Много смях , много нещо ... Явно на тебе са ти кът приятелите и се опитваш нещо да ми кажеш , като го споменаваш във всяко едно поустче. Това , че ти сигурно лъскаш бастунчето , като се гледаш в огледалото явно ти е донесло някакъв вид чувство за малоценност ... Едва ли ти е и толкова смешно де. Мене ме пращаш на лекар , ама нуждаещия се , като че ли си ти. Ако знаеше какво е шизофрения , щеше да ти стане ясно , че точно ти проявяваш симптомите за такава. Озлобление от живота и комплекси може да проявява само селска пръчка , като тебе ... На мен просто ми е смешно , като ти чета поустовете ... и искрено се забавлявам. Сигурно си забелязал , че не ти отвръщам на обидите ... Просто не ми е интересно да го правя. Израза "глупако" сигурно те е научил да го употребяваш в бедния си речник обутия в потури и необръснат твой родител. А майка ти сигурно ходи с фередже като се разхожда по главната улица на село , защото ти не си и от Русе , а от селата около Русе ... Трябва ти още доста интелект да трупаш , за да имат ефект нескопосаните ти опити да ме засегнеш. А че лъжеш за това , че си ходил на мачове в Овча купел е повече от видно. Даже се съмнявам , че въобще някога си ходил на мач , ама това е вече друга тема ... Чао смешко , отивам на купон с приятели ... пък утре може пак да ти обърна внимание по някое време ... Дет се вика , без лоши чувства ...