SUN: Нюкасъл вади 1 милион за вратаря на Славия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Re: SUN: Нюкасъл вади 1 милион за вратаря на Славия

Мнениеот ebaef » 23 юни 2010 18:02

methodman16 написа:аз винаги съм се чудел Венци от каде има пари за да финансира отбора не ми прилича на някой бизнесмен малко е простоватичък и сега намерих подходящ момент да питам ако не е публична тайна ''клюна с навес'' от каде печели пари.

Венци е много ама много отдавна напред са материала...Славия му е хоби...ама той така си ги разбира хобитата.....пуста му душа бензинджииска.А и Славия не е само Венци....има и Маджо...много е "друга" играта,иначе дебелия има пари да издържа цялата А група...ма за кво му е..:)))

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 23 юни 2010 18:02

Parmalat написа:
От къде го извадихте това момче бе :?:

Райс Мболи дойде в Славия от трета китайска дивизия. :) Напълно съм сериозен.

Не е така , от втора гръцка дойде и доколкото знам е пазил в Япония преди това , не в Китай ;)
Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 23 юни 2010 18:26

Viktor4o_Rs написа:
Parmalat написа:
От къде го извадихте това момче бе :?:

Райс Мболи дойде в Славия от трета китайска дивизия. :) Напълно съм сериозен.

Не е така , от втора гръцка дойде и доколкото знам е пазил в Япония преди това , не в Китай ;)

Преди да дойде в Славия, М’Боли е пазил буквално в „трета глуха” - трета японска дивизия. Кариерите на двамата с Попара се пресичат в гръцкия Панетоликос. След феноменалния си сезон в Славия от Мболи се заинтересува дори Манчестър Юнайтед и вратарят изкара неколкоднев-ни проби.

По всичко личи, че дори и да не отиде на „Олд Трафорд"” „белите” ще направят трансферен удар с М’Боли, като в момента цената на алжиреца е не по-малко от 1,5 милиона евро.

http://www.novsport.com/news100553_1045 ... e=1#mrnews
Знех че е в трета дивизия на Азиатска страна.А между другото Мболи продължава да прави чудеса срещу САЩ.Спаси около 5,6 супер положения за янките.
Последна промяна от Parmalat на 23 юни 2010 18:33, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 23 юни 2010 18:29

ОК , значи и двамата се коригираме ;)
Изображение

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 23 юни 2010 20:30

Viktor4o_Rs написа:Осветление ще се сложи , явно не този сезон , но ще има , и то не за друго , а за да прибират повече прави от ТВ правата ;) Разберете хора , при нас целта е единствено печалба за Венци и възможно най-малко разходи , затова умишлено се бяга от Европа и сме станали за посмешище последните 14-15 години , заради СИК :evil: :evil: Затова и хората са отвратени и не ходят на стадиона от години ...

Какъв Венци бе ? Ти даже не знаеш кой е собственик на Славия ... Ще те светна , че Венци Стефанов е на заплата в клуба , така както и Кокала ... Хайде , след като ще ставаш фен на Славия , то малко поне се ограмоти за това чия собственост е отбора и къде отиват парите от трансферите. Не е лошо да отидеш и поне един , два пъти на мач на отбора в Овча купел , за да видиш къде се намира стадиона. В Русе няма отбор с името Славия Русе , там е Дунав Русе ... нещо си се объркал явно ... ;)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 23 юни 2010 20:44

Пак ли се обади бе шизофреник :lol: :lol: :lol: Много добре знам кой е собственика и че парите се изпират от Маджо и Венци глупако :lol: :lol: Ходил съм многократно и си е изцяло моя работа,а ти най-добре си намери приятели и отиди на лекар , че ти е спешен случаят :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Бива , бива да си комплексиран и озлобен от животеца си човечец , ама твоето минава всякакви граници ;)
Изображение

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 23 юни 2010 21:49

Viktor4o_Rs написа:Пак ли се обади бе шизофреник :lol: :lol: :lol: Много добре знам кой е собственика и че парите се изпират от Маджо и Венци глупако :lol: :lol: Ходил съм многократно и си е изцяло моя работа,а ти най-добре си намери приятели и отиди на лекар , че ти е спешен случаят :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Бива , бива да си комплексиран и озлобен от животеца си човечец , ама твоето минава всякакви граници ;)

Много смях , много нещо ... Явно на тебе са ти кът приятелите и се опитваш нещо да ми кажеш , като го споменаваш във всяко едно поустче. Това , че ти сигурно лъскаш бастунчето , като се гледаш в огледалото явно ти е донесло някакъв вид чувство за малоценност ... Едва ли ти е и толкова смешно де. Мене ме пращаш на лекар , ама нуждаещия се , като че ли си ти. Ако знаеше какво е шизофрения , щеше да ти стане ясно , че точно ти проявяваш симптомите за такава. Озлобление от живота и комплекси може да проявява само селска пръчка , като тебе ... На мен просто ми е смешно , като ти чета поустовете ... и искрено се забавлявам. Сигурно си забелязал , че не ти отвръщам на обидите ... Просто не ми е интересно да го правя. Израза "глупако" сигурно те е научил да го употребяваш в бедния си речник обутия в потури и необръснат твой родител. А майка ти сигурно ходи с фередже като се разхожда по главната улица на село , защото ти не си и от Русе , а от селата около Русе ... Трябва ти още доста интелект да трупаш , за да имат ефект нескопосаните ти опити да ме засегнеш. А че лъжеш за това , че си ходил на мачове в Овча купел е повече от видно. Даже се съмнявам , че въобще някога си ходил на мач , ама това е вече друга тема ... Чао смешко , отивам на купон с приятели ... пък утре може пак да ти обърна внимание по някое време ... Дет се вика , без лоши чувства ... :lol:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 23 юни 2010 22:01

[offtopic]Под достойнството ми е да споря с такъв като тебе , бъди жив и здрав , чети ми "поустовете" и отиди на купон с приятели , сигурно си много развълнуван от това и адски рядко ти се случва , за да го изтъкваш така :lol: :lol: :lol: А и се вижда кой е комплексиран , кой кого репликира непрекъснато и кой е един от най-осмиваните във форума ;) Каквото и да напишеш повече , няма да падам на нивото ти ;)[/offtopic]
Изображение

Върни се в “Славия”