САЩ-Алжир

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: САЩ-Алжир

Мнениеот storm » 23 юни 2010 19:02

SFHC написа:emi_cska_lokopd_usa_kirokotev_manun_chelsea_milan_realm_lagalaxy_dorostolsilistra_gacovamahala

ти определено си новия ми любим образ във форума...
хубаво е, че си наясно с клубните си пристрастия
ебати паляка...

Момиче е :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 23 юни 2010 19:02

Къде е сбъркал бе хора , алжирският защитник се блъсна в Райс и му попречи , преди това спаси поне 3-4 положения ;) Абсолютно заслужено САЩ продължава , и то като ПЪРВИ в групата си , само че онази Еми ме дразнеше и ако продължава да говори простотии , ще продължа да я храня ;) Супер се кефя на футбола , който показа САЩ , Райс пък направи отличен мач , така че съм доволен 8-) Хайде сега Германия и Сърбия да победят и да гледаме страховити осминафинали :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 23 юни 2010 19:09

ebaef написа:Пич гледам мача директно...каде видя центриране,силен шут по земята от близко......или се бъзикаш.....
[offtopic]шъ гу редактираме кЪдето[/offtopic]

Виж сега, имаше прострелно центриране по земята, а това, което ти наричаш удар, нямаше как да влезе, защото Райс беше почти до топката ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 23 юни 2010 19:17

Viktor4o_Rs написа:Къде е сбъркал бе хора , алжирският защитник се блъсна в Райс и му попречи , преди това спаси поне 3-4 положения ;) Абсолютно заслужено САЩ продължава , и то като ПЪРВИ в групата си , само че онази Еми ме дразнеше и ако продължава да говори простотии , ще продължа да я храня ;) Супер се кефя на футбола , който показа САЩ , Райс пък направи отличен мач , така че съм доволен 8-) Хайде сега Германия и Сърбия да победят и да гледаме страховити осминафинали :twisted: :twisted: :twisted:

много се радвам и се извинявам и то много
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
r00t
Контакти:

Мнениеот r00t » 23 юни 2010 19:27

Viktor4o_Rs написа:Къде е сбъркал бе хора , алжирският защитник се блъсна в Райс и му попречи , преди това спаси поне 3-4 положения ;) Абсолютно заслужено САЩ продължава , и то като ПЪРВИ в групата си , само че онази Еми ме дразнеше и ако продължава да говори простотии , ще продължа да я храня ;) Супер се кефя на футбола , който показа САЩ , Райс пък направи отличен мач , така че съм доволен 8-) Хайде сега Германия и Сърбия да победят и да гледаме страховити осминафинали :twisted: :twisted: :twisted:

Съгласен съм - Мболи пази страхотно!!
При гола нямаше какво толкова да направи - имаше 4 нападатели и 2 защитници и всички на куп. При такъв изтрел от упор единственото което може да направи е да избие и да се надява че не достигне до друг.
Определено цената му ще скочи яко и това е добре. Нека влезнат кинти в БГ и да се поощряват президенти с виждания.
За мача - справедливостта възтържествува, но и не е толкова изненада. Щатите имат отбелязани 6 гола след 86-та минута по време на квалификациите.
Дано има повече такива драми.

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 23 юни 2010 19:29

Tommi написа:
ebaef написа:Пич гледам мача директно...каде видя центриране,силен шут по земята от близко......или се бъзикаш.....
[offtopic]шъ гу редактираме кЪдето[/offtopic]

Виж сега, имаше прострелно центриране по земята, а това, което ти наричаш удар, нямаше как да влезе, защото Райс беше почти до топката ;)

Май си прав да ти кажа...ама и аз съм си пристрастен...:)) Просто за мен пази страхотно,малко тъпо,радвам се за Райс а ме беше яд за щатите...

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 23 юни 2010 19:31

сега видях гола, според мен Мболи няма вина, собственият му защитник също връхлиташе и му попречи да овладее...
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 юни 2010 19:36

В крайна сметка, двата най силни и качествени тима от тази група, продължават напред !
Всичко друго ..... са фенски ( и анти ) пристрастия .... :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 23 юни 2010 19:46

Blue_Girl написа:1:0.

:mrgreen:

П.п
Заслужено "Янките" са на 1/8 финалите.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 23 юни 2010 19:52

merdanski написа:Сблъсък на два играещи прагматичен,но правилен тактически футбол.Алжир постигнаха своята "победа" с равенството срещу Англия.САЩ едва ли ще играят за Х,чакайки добър развой на Англия-Словения.
Борбата смятам ще се реши във въздушните единоборства и задължително срещата не е Х.Като на по опитен и амбициран(след откраднатата победа на Словения)отбор давам предимството на САЩ- победа 1-0 или 2-1

Дойде време и аз да позная резултата :shock:
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Върни се в “World Cup 2010”