Генев в Славия- правилния ход

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Виктор Генев в славия.

Мнениеот UltraBlue » 23 юни 2010 16:45

viroglav написа:Сателита Славия се сдобива с поредния некадърник , набеден за футболен гений от синята пропаганда на Герена ... Ако бях фен на белия отбор щях да се срамувам от една такава политика на безхаберие и слугинаж. Как ще се борите за тройката с такива бездарници като Виктор Генев не знам. Сега остава след година , две да приютите и Гонзо и вече официално можете да се кръстите ПФК Левски ІІ ... 8-)

Е от вас ли да вземат бе? Дето нямате един свестен юноша, произведен последните 20 години, които ви бием при юношите където ви хванем? Айде, коментара ти е "леко" излишен в случея :?
Последна промяна от UltraBlue на 23 юни 2010 16:46, променено общо 1 път.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

urkoto

Мнениеот urkoto » 23 юни 2010 16:46

Ааа, не, Гонзо завинаги ще остане директор/треньор/футболист/масажист/домакин/каквото още се сетите на Герена ;)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 23 юни 2010 16:49

viroglav написа:Сателита Славия се сдобива с поредния некадърник , набеден за футболен гений от синята пропаганда на Герена ... Ако бях фен на белия отбор щях да се срамувам от една такава политика на безхаберие и слугинаж. Как ще се борите за тройката с такива бездарници като Виктор Генев не знам. Сега остава след година , две да приютите и Гонзо и вече официално можете да се кръстите ПФК Левски ІІ ... 8-)

Все едно чета на ГА писанията.Да нямате някаква роднинска връзка? :roll:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 23 юни 2010 16:49

Че кой ти е казал , че не се срамуваме ? И на нас не ни е приятно да вземаме всички отхвърлени от Левски , в това число и наставници ... Що се отнася до Генев , скептичен съм за качествата му , иначе Иван Цачев мисля , че ще бъде добро попълнение :)
Изображение

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 23 юни 2010 16:52

urkoto написа:Ааа, не, Гонзо завинаги ще остане директор/треньор/футболист/масажист/домакин/каквото още се сетите на Герена ;)

Е , то нормално ... като го уволнят от едната длъжност той веднага заема другата ... :lol: А за Виктор Генев мога да кажа , че е най - големия некадърник в българското първенство и мнението , което съм изказал за него си е точно на мястото си ... ;)

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 23 юни 2010 16:54

Аз пък мисля,че Генев хич не е лош футболист.Гледал съм му мачове в Левски,нормално е на тая възраст да греши от време на време,но му липсва самочувствие,което след няколко мача ще добие.Според мене направихме грешка,че го продадохме,а Славия удариха кьоравото.Ако Велев залага на него като титуляр,само след един сезон всички ще са на моето мнение,че сме изтървали един талантлив футболист! :!:
Изображение

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 23 юни 2010 17:15

Тоя, ако е талант, значи и аз съм талант :shock:
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 23 юни 2010 17:21

Viktor4o_Rs написа:Че кой ти е казал , че не се срамуваме ? И на нас не ни е приятно да вземаме всички отхвърлени от Левски , в това число и наставници ... Що се отнася до Генев , скептичен съм за качествата му , иначе Иван Цачев мисля , че ще бъде добро попълнение :)

Какъв Иван Цачев бе друже ? Славия има най - голямата и най - продуктивна школа в България за момента. За какво ви е да обигравате чужди юноши , като си имате собствени , които сигурно са две класи над тези на ПФК Левски ... Остави другото ами и 30% при следващ трансфер ... На Герена се чудеха как да се отърват от този бездарник и да не му плащат повече заплатата , а вие даже и пари ще давате за него ... Ама нали Кокала трябва да покаже верноста си към синята идея и Венци го взима с уж неговото "ходатайство". Очаквайте две загуби в първенството от ПФК Левски още от сега ... С цялата тая работа само ще си късате нервите , нищо положително не може да има в търговията с агентите от Подуене. Пък тия 500/600 юноши на Славия дето тренират на Овча купел ще си останат само с надеждите ... Като си спомня как ви бяха облъчили и приемахте Вили Вуцов с отворени обятия въпреки наведените пози , които заемаше щом наближи мач с ПФК Левски ... То не го гонеха от пейката за един мач , мача с Подуене естествено , то не бяха автоголове ... Абе , който каквото си заслужава , това си и получава. А пък вие ходете и му правете ленински съботници на Венци , щото няма пари да си плати за почистването на стадиона .., за отбора на Батков обаче ще се намерят няколко стотин хилки за Генев и Цачев. Берое ги отказа тия двамцата , Пирин ги не ще , ама Венци ще преоткрива топлата вода ... Май ще плаща сметката на ПФК Левски за Иво Иванов на Берое , щото на Герена нямат пари да се прекръстят , камо ли да правят трансфери ... :lol:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 23 юни 2010 17:28

Вироглав , прекалено си пристрастен , а какво да кажем за 16-те поредни загуби на Славия от ЦСКА ? С Левски играем зле , но поне имаме няколко равни с тях , а от вас само загуби ... Естествено , че не одобрявам тази трансферна политика :evil: А за ленинския съботник , единици са хората , които помагаха на Венци за почистването на стадиона ;)
Изображение

nosmoking
Контакти:

Мнениеот nosmoking » 23 юни 2010 17:29

Хора незнам какви трансфери и какви глупости опсъждате,но най-добрият състьв на евски беше този:Георги Петков,Игор Томашич,Веселин Минев,Шакиб Бензукан,Станислав Ангелов,Даниел Боримиров,Мариян Огнянов,Димитър Телкийски,Седрик Бардон,Христо Йовов,Георги Иванов(Гонзо)

Върни се в “Левски”