Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ss_killer написа:сега чета че Славия са купили Виктор Генев, явно хората залагат на младите надежди на българския футбол. Честито и за този трансфер и успех на Виктор Генев. А ръководителите на ЛЕВСКИ къде дремът незнам сега Генев преди това Цачев, надявам се през настоящия сезон да не съжаляваме че сме ги продали.
Viktor4o_Rs написа:Има време , може и да му се качи цената , Венци Лакомия няма да бърза , преди да обмисли всичкоРайс е играл във долните дивизии на Гърция преди да дойде при нас , връзката я прави нашият халф Павле Попара
Дай Боже и днес да пази супер, ако Нюкасъл го вземе ще е супер , но аз мисля , че може да иде и в още по-силен отбор
ebaef написа:ss_killer написа:сега чета че Славия са купили Виктор Генев, явно хората залагат на младите надежди на българския футбол. Честито и за този трансфер и успех на Виктор Генев. А ръководителите на ЛЕВСКИ къде дремът незнам сега Генев преди това Цачев, надявам се през настоящия сезон да не съжаляваме че сме ги продали.
Хората...демек Венци залага на младите и по специално на ефтините млади,единствено с цел продажба. Схемата е изпитана,Венци вече е утвърдена марка на пазара и ако младокът става ше бъде продаден на печалба за нула време...Така че цялата работа няма нищо общо с обликът на отбора и някакви по висши цели...Венци нама далавера отборът да играе в евротурнирите....Ако се натрупа "матриал" за продаване Славия ще играе в ЕКТ ако не...продаваме на парче...схемата е изпитана..
spartaka написа:Ще видите,че това няма да е първа и последна оферта от силен тим и цената му ще нарастне поне двойно,ако направи и днес силен мач за Алжир и като съм почнал,успех на алжирците тая вечер,ще ги гледам с интерес.
ebaef написа:Поне лампи да тури с пачката....ма надали....
MaRTo1233 написа:Нали знаете че сега Славия получава около 1000 долара на ден за дето световното държат футболиста им там .... това са 50 дена по 1000 долара около 50 000 взимат от рас само за дето М'Боли е там ...... така че Славия пак са на печалба
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта