Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- slavia_forever
- Контакти:
Re: Заседание !
След такава официална презентация, не виждам по-подходящи хора за "любимия" ми подфорум.
А и щом Жоро познава работата им и вероятно знае, не виждам причина да съм против. 
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Ето това се казва представяне, много добре.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Здравейте, приятели! Искам да се извиня , че напоследък намирам много малко време да влизам във форума. От скоро стана така, че ми се натрупаха доста задачи , които отнемат голяма част от свободното ми време, и модерирането ми тук стана доста рядко, а в някой дни даже нямам възможност и да прочета какво става. И, за това моля, за известно време (надявам се) да не разчитате много на мен. Въпреки, че когато имам някаква възможност ще хвърлям по едно око, за сега не мога да обещая голяма активност. И ако се нуждаете от някаква по-сериозна подкрепа, аз няма да имам нищо против да ми се намери заместник. Искренно се надявам, че нещата ще се стабилизират, но за сега нямам идея кога ще стане. Просто помислете , как ще е най-добре за вас.
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
slavia_forever написа:След такава официална презентация, не виждам по-подходящи хора за "любимия" ми подфорум.А и щом Жоро познава работата им и вероятно знае, не виждам причина да съм против.
Нали не си очаквал някой от GMU ?!
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Аз съм съгласен и 2-мата да ги сложим, защото се вижда, че си разбират от работата.
Аз вярвам на Жоро! Той си знае кухнята!.....
Ами... не ми остава друго, освен да ги поканим и да се запознаем и с тях във форума 
Модераторите не са ви враг!
От днес вече си имаме двама нови модове във форума на Локо Пд. Предполагам, че те самите ще ви се представят при първа възможност, но най-много се надявам съвместната работа да върви гладко.
Засега те не могат да слагат банове, като всеки нов член на модераторския екип, но всяко нещо с времето си.
Ако някой има въпроси или някакви предложения да не се притеснява да ги задава. Надявам се да има диалог и работата ни да продължи както и досега
Леко модериране на Пловдив1926 и Irish stout. Предполагам,че Модератор ЛокоПД ще ви е най-полезен поне в началото
Засега те не могат да слагат банове, като всеки нов член на модераторския екип, но всяко нещо с времето си.
Ако някой има въпроси или някакви предложения да не се притеснява да ги задава. Надявам се да има диалог и работата ни да продължи както и досега
Леко модериране на Пловдив1926 и Irish stout. Предполагам,че Модератор ЛокоПД ще ви е най-полезен поне в началото
Модераторите не са ви враг!
- Пловдив1926
- Контакти:
Здравейте,
Аз съм Христо, от гореизброените двама. Дано си вършим работата леко и без проблеми. Поздрави на всички.
Аз съм Христо, от гореизброените двама. Дано си вършим работата леко и без проблеми. Поздрави на всички.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Irish stout
- Контакти:
My two cents:
Аз съм Светозар.
Бил съм модератор и в други подобни форуми и имам представа от процеса на модериране и овладяване на комуникацията, така че да се избегне размяна на необосновани реплики и провокации. Като модератор съм се стремял преди всичко към предотвратяване на достигане на "точката на напрежение" на дискусията чрез лични съобщения до потребителите, в което обръщам внимание върху това, което трябва да се избягва. Когато такива бележки не са били взимани под внимание, съм прибягвал към по-строги мерки като редактиране на мнения (и по-специално съдържанието, което може предизвика изостране на дебата, но не и останалата част от мнение, която не съдържа такова и е адекватна на водената дискусия) и като съвсем крайна тяхното изтриване, ако това е единственият възможен вариант за запазване на добрия тон на дискусията.
Убеден съм, че ще оправдаем доверието.
Аз съм Светозар.
Бил съм модератор и в други подобни форуми и имам представа от процеса на модериране и овладяване на комуникацията, така че да се избегне размяна на необосновани реплики и провокации. Като модератор съм се стремял преди всичко към предотвратяване на достигане на "точката на напрежение" на дискусията чрез лични съобщения до потребителите, в което обръщам внимание върху това, което трябва да се избягва. Когато такива бележки не са били взимани под внимание, съм прибягвал към по-строги мерки като редактиране на мнения (и по-специално съдържанието, което може предизвика изостране на дебата, но не и останалата част от мнение, която не съдържа такова и е адекватна на водената дискусия) и като съвсем крайна тяхното изтриване, ако това е единственият възможен вариант за запазване на добрия тон на дискусията.
Убеден съм, че ще оправдаем доверието.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!