Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Re: ИНТЕРВЮ С ИРЕНА КРЪСТЕВА

Мнениеот Dexter Lord » 13 яну 2009 21:57

hypodil написа:Еб*ти скалъпеното интервю. Според мен и тя не иска много клуба. Нещо е станало и си измива и тя ръцете. И двамата ви будалкат яката. Ако наистина реши да ви вземе, Селския няма накъде да бяга. В момента те са силните на деня /надявам се не задълго по далеч извън-футболни причини/ и ако сериозно ви искаше, да ви е взела 1000 пъти дося, а Митьо да е в някоя канавка. Т'ва е. Знам, че ще ме оплюете сега и изобщо не мога да си обясня тая ваша любов към Дебеланата, ама вие си знаете най-добре ;)

Никой не обича тая ..... При други обстоятелства въобще няма да искаме да ни вземе,НО след всичко,което изтърпяхме,видяхме,изтрадахме няма друго нещо което да мразим и да ненавиждаме повече от митьо селския!
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

hools_1912

Ода за селянин и торбести плъхове!!!!

Мнениеот hools_1912 » 13 яну 2009 23:38

Е братя минаха 3месеца през които един селянин и два торбести плъха лазиха по нервите на по-добрата част от пловдивчани.За селяка няма какво да коментираме,той е самия антихрист за БПФК,но тези лайняни торби на които толкова надежди възлагахме .....

Потребителски аватар
pdclevskisofia

Re: Ода за селянин и торбести плъхове!!!!

Мнениеот pdclevskisofia » 13 яну 2009 23:48

SAMO LEVSKI I CHELSEA

vasobaso
Контакти:

Re: Феновете на Ботев организират нов протест

Мнениеот vasobaso » 13 яну 2009 23:48

Син Терор. написа:Вместо да доидете в София и да протестирате пред Народното събрание вие ще протестирате против Христолов... Няма лошо, но това може и друг ден да го направите, а не точно утре...

Протестите утре ще са национални, този в Пловдив започва в 11:30 пред университета. Следователно можем и ще отидем и на двата...
Herbsupported Ape

Потребителски аватар
fen fen
Контакти:

Мнениеот fen fen » 13 яну 2009 23:56

az ne bih obvinjaval bobi i andreev mnogo. te sa s vurzani ruce donjakude - vsicko reshsva selio. moze i da sa vzimali poveche pari, no vseki ot nas si gleda zaplata i ste vzeme poveche ako mu dadat. Istinskiat problem e Selianina. I ne vizdam izhod veche ... tragedia. ne vizdam izhod.

hools_1912

Мнениеот hools_1912 » 14 яну 2009 00:05

Сигурно си спомняш как Андреев ни обясняваше,че селю имал място в БПФК.Сега за една заплатка от3000лв.се натиска.Няма ли достойнство и да каже аз със селю няма да работя.Той просто е една медуза.

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Re: Запалиха ресторанта на Христолов

Мнениеот birabecks » 14 яну 2009 00:10

izgrevist написа:Селския няма нищо общо с ресторанта.От доста години коректни наематели и собственици на постройката са едни момчета,които освен с него се занимават и с доста други бизнес начинания.Жалко за добрата кръчма и добрата кухня и обстановка предлагана там.Този пожар няма нищо общо със селския и е редно да престанем да злобеем върху чуждото нещастие.Огромен кур за тъпите псевдо-журналисти от пловдив24,топспорт и разни други олигофрени

Прав си.Кръчмата си я биваше...
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Re: на "Източен" 10 всичко е спокойно!

Мнениеот urbano » 14 яну 2009 07:49

bene - позна!
Президентът на пловдивския Ботев Димитър Христолов изригна в ефира на телевизия РИНГ по адрес на финансовия директор на клуба Христо Андреев и спортно-техническия Борислав Димитров.
Митьо Селския определи двамата като "малоумници" и ги заплаши, че няма да останат на работа при "жълто-черните".

"Нека феновете бъдат по-търпеливи, защото така плашат и малкото желаещи да имат нещо общо с Ботев. Иначе съм абсолютно спокоен за клуба, селекцията е перфектна, очакваме две интересни имена до края на седмицата, треньорът е доволен", каза още компрометираният шеф на "канарчетата".

Аз пък мога да позная отсега че ако нещо се издъни през пролета Митю ще се оправдае със:
- забавените пари от ЦСКА за Данчо и Дорми
- феновете, които плашат потенциални купувачи :!:

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 14 яну 2009 08:20

s.s. написа:az iskam miteto da umre po vazmojnost kolkoto se moje po rano :x

И аз и аз!Нищо че ми е адаш :mrgreen: Това е най-голямата ми мечта!А за Андреев и Боби...Вие какво се вързахте на приказките на Селския момък?Нали постоянно манипулира хората по този начин.Нима някога е имало нещо вярно в това което е казал?Христо Андреев каза че стои още в Ботев заради сделката.Кръстева сега пак казва че все още има интерес за сделката и само от цървула зависи.Затова и стои Андреев,да не мислите че му пука за мижавите 3000 лв.заплата?!Та той е бизнесмен.Спомнете си още в началото че някой каза че Христо Андреев не може да стои при селяка на заплата защото е по-богат от него.Чака се сделката и предполагам че играят на селския неговите собствени номера за да е на зор като подписва.Ще видим.
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 14 яну 2009 08:41

Ако остане СЕЛЮЮ нека невадим отбора във В група а да му вадим възможно най солените глоби,за да се разори напълно. ;) ;) ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Архив”