Гърция-Аржентина
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Re: Гърция-Аржентина
Аржентина щяли да са с резервите.Е.аси резервите! Сега когато им е даден шанс да се докажат, всички ще ритат на 100% и накрая 3:0. Едва ли гърците ще изкарат късмет с някой червен картон.
Оппа то било Гърция - Аржентина.Значи 0:3
Оппа то било Гърция - Аржентина.Значи 0:3
0:4
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
- JackPackage
- Контакти:
ick написа:много интересно звучи ''Аржентина ще играе с резервите'', което в случая е факт, спор няма...
но резервите... диего милито - топ голмайстор на ''''''''''''най силния''''''''''''''''''''' евро отбор и сехио агуейро, който за мен няма никакво място на резервната скамейка, а трябва да е първия след меси в отбора... искам и нашия национален отбор да има такива резерви... за капаk меси не само няма да почива, а ще изведе ''гаучосите'' с капитанската лента... за мен този мач ще бъде една аржентинска фиеста, с много положения съсдадени от меси и агуейро и някои и друг гол на Милито...
от това което видях от Гърция просто не мога да си представя как статичните им защитници ще успеят да спрат меси...
аржентина да победи от минус 1 хк на 2.8 ще бъде моя залог за мача. Вероятен резултат 4 - 0,1. УСПЕХ!
+1 и за мен Кун трябва да е втория твърд титуляр след Меси в отбора на Аржентина, той и Форлан на практика само спечелиха Лига Европа за Атлетико, а и успеваемостта му в националния отбор е много по-добра от на Тевез, за 50 мача Тевез има същите голове които Кун за 20

За мача - класика 3:0 за албичелесте

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
lionel_messi написа:За Аржентина защо да е наложителна? Те вече се класираха и почти сигурно ще излязат с резервите..
Има теоретичен варянт Аржентина да отпадне,загуба от Гърция с 3-4 гола разлика,и победа на корейците..........Естествено това е само в сферата на вероятностите.
Резерви,резерви...колко да са резерви.Меси и Вещицата са сигурни, пък и надали Марадона ще остави Игуаин на пейката.Човека все пак за голмайстор се бори.Сори за Гърция,но трябваше да вземат нещо срещу Корея.
- stefan_ atanasov
- Контакти:
3-0 за Гърция ха ха ха майтап бе!мача е 0-3 за аржентинците.
Според мен аржентинците ще вземат и този мач 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Очаквам скучен мач! Вярно, че резервите на Марадона ще се хвърлят да се доказват, но гаучосите вече се класираха, така че победата не е задължителна за тях! А и оня нещастик Рехагел пак ще нареди отбора си с 10 човека отзад и ще стегне бетона! Дано Меси да развинти малоумните гърчиля и да успее да вкара най-сетне. 
Прогноза 1:3

Прогноза 1:3
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Аржентинците с тези "резерви" ми харесва даже повече състава. Отнасят го здраво гърците