Яя Туре в Ман Сити ?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Яя Туре в Ман Сити ?!

Мнениеот Middlesbrough » 22 юни 2010 14:39

"Гражданите" плащат 27 милиона паунда за дефанзивния халф на Барселона

Амбициозният тим на Манчестър Сити на практика уреди дефанзивния халф на Барселона и Кот д'Ивоар Яя Туре, който ще акостира на "Ийстланд" срещу сумата от 27 милиона паунда, пише в днешния си брой английският таблоид "Мирър".

Медицински персонал от Сити вече бе командирован в ЮАР, където братът на Коло Туре ще бъде прегледан, докато играе със своя Кот д'Ивоар на Мондиала.

Очаква се Яя да подпише 4-годишен договор с "гражданите", който ще му гарантира по 90 хиляди паунда седмично, до няколко дни.

До края на седмицата трансферът му на "Ийстланд" вече трябва да бъде официално обявен, след като Сити и Барса се разбраха за него.

Халфът ще се събере в състава на "гражданите" със своя брат Коло Туре, който е и капитан на отбора.

От Манчестърския клуб пък вече привлякоха в редиците си защитника на Хамбургер Джером Боатенг, за когото платиха 11 милиона паунда.

Пред трансфер на "Ийстланд" е и Джеймс Милнър от Астън Вила.

добри пари , обаче си отива един много класен играч , доста по добър от Бускетс , тва ме навежда и на мисълта че скоро Фабрегас ще е футболист на Барселона !

Офтопик:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Яя Туре в Ман Сити ?!

Мнениеот megan fox » 22 юни 2010 14:54

Жалко за Туре! :( Той е един от най-добрите опорни халфове в света и ще бъде голяма загуба за нас, че го продаваме! Да не говорим, че Бускетс все още е доста далеч от нивото на Туре! А какво ще прави Пеп, ако Бускетс се контузи не ми се мисли... пак ще трябва да залага на Рафа Маркез като опорен халф, а той не се чувства добре на тази позиция! :(

Е ако все пак Туре наистина ни напусне... пожелавам му късмет в новият му клуб.

П.П. Дори и да дойде Фабрегас... Сеск е офанзивен футболист, Шави и Иниеста също, а ние ще имаме нужда от нов ДЕФАНЗИВЕН халф... - дано Гуардиола да има готов вариант за този проблем, а не да ни се налага зимата (примерно) да търсим на пожар играч за този пост!

Barcelona - Mes que un club

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 22 юни 2010 15:16

Няма как да им станат нещата на Сити! Чисто и просто играчите, които могат да ги направят голям отбор - те не могат да ги купят. Купуват добри играчи, но на килограм и това няма как да им донесе успех, който най-искрено НЕ им пожелавам!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 22 юни 2010 16:05

Не го вярвам :!: И все пак ако е истина, то ще им станат доста дефанзивните халфове, а трябва да има титуляри и резерви
Един ИСТИНСКИ българин !

Офтопик:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube]

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 22 юни 2010 16:26

Туре си тръгва заради ония негов агент олигофрен който иска повече пари от комисионните.
П.п Дано с парите Барса вземе Масчерано, Алу Диара или някоя нова надежда
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 22 юни 2010 17:11

enguerino написа:П.п Дано с парите Барса вземе Масчерано, Алу Диара или някоя нова надежда

Масчерано и аз го харесвам, но ония умрелите от Ливърпул или ОТНОВО няма да го пуснат, или ОТНОВО ще поискат астрономическа сума за него! :(

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 22 юни 2010 18:00

Манчестър Сити спазари Давид Силва

Ръководството на Манчестър Сити се договори с колегите си от Валенсия за трансфера на Давид Силва, информира „Ел Мундо Депортиво”.

„Гражданите” ще се разделят с 29 млн. паунда. Така английския тим пребори конкуренцията на Реал (Мадрид) и Челси и остава единствено да се финализират условията по 4-годишния договор на испанския национал, който ще получава по 160 000 паунда на седмица.

Представители на Манчестър Сити са били в Испания, за да договорят сделката и сега всичко върви по план. Въпреки че трансферът на Давид Силва е уреден мениджърът на тима Роберто Манчини има още работа по лятната селекция.

На „Ийстландс” се очаква да пристигнат още десен защитник и нападател. Все още се водят преговори и с ръководството на Астън Вила за Джеймс Милнър и с Барселона за Яя Туре.

Тия Ман Сити :Д

Офтопик:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 22 юни 2010 19:07

Абе тия от Ман Сити колко играча имат вече? 30-40? Тоя Манчини да му се чуди човек как успява да се оправи с толкова народ на главата си...

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 22 юни 2010 21:54

Ман Сити ще стане по-силен от Челси помнете ми думата,но не мисля че Манчини е треньорът за тях.
R.I.P

Този ник вече е невалиден и никой не го използва.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 23 юни 2010 01:14

Parmalat написа:Ман Сити ще стане по-силен от Челси помнете ми думата,но не мисля че Манчини е треньорът за тях.

Предвид, че МЮ са ми противни... стискам палци Сити да успят да ги изместят от лидерските позиции + да станат по-добри от Челси, както си предрекал. :)
Бтв и аз споделям мнението, че Манчини не е точният треньор за Сити! :)

Върни се в “Барселона”