Петър Василев - коментатор?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Re: Петър Василев - коментатор?
Забелязъл съм,че каквото и решение да се вземе в нашата страна винаги ще има недоволни. Както има хора сега,които недоволстват,че световното се излъчва по Канал 1, така,ако примерно го даваха по Диема, щеще да има една дузина хора да протестират защо държавната телевизия,която се финансира от данъците на българина, не излъчва световното. Аз лично съм доволен,че го дават по Канал 1 по една много проста за мен причина. Отивам уикенда с приятели на язовир и знам, че вечерта ще гледаме мача на антена без проблем. Също така не забравяйте,че има хора, които по една или друга причина нямат кабелна,а те също заслужават да гледат световното. 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Петър Василев дразни със своите коментари понякога но се радвам ,че предават мачовете по националната телевизия, и така всички ще имат възможност да го наблюдават световното
ДА АМА НА МЕН НЕМИ ПЛАЩАТ ЗА ТОВА, И АЗ НЯМАМ ПРЕТЕНЦИИ ДА СЪМ ПРОФЕСИОНАЛИСТ. Това е голяма разлика. И когато на потребителя нещо не му харесва се взимат мерки, а не да сменя канала. Аз канал 1 не гледам, ама ми удържат данък за тях.
На булсатком съм и мачовете са само по канала,няма ARD RTL и тн.[/quote]
След като нямаш претенциите да си професионалист в нещо и няма да можеш да се справиш- не го коментираш...
Понеже затова сме на този хал- тъй като се навъди със "специалисти" в нашата страна...
Неведнъж съм го казвал, ако не можеш да си оправиш климатика, колата, хладилника, ако не можеш да се излекуваш от болест, да се защитиш в съда- не псувай и не нареждай- лекарите, юристите, инженерите, механиците и т.н...[/quote]
Съгласен съм с теб, но ако коментатора дразни само мен, след като има толкова негативни мнения тук, а извън форума са в пъти повече значи нещо не е наред и трябва да се вземат определени мерки. Или може би бъркам някъде?
На булсатком съм и мачовете са само по канала,няма ARD RTL и тн.[/quote]
След като нямаш претенциите да си професионалист в нещо и няма да можеш да се справиш- не го коментираш...
Понеже затова сме на този хал- тъй като се навъди със "специалисти" в нашата страна...
Неведнъж съм го казвал, ако не можеш да си оправиш климатика, колата, хладилника, ако не можеш да се излекуваш от болест, да се защитиш в съда- не псувай и не нареждай- лекарите, юристите, инженерите, механиците и т.н...[/quote]
Съгласен съм с теб, но ако коментатора дразни само мен, след като има толкова негативни мнения тук, а извън форума са в пъти повече значи нещо не е наред и трябва да се вземат определени мерки. Или може би бъркам някъде?
Ей, понеже темата е за Пепи Василев - вчера много лошо впечатление ми направи как си беше нарочил Торес и Навас. По принцип не съм за испанците, обаче вчера с тия коментари ми станаха симпатични, особено Торес - дожаля ми за момчето, как ли не го обиди наш Пепи
-
- Контакти:
Петър Василев които подхожда към определни ситуации на мач,като че ли е играл 30 г.професиоанален футбол голяма критика голямо нещо,като например вчера Испания -Хондурас за Торес:-"Не може такъв футболист от неговия ранг да бере толкова срам с тези положения,който така аристрокритично отиграва пред вратата..аиде моля ти се Пешооооооо...много ясна играта футбол за вас

-
- Контакти:
alcho написа:Ей, понеже темата е за Пепи Василев - вчера много лошо впечатление ми направи как си беше нарочил Торес и Навас. По принцип не съм за испанците, обаче вчера с тия коментари ми станаха симпатични, особено Торес - дожаля ми за момчето, как ли не го обиди наш Пепи
ДА сагласен съм с теб..то ку шо написах коментар за това

sin_fen написа:
Е то това си е до човека да кажем.. Принципно си прав и би трябвало да си вземе поука съответния човек... Но всеки си носи отговорността

MORSKI написа:sin_fen написа:
Е то това си е до човека да кажем.. Принципно си прав и би трябвало да си вземе поука съответния човек... Но всеки си носи отговорносттаПък и не на всеки му пука за мнението на другите...
Точно това дразни мен, а предполагам и другите, които са недоволни. Това не е от вчера - години наред е едно и също никакво развитие, но за съжаление кучетата си лаят, а кервана си върви. Докато не се реформират на пазарен принцип ще е така.
ПС: Колко реклами има по БНТ?