Станимир Стоилов: Ако бяхме на Световното, нямаше да се срам

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Re: Станимир Стоилов: Ако бяхме на Световното, нямаше да се срам

Мнениеот dimachko » 22 юни 2010 02:07

браво kokic е тва е ама тьпите комплекасари трябва да преиначяват нещата,всичко им било синьо еми нормално то друго няма в Бьлгария тук там някой заблуден чорбар :)

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 22 юни 2010 05:39

Само не ми е ясно как Левски и Литекс се отърваха от това същество Стоилов, а България трябва да го търпи да се учи? Айде левскарите да си го вземат како им е толкова мил!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 22 юни 2010 10:51

Търпеливо изчетох всички мнения.

Когато правим сравнение между Пламен Марков и така нареченото "мъри" трябва да ни е ясно, че и двамата се провалиха. Колкото и да се джафкаме заради провала на този или онзи, истината е една единствена-България не играе на Мондиал 2010. Разбира се когато говорим за Марков и за "мъри" трябва да споменем и друго много важно нещо-гласуваното им доверие.
Марков направи два резила срещу Черна Гора и Грузия, но и успех срещу "саката" Италия. Според феновете на ФК Левски това е недопостимо. Но аз пък си спомням и трите мача. И според мен най-голям бе провалът в мача с Италия. Защото, чисто и просто, това беше единствения от трите мача в който можехме да измъкнем 3 точки... По-късно, след един мач със Сърбия, Марков изхвърча. Там му беше голямата грешка, че реши да даде шанс на изцяло нова защита и на вратата постави набеденият за вратар Георги Петков, който иначе беше във добра форма, но пусна 4 безумни вратарски гола, разбира се спаси и 2 дузпи. Като цяло експеримантът на Марков бе провал.
Стоилов. Голяма част от потребителите на този форум искат да му бъде даден цял квалификационен цикъл. До тук той изигра 7 официални мача начело на националния отбор, от които 2 равни с прекия ни конкурент Ейре, 2 загуби едната от които срещу КИПЪР, и 3 победи срещу аутсайдерите. Това ако не е провал, кое е? Двата равни мача с Ейре са си пълен провал, особенно когато знаеш, че си почнал толкова трудно квалификацийте. Да не говорим за загубата от Кипър. Страшното в случая е, че играта показана от националите беше трагична. Всеки един мач. Дори и победата над Грузия. Всеки един мач беше слаб. Но най-голямата грешка на "мъри" е, че той не изгради ясна единайсеторка, особенно отзад нещата бяха... миш-маш :!: Двойката централни защитници за тези квалификации трябваше да остане Илиян Стоянов и Томаш до край, или ако имаше промяна, тя да беше единствено Томаш, тоест минимална. Другата огромна грешка която "мъри" допусна е пускането на Сърмов, като задкулисните мениджърски игри надигаха полата повече от всеки друг път. Моите уважения към Пелето, страхотен играч, но той НЕ Е централен защитник. Двойката Пеле ИИ ще е поредният провал, съответно доказателство за некомпетентността на "мъри". Всички контроли които "хасковският" ръководи бяха пълен провал, с изключение на две-срещу Швейцария 1:1 и Белгия 2:1.
С други думи, ръководството на БФС ясно показва двоен критерий спрямо възпитаниците на различните школи. За провала на сегашната управа на БФС направо не ми се започва, че има да пиша до утре сутрин.

Темата е за изказването на "мъри". Какво да коментирам. Само по себеси съставеното от "мъри" изречение говори достатъчн "АКО бяхме на световното...".

Заключението ми е, че Стоилов е некомпетентен и неграмотен треньор даващ път не на заслужилите, а на тези с добрите мениджъри, който на всичкото отгоре незнае какво да говори пред медийте, като след всяка пресконференция вестниците гъмжат от глупости, но това не е проблем за него, тъй като той има солиден медиен чадър над главата, и никой не му държи сметка по никакъв начин. Никога не съм чел критика към "мъри" отправена от сериозна медия.

Според мен Стоилов трябва да бъде отстранен от поста национален селекционер, като с него изхвърчи и вършещият НИЩО Сираков. Изчаква се краят на световното, когато много гениални треньори остават безработни и се взема някой от тях. За хубавото се плаща :!:

Разбира се, ще е неуместно ако пропусна да отбележа, че Стоилов не е виновен за състоянието на БГ футбола. Няма как да бъде, не го и обвинявам.
YA GUNNERS YA

killamasta
Контакти:

Мнениеот killamasta » 22 юни 2010 12:29

Щяха да ни разнасят като куцо пиле домат,ако бяхме там...

bossar
Контакти:

Мнениеот bossar » 22 юни 2010 14:28

threat написа:Стига с този Мицански , най-прехваления келеш по форумите е. Вижте на колко години пробива в по-сериозен отбор и вижте годините на един Божинов и през какви отбори е минал.

А Жоро Пеев ли е бъдещто?
А за Мицнски момчето е на 24-25г.
Тръгнал е от България няма шанса на Божинов ,но върви напред .

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 25 юни 2010 19:43

мммтакааа
ето че групувата фаза на световното е към края си!
можем да проследим следата, която оставиха отборите от нашата квалификационна група - Италия и Ирландия!
почваме с Ирландия, която игра бараж с Франция и го загуби благодарение на сляп съдия! После Франция уж имаше лека група на световното, но впоследствие се оказа последна в нея, с едва 1 точка актив и голова разлика от 1:4!
по-стряшкащо е какво се случи с победителя в нашата квалификационна група и настоящ световен шампион - Италия!
Италия също са последни в тяхната група на световното с актив от цели 2 точки и голова разлика 4:5!

Станимир Стоилов: „Мисля, че ако се бяхме класирали, България нямаше да се срамува от представянето ни. Според мен е по-трудно да се класираш, отколкото да се представиш добре на Световното първенство”.

БЕЗ КОМЕНТАР!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 25 юни 2010 23:16

Lyubooo написа:мммтакааа
ето че групувата фаза на световното е към края си!
можем да проследим следата, която оставиха отборите от нашата квалификационна група - Италия и Ирландия!
почваме с Ирландия, която игра бараж с Франция и го загуби благодарение на сляп съдия! После Франция уж имаше лека група на световното, но впоследствие се оказа последна в нея, с едва 1 точка актив и голова разлика от 1:4!
по-стряшкащо е какво се случи с победителя в нашата квалификационна група и настоящ световен шампион - Италия!
Италия също са последни в тяхната група на световното с актив от цели 2 точки и голова разлика 4:5!

Станимир Стоилов: „Мисля, че ако се бяхме класирали, България нямаше да се срамува от представянето ни. Според мен е по-трудно да се класираш, отколкото да се представиш добре на Световното първенство”.

БЕЗ КОМЕНТАР!!!

Мъри,остави световното,не ни закара там,кажи поне СРАМУВАШ ЛИ СЕ,ЧЕ НЕ НИ ЗАВЕДЕ В ЮАР? Иначе е много лесно.Ако баба ми беше мъжка,щеше да ми е дядо. ;)
Само Черно море.

Върни се в “Национален отбор”