Васев: Няма как целта да е Лига Европа, като си продаваш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Васев: Няма как целта да е Лига Европа, като си продаваш

Мнениеот loko1 » 21 юни 2010 14:51

Няма как целта да е Лига Европа, като си продаваш най-добрите играчи. Това заяви треньорът на Локомотив (София) Димитър Васев на днешната тренировка на „железничарите”, предаде репортер на Novsport.com.

Младият специалист добави, че знае каква е ситуацията в клуба и е готов да се сблъска с нея.

„Не мисля, че сме глупаци. Имаше много причини, за да се случи това. Аз ще искам да се забрави, това което стана и да не се повтаря”, бяха първите думи на Васев, отнасящи се за миналия сезон.

„В момент, когато си футболист на Локомотив, трябва да мислиш за представянето си на терена, т.е. финансовата криза не ни интересува. Няма как целта да е Лига Европа, като си продаваш най-добрите играчи. Със сигурност обаче ще има цели за новия сезон. Реалното е да играем добър футбол, да сме добре физически и феновете, които дойдат да ни гледат, да знаят, че отборът има облик и знае защо е на терена”, допълни треньорът.

Собственикът на Локомотив Николай Гигов заяви, че целта на отбора за новия сезон е Лига Европа.

Васев даде оценката си и за Искрен Писаров, който най-вероятно ще акостира на „Надежда”.

„Добър футболист, не знам обаче дали ще го вземем. Очаквам още няколко футболисти да напуснат, други да дойдат. Не е добър вариант за всеки треньор да стават такива неща и да не знаеш, дали ще можеш да разчиташ на даден футболист или не. Това са реалностите обаче, приемам ги и започвам да работя. Имам идеи. Отговорен човек съм. Ако не играем добре, ще подам оставка”, каза още Васев.

Помощници на старши треньора ще бъдат бившите футболисти на Локомотив Диан Петков и Христо Коилов.

http://www.novsport.com/news100577_1070.html

ха сега де :shock: Гигов ще го сменя ли вече Васев :lol: пълна трагедия :evil: :evil: :evil:

най-вярното в заглавието е продаването, ама не на играчи :evil: :evil: :evil:

От друга медия е, ама като в гонг няма нищо по темата.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

миле гърбавия

Re: Васев: Няма как целта да е Лига Европа, като си продаваш

Мнениеот миле гърбавия » 21 юни 2010 18:29

Не знам това ръководство,като са толкова народ дали направиха анализ на случилото се предния сезон? Не се знае какви са изводите и какви мерки са взети ? Пак се тръгва урболежката,ама карай нали перачницата бачка! Миле гърбавия.

loko fen
Контакти:

Мнениеот loko fen » 21 юни 2010 20:01

браво пък за изказването на Васев !!! Аз пък съм на същтото мнение.... ! НЕ може да продаваш Камбуров( страхотен нападател каквото и да си говорим ) и да зимаш некви анонимници от Б група и Берое кадето се разпадат почти ииии ..... ОТНОВО целите да са много високи ! Разбира се ,че е по-добре да говорят сега наще по-снизходително и да не се изхвърлят като чикии на мокър пясък( Овчата глава, Херо,Гонзу и куп други примери ... ) Нека сега да не говорят много(както и добре правят сега), но като доидат мачовете да покажат с игра и борба каде е истинското място на ЛОкОМОТИВ ! Само ЛОко !

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 22 юни 2010 01:00

loko fen написа:браво пък за изказването на Васев !!! Аз пък съм на същтото мнение.... ! НЕ може да продаваш Камбуров( страхотен нападател каквото и да си говорим ) и да зимаш некви анонимници от Б група и Берое кадето се разпадат почти ииии ..... ОТНОВО целите да са много високи ! Разбира се ,че е по-добре да говорят сега наще по-снизходително и да не се изхвърлят като чикии на мокър пясък( Овчата глава, Херо,Гонзу и куп други примери ... ) Нека сега да не говорят много(както и добре правят сега), но като доидат мачовете да покажат с игра и борба каде е истинското място на ЛОкОМОТИВ ! Само ЛОко !

loko fen, не знам за тебе, но аз предпочитам ЛОКО-трети с централен нападател- Преслав, отколкото втори с Камбура... За първи че няма да сме-това вече стана ясно-докато Гигов е шеф-така ще е...

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 22 юни 2010 13:58

Lyubaka01 написа:
loko fen написа:браво пък за изказването на Васев !!! Аз пък съм на същтото мнение.... ! НЕ може да продаваш Камбуров( страхотен нападател каквото и да си говорим ) и да зимаш некви анонимници от Б група и Берое кадето се разпадат почти ииии ..... ОТНОВО целите да са много високи ! Разбира се ,че е по-добре да говорят сега наще по-снизходително и да не се изхвърлят като чикии на мокър пясък( Овчата глава, Херо,Гонзу и куп други примери ... ) Нека сега да не говорят много(както и добре правят сега), но като доидат мачовете да покажат с игра и борба каде е истинското място на ЛОкОМОТИВ ! Само ЛОко !

loko fen, не знам за тебе, но аз предпочитам ЛОКО-трети с централен нападател- Преслав, отколкото втори с Камбура... За първи че няма да сме-това вече стана ясно-докато Гигов е шеф-така ще е...

Каламбуров уж театрото е да го продаваме, а Гигов "страда" недей така
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Върни се в “Локо София”