1000 на ТРЕНИРОВКА в България! УНИКАЛНО! ЗУМА иска 3 място!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Re: 1000 на ТРЕНИРОВКА в България! УНИКАЛНО! ЗУМА иска 3 място!

Мнениеот ivo77 » 21 юни 2010 23:25

Кво 3-то място? Пак ще се борите за оставане...

3m0
Контакти:

Мнениеот 3m0 » 21 юни 2010 23:27

Приятно ме изненада малкия Бенжелюн!Уругвайците също имат качества.Имаше настроение и всички показаха желание да се докажат.Това е най-важното!Дали сме били 1000,1500 или 500 човека няма никакво значение!Важното е,че футболистите разбраха,че имат подкрепата ни и сега вече всичко зависи от тях самите за да убедят ръководството кой трябва да остане и кой-не.Успех през новия сезон и дано да ни донесе много радост този отбор!

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 21 юни 2010 23:31

Направо се засмях. То в началото е много лесно да се обещава. То не остана треньор да не се изхвърли като чикия на пясък за място в тройката. Абе те много добри са станали всички отбори , всички ще се борят за лидерските места, а кой ще отпада. Дайте го по реално. До вчера с игрите на Зума останахте в групата сега в тройката. Аде по реално 5 - 8 място.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 21 юни 2010 23:32

sandokan100 написа:Без разбира се да се заяждам,ама и на мен ми се струва,че Зума и Коко прекалено се поизхвълят малко повече от необходимото.Смятам,че още ви е рано за тройката.И нещо друго.Имате добра публика за нашите си родни стандарти.Няма спор!Но като прочета такива неща от рода на "най-великата публика","1000 на тренировка в БГ-уникално" малко ме кара да се усмихна снисходително.Имайте повече самочувствие!

Това за "тройката" и "участие в евротурнирите" са дежурните фрази на всички ръководители,на всички БГ отбори.Дотук съм съгласен.За присъствието на нашите фенове на т.нар."първа тренировка" или представянето на отбора /ако така предпочиташ/,може да поспорим...Всъщност,няма кво да спорим - достатъчно е да се поразровиш по ТВ-репортажите.

пп.Без да се заяждам,вие колко души отидохте на Тича,при представянето на отбора ? ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

3m0
Контакти:

Мнениеот 3m0 » 21 юни 2010 23:38

Аз не виждам нищо лошо в целенето в тройката.Ако ще и всички 16 отбора да го обявят за цел,какво лошо има във високите амбиции.Нали всички искате да е по-интересно първенството?

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 21 юни 2010 23:39

invader10 написа:Направо се засмях. То в началото е много лесно да се обещава. То не остана треньор да не се изхвърли като чикия на пясък за място в тройката. Абе те много добри са станали всички отбори , всички ще се борят за лидерските места, а кой ще отпада. Дайте го по реално. До вчера с игрите на Зума останахте в групата сега в тройката. Аде по реално 5 - 8 място.

Ама смей се бе, човек.Нали и ние радост си търсим. Гледал съм тренировки на Левски при ... как му беше името на един германец, дето бързо го изгониха, забравих! Също и юношите на ЦСКА с Жеков. Зума прави интересни и динамични тренировки. Доста по-различни от другите ни досегашни треньори. Нагледахме се на "реалности", остави ни да си помечтаем, моля те! ;)
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 21 юни 2010 23:39

И "Локо"-то ли иска в тройката? И треньорът на "Академик" каза, че искам място в топ 3. Явно три четвърти от тимовете в "А" група ще гонят място в евротурнирите. Зума взе два мача, но единият бе с много съмнителен феърплей срещу осакатената "Салвия", а вторият - с обезверния столичен адаш. Изводът за "Локо", а и за всички останали отбори, е един: повече работа и по-малко приказки! Защото през миналия сезон на отборите от втората половина класата им падна с едно ниво, а на тези от горната - с две и затова се притесняваме от рудари, ирландци и пр.

3m0
Контакти:

Мнениеот 3m0 » 21 юни 2010 23:47

david_villa написа: Защото през миналия сезон на отборите от втората половина класата им падна с едно ниво, а на тези от горната - с две и затова се притесняваме от рудари, ирландци и пр.

Ей точно затова всички смятат,че могат да влезнат в тройката!Всички отбори от А и половината от Б група са равностойни.И ако сега не заявят амбиции и не се опитат да внушат на футболистите ,че ще се гонят високи цели,то кога?

sandokan100
Контакти:

Мнениеот sandokan100 » 21 юни 2010 23:48

Модератор ЛокоПД написа:
sandokan100 написа:Без разбира се да се заяждам,ама и на мен ми се струва,че Зума и Коко прекалено се поизхвълят малко повече от необходимото.Смятам,че още ви е рано за тройката.И нещо друго.Имате добра публика за нашите си родни стандарти.Няма спор!Но като прочета такива неща от рода на "най-великата публика","1000 на тренировка в БГ-уникално" малко ме кара да се усмихна снисходително.Имайте повече самочувствие!

Това за "тройката" и "участие в евротурнирите" са дежурните фрази на всички ръководители,на всички БГ отбори.Дотук съм съгласен.За присъствието на нашите фенове на т.нар."първа тренировка" или представянето на отбора /ако така предпочиташ/,може да поспорим...Всъщност,няма кво да спорим - достатъчно е да се поразровиш по ТВ-репортажите.

пп.Без да се заяждам,вие колко души отидохте на Тича,при представянето на отбора ? ;)

Явно не си ме разбрал какво исках да ви кажа,но Туше ме разбра.Приемам отговора му и успех в повдигането на духа Ви.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 21 юни 2010 23:50

ivo77 написа:Кво 3-то място? Пак ще се борите за оставане...

Виж сега,завършихме първия полусезон с 9 точки.Причините затова няма да ги обяснявам,вие по-добре ги разбирате тези неща.Ситуацията при нас беше близка до вашата.Сега нещата се промениха - нов собственик,нови играчи,нов треньор,стягаме си и стадиона,работи се по друг начин.Мислиш ли,че до Нова година пак ще сме с 9 точки, като при Галя Тъпото ?

пп. Sandokan,съжалявам,ако не съм те разбрал.Просто още съм в еуфория от тренировката. ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”