Станимир Стоилов: Ако бяхме на Световното, нямаше да се срам
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Станимир Стоилов: Ако бяхме на Световното, нямаше да се срам
На Мъри шанс му беше даден и той не го оправда ... Пое отбора от Пламен Марков при три перфектни хикса в началото , но не можа да се справи с преките ни конкуренти от Ейре ... Сегашните квалификации са му бонус от синьото БФС , за да намаже покрай неговото назначение и безработния по това време Наско Сираков ... Лично за себе си аз на националния отбор в сегашния му вид не съм никакъв фен и ми е напълно безразличен , както и факта , че доста от феновете на ПФК Левски поставят клубните си интереси над националните ми е еднакво гнусен с този , че абсолютния недоказан анонимник Мъри Стоилов му е треньор ... Хората , които подкрепят хасковлията ще бъдат на трибуните при домакинствата ни и ще си проличат колко са ... аз няма да съм там със сигурност. Националния отбор стана частна структура , която обслужва интересите на някой и друг отбор , някой и друг мениджър , Наско Сираков , Мъри Стоилов и Боби Михайлов ... Няма как да съм фен на частен отбор , пък дори и да е кръстен от група престъпници ( защото тази групичка са точно такива ) "национален" ... 

ходи на тьнак лед както каза,но явно просто чакате да се пропука,да пропадне и с него националния и отново да правим планове за след 4-5-10 години,да му ударим едно рамо всички да го оставим на спокойствие да работи и да се надяваме че този пьт ще се получи !
viroglav написа: ... Пое отбора от Пламен Марков при три перфектни хикса в началото
Перфектни хикса с Грузия и Черна Гора

хахахахаха 3 перфектни х-са :D :D :D :D вземи се скрий някьде махни 2та смешни х-са срещу Грузия и Черна гора и виж кьде щяхме да сме...уливате се от глупости... чорбарчета перестанете да унищовате националния изгонихте Бербатов искате да изгоните и Мьри...разберете НЕ МОЖЕ 11 титуляра от Цска и само глупаци от 2те агитки могат да говорят подобни глупости... тук става вьпрос за националния !
kokic1986 написа:viroglav написа: ... Пое отбора от Пламен Марков при три перфектни хикса в началото
Перфектни хикса с Грузия и Черна Гора![]()
![]()
ти да не си болен ??? Тия два отбора в София с Мъри начело бяха разчленени ...
Кое по - точно ти е смешно в случая ? И защо трябва да съм болен при положение , че гледам реално на нещата и без абсолютно никаква фенщина ?
to mari normalen li e
Смешно ми е защото намирате за успех равенства срещу Грузия и Черна Гора , а смятате за неуспех равенства с Ирландия ???
Къде ви е логиката ??? След класирането ни за Евро 2004 никой не се е справял по добре от Мъри - ФАКТ !
Къде ви е логиката ??? След класирането ни за Евро 2004 никой не се е справял по добре от Мъри - ФАКТ !
казваш ''синьо лоби'' това как го опреличаваш като безпристрастни
а и Х-те не са никак перфектни да не можем да бием грузия и черна гора,това ни провали и не си мисли че имам нещо против Марков,даже напротив,чорбар но наистина добьр специалист под негово рьководство направихме последните си силни квалификации,но в миналите се провали...ако и Мьри направи тая простотия от 3 мача 3 точки,и той трябва да напусне

kokic1986 написа:Смешно ми е защото намирате за успех равенства срещу Грузия и Черна Гора , а смятате за неуспех равенства с Ирландия ???
Кипър-България 4:1.Факт.Къде е твоята логика,за ''никой не се е справял по-добре от Мъри''?
За мене равенствата с Черна гора и Грузия са щастливи за нас,но после Мъри имаше цели 7 мача,на разположение.И двамата се провалиха Пацо и Мъри,но повече автора на ''правилния футбол''.
Само Черно море.
-
Станимир Стоилов е типичен провинциален пръдльо!