ТВ Бисери СП 2010
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Re: ТВ Бисери СП 2010
"Този жълт картон е по мистериозен и от усмивката на Мона Лиза" Още ми е смешен този коментар и то в положителния смисъл!
jindo написа:AnalBreaker написа:Морски остави ги. Аз също се пробвах да им обясня, но те са праволинейни
Очевидно гледната ти точна не е била особено убедителна за да се спре с цитатите на нелепите глупости, които се ръсят в ефир. Хеле пък морсия да убеди някого с подскачането си на всеки пост и откровенното заяждане (най-неефикасния подход за убеждение). Когато нямах база за сравнение приемах грешките и си казвах, че сигурно е много трудно да се коментира по 90 минути без да сбъркаш име, пост или просто да бръщолевиш за да запълниш паузите. Оказа се, че хората на запад имат съвсем друг подход, качества и си тежат на мястото за разлика от зле облечените, неподдържани и застаряващи коментатори родно производство. Поздрави
Аз не се заяждам, нещо бъркаш

Не вис поделям мнението, няма и да го споделя...
Това, ако е заяждане

Иначе не знам какво са те вшпечатлили толкова на запад

ПОназнайвам добре испански, прилично английски и смея да твърдя, че латино, испанските и английските коментароти ръсят същите бисери и глупости.... Просто вие не ги разбирате

Иначе 90 минути, ако мсилите, че е лесно да се коментира,...
Морски, ти понеже си навътре в нещата, имам въпрос. Кой ги кани тези гости в студията, кой ги избира? Хубаво е да има малко разнообразие, ама тези 3 жени си нямат и грам идея за какво става въпрос и какво правят там. Не е нормално да се кани Сульо и Пульо-та те сами си отказват зрителите да ги гледат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

MORSKI написа:jindo написа:AnalBreaker написа:Морски остави ги. Аз също се пробвах да им обясня, но те са праволинейни
Очевидно гледната ти точна не е била особено убедителна за да се спре с цитатите на нелепите глупости, които се ръсят в ефир. Хеле пък морсия да убеди някого с подскачането си на всеки пост и откровенното заяждане (най-неефикасния подход за убеждение). Когато нямах база за сравнение приемах грешките и си казвах, че сигурно е много трудно да се коментира по 90 минути без да сбъркаш име, пост или просто да бръщолевиш за да запълниш паузите. Оказа се, че хората на запад имат съвсем друг подход, качества и си тежат на мястото за разлика от зле облечените, неподдържани и застаряващи коментатори родно производство. Поздрави
Аз не се заяждам, нещо бъркаш
Не вис поделям мнението, няма и да го споделя...
Това, ако е заяждане![]()
Иначе не знам какво са те вшпечатлили толкова на запад![]()
ПОназнайвам добре испански, прилично английски и смея да твърдя, че латино, испанските и английските коментароти ръсят същите бисери и глупости.... Просто вие не ги разбирате![]()
Иначе 90 минути, ако мсилите, че е лесно да се коментира,...
Морски, ами като не е лесно - да не коментират .... пък и да не е благотворително? Ще кажеш ли колко им е ... айде да те питам само за командировката ...? Убеден съм,че няма да ми кажеш, нали си от това същото котило ....
rhaegar написа:Морски, ти понеже си навътре в нещата, имам въпрос. Кой ги кани тези гости в студията, кой ги избира? Хубаво е да има малко разнообразие, ама тези 3 жени си нямат и грам идея за какво става въпрос и какво правят там. Не е нормално да се кани Сульо и Пульо-та те сами си отказват зрителите да ги гледат.
Е това са неща от кухнята, няма как да ти споделя... Но ти как мислиш- в една фирма кой определя правилата

alcho написа:Морски, ами като не е лесно - да не коментират .... пък и да не е благотворително? Ще кажеш ли колко им е ... айде да те питам само за командировката ...? Убеден съм,че няма да ми кажеш, нали си от това същото котило ....
Не ме пзонаваш за да акжеш от кое котило съм и кое не

Аз нито ще ти кажа, нито знам колко им е хонорара... Никой не ми се отчита, пък и мен не ме интересува... Не съм клюкарка... Всеки си гледа работата, моята е свързана със сайта и толкова...
Няма ли кой да почне да трие спама на Морския? 

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Няма ли кой да почне да трие спама на Морския?
И къде виждаш спам?

MORSKI написа:alcho написа:Морски, ами като не е лесно - да не коментират .... пък и да не е благотворително? Ще кажеш ли колко им е ... айде да те питам само за командировката ...? Убеден съм,че няма да ми кажеш, нали си от това същото котило ....
Не ме пзонаваш за да акжеш от кое котило съм и кое неАз сигурно ще взема най-малко пари от всички покрай това световно, но при мен е движещ факта, че ми е удоволствие това което правя.. Детска мечта си ми е...
Аз нито ще ти кажа, нито знам колко им е хонорара... Никой не ми се отчита, пък и мен не ме интересува... Не съм клюкарка... Всеки си гледа работата, моята е свързана със сайта и толкова...
Прав си, не те познавам и ако съм те обидил - извинявай (под котило имах предвид,че си взимате заплатата от едно и също място)! Но ако си се обидил - значи си объркал телевизията - ако наистина ти харесва онова, което правиш - бягай навреме, защото посредственосттта там ще те ЗАЛЕЕ ....
-
- Контакти:
MORSKI, мога да ти кажа, че аз пък познавам в детайли SkySports и там в студиата хората канят истински специалисти, които разнищват тактиката и самия мач до последната подробност. Ако не си треньор, може да станеш поне донякъде такъв, само гледайки студиата и коментарите им. Така, че е абсурдно да се защитават хора, които си нямат и елементарна представа от футболната игра и компенсират с тъпизми и безсмислици.