Кой е виновен за случая Да коща?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кой е виновен за случая Да коща?
unikalen half za bulgaria
Познавам го лично момчето и вчера каза че ще отива в Левски заради по - голяма заплата
-
- Контакти:
arsenalko написа:Познавам го лично момчето и вчера каза че ще отива в Левски заради по - голяма заплата
sme6en si poserko
следи случая и ще говорим пак след няколко дена
arsenalko написа:Познавам го лично момчето и вчера каза че ще отива в Левски заради по - голяма заплата
Да не е от румънския му период?
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
- sedem_!_dva
UGO CHAVES написа:На всеки е ясно че БФС изпълнява сини поръчки и поради тази причина БФС си взе прякора "синьото политбюро". Така че "синьото политбюро"(БФС) прави всичко възможно да отскубе от рацете на ЦСКА Да Коща и да го прати в Лефски.
Абе балък ти знаеш ли какво значи думата политбюро ? Деба и малкия боклук, заради такива като теб скоро няма да се оправим. Сега си на 14 години (най-много), като станеш на 16 ще почнеш да се напиваш и да пропадаш още по-надолу. С такова мислене това те очаква неграмотен кретен.
NON MOLLARE MAI
Аз съм левскар ама след цялата тая 'сага' нещо не ми вдъхва доверие този футболист. Според мен най-добре ще е въобще да се маха от България. Супер измислен футболист. Даде три паса и вече всички решиха, че едва ли не е най-класния халф в първенството. ДРЪН-ДРЪН. Как от два мача и то срещу Локо Мездра и т.н. може да се твърди подобно нещо. А и точно когато той започна да играе ЦСКА загуби точки. Да не говорим, че самия футболист явно си е чист 'дришлю' и в който и отбор да отиде ще си прави нек'ви такива евтини номера...Най-добре и за Левски и за ЦСКА е да се маха от България...
UGO CHAVES написа:xi4o_93 написа:mom4eto iska6e pari,ne mu gi dadoxte i tva e ,!
Не евярно
вярно е
-
- Контакти:
penkov87 написа:UGO CHAVES написа:xi4o_93 написа:mom4eto iska6e pari,ne mu gi dadoxte i tva e ,!
Не евярно
вярно е
Не е вярно

Gignac написа:Синьото БФС, синия октопод, червената девица.
Курви на Левски оооо курви на Левски...
Оооо то бива да си идиот, ооо да си идиот!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!