„Африканците залагат на солови акции .... А ами те по принцип и соло си пеят” (Гонг)
„Вади технично жълто картонче от джобчето си” (Гонг)
„Рикардо като художествена гимнастичка с една ръка успя да овладее топката” (Гонг)
„Колко са отворени анголците, гледали са футбол по TV и се направиха на интересни” (след опасен шут на ******)” (Гонг)
„Режисъора е забравил за повторения, сигурно чопли семки” (Гонг)
„След малко съблекалнята на сърбите ще е мястото в света, където ще се псува най-много” (Гонг)
„съдийте от южна америка,който освен с чудесния си брилянтински външен вид ...”
„******** да си хваща влака...ъъъъъ...самолета за Япония, каквото и да подложи топката влизаше.” (Гонг)
„За малко да видим японския Марадона, по скоро японския Сакалиев.” (Гонг)
„И тъч да си спечели берекет версин ....” (Гонг)
„Германците си искат Клинсман при тях за да могат да си го налагат по главата както си искат.” (Гонг)
„Дядо Пършо.........умори се и той.” (Гонг)
„Наказава ги наказа.” (Гонг)
„Французите придобиват олигофренична форма - 8 години без гол на СП.Съвсем ще останат без пух петлетата” (Гонг)
„Ф.Бартез няма как да изкара цял турнир без да направи някоя простотия” (Гонг)
„Доколкото е хитра тази хитрина” (Гонг)
„Този път май в ушето удариха Анри” (Гонг)
„За да контузиш Виера трябва да си много добър” (Гонг)
„Престъпление с/у футбола е Бартез, този палячо” (Гонг)
„Изгуби 2 мин за смяна.Т'ва е пълно изкукуригване и изперкване” при влизането на Трезеге в 90та мин) (Гонг)
„ ***** отнесе ***** като сляп делфин шамандура” (Гонг)
„не за жълт картон а за оранжев беше!”
„-22 градуса е температурата на мача.” (Гонг)
94. „Мексиканците вече са в едно клинично състояние на психиката” (при 2:0 за Португалия)
95. „Нарушение на Родригез с/у Маниш ... но защо картона е на Родригез” (а за кой да е?)
96. „Това си беше откровена балтия както казваме по нашите стадиони”
97. „Имахме чувството че името на Михаел Балак ще потече от чешмите”
98. „Хенрик Ларсон не можа да натисне топката за да я свали на земята”
99. „Дуайт Йорк спечели с Манчестър Юнайтед троен престиж”
100. „Дидие Дрогба ... боли го,но кой нападател не го боли днес!”
101. „Този гол май само аз го регистрирах”
102. „Дидие Дрогба ... боли го,но кой нападател не го боли днес ...?”
103. „Този гол май само аз го регистрирах”
104. След гол на Дрогба „Ето сега Дрогба се помоли на ... Всевишния”
105. „Редовното време ще бъде продължено с 4 мин. което е съвсем нормално с оглед на извършените схеми”
106. „Добре дошли в Лайпциг един от най-боржуазните градове”
107. „Около 14 мин от началото Канаваро играе с топката” (на друг не я дава:)
108. „Излиза А.Неста влиза Марио Матераци”
109. човек може да забрави как са истинките име покрай моментаторите:
Джилардино – Джилардиньо (все едно е бразилец), Гилардино
Матераци - Мадзерати, Мацерати
110. „Гол за САЩ, ***** отбелязва.Американчето си влиза в аналите с гол номер 100” (Гонг)
111. „Чакай бе, ше шчупиш дистанционното, пускаш климатика, не гледаш повторенито за червния картон на чехите” (Гонг)
112. „на ***** му отнемат високите топки от въздуха”
113. „Психиката на шведите нещо е няма в моемнта ...”
114. „Гана се чувства с крак, крак и половина ... и едно коляно на осминафинала” (Гонг)
115. „Какво да чака Чехия, какво, какво ... нищо да не чака” (Гонг)
116. „Кой е Лука Тони, защо не играе ли, хм, Лука Тони има още да папа лук” (Гонг)
117. „Матераци е здраво момче, ще продължи”
118. „Джиралдино сега се държи за задните части, явно някакъв проблем има той” (Гонг)
119. „П.Индзаги пак си е същия - слабичък, с косичката малко по така, топката го цели я в носа, я в коляното и пак си влиза във вратата” (Гонг)
120. „Ако нямаше толкова много коса Каморанези можеше и да отбележи” (Гонг)
121. „Лукас Нийл се опита да скъса плитката на Д.Пършо” (Гонг)
122. „Роналдо разнася 2-3ма от японците” (Гонг)
123. „Дида не играе много с топката, но когато тя мине покрай него я вади от фрикмето” (демек вратата) (Гонг)
124. „Дида на вратата, Дидо по нашенски, аз така му викам като се видим” (Гонг)
125. „Роналдинъо с такива удари само майка му чипсчета може да му праща” (Гонг)
126. „Още в Мидълзбро разкрих, че М.Видука е сгънал цирка за големия футбол” (Гонг)
127. „***** падна като Ум-белия делфин” (Гонг)
128. „Надявам се да е видял Роналдо какво прави ... ъъъъ той нищо не прави” (Гонг)
129. „Калац ли е Калич ли е - доказа, че е много смешен вратар” (Гонг)
130. „М.Видука за пореден път удари с неправилната част на главата си” (Гонг)
131. „Плетикоса го удариха там - в личицето направо” (Гонг)
132. „Роналдинъо добре маха с ръчички” (Гонг)
133. „A когато няма скорост, няма бързина!”
132. „Тази тупалка от около 25-6 метра ...”
133. Разговор в студиото (Гонг):
„ - Сеп Блатер е позаспал......а, ето разбуди се малко.
- Кво стаа, кви 5 лева.”
ТВ Бисери СП 2010
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Re: Бисери от Световното
И някои от Гонг:
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
Re: ТВ Бисери СП 2010
Мач Португалия-КНДР:
"Португалия ПОЛУЧАВА гол, точно когато най-много имаше нужда от него"- точно след като Меирелеш вкара за 1:0
"Карвальо не се чувства конфортно след близката си среща с мокрото кълбо"
"Португалия ПОЛУЧАВА гол, точно когато най-много имаше нужда от него"- точно след като Меирелеш вкара за 1:0
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
"През 2002 година имах честта да коментирам мач загубен от Турция"
отдаде се на патриотични чуства и спомени Петър Василев
" Дирк Кайт изпрати силен удар в гърба на Каленберг и той се хвана за слабините"
Петър Василев
" Червеният динамит не е толкова червен"
обичайния заподозрян Петър Василев
"Световното превзе света.. светът е топка"
отдаде се на патриотични чуства и спомени Петър Василев
" Дирк Кайт изпрати силен удар в гърба на Каленберг и той се хвана за слабините"
Петър Василев
" Червеният динамит не е толкова червен"
обичайния заподозрян Петър Василев
"Световното превзе света.. светът е топка"
По страшно от коментаторите на БНТ са само вувузелите.
enguerino написа:Мач Португалия-КНДР:
Същият мач -
"Преди мача валя силен дъжд"...
Всъщност дъждът не спира през целия мач.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Методи Манченко към Георги Славчев в студиото преди мача Чили-Швейцария:
М.М: Къде си играл в Швейцария?
Г.С: В Сент Гален
М.М: Това е един от традиционно силните отбори в станата който никога не е изпадал
Г.С: Всъщност е изпадал 1 път
Супер компетентен по футболни въпроси е тоя Манченко

М.М: Това е един от традиционно силните отбори в станата който никога не е изпадал
Супер компетентен по футболни въпроси е тоя Манченко

dell78 написа:Методи Манченко към Георги Славчев в студиото преди мача Чили-Швейцария:
Супер компетентен по футболни въпроси е тоя Манченко![]()
Може да е имал пред вид баскетболния клуб на Сент Гален

[center]I'll be the savior of you all
Скоро очаквам и Вера Маринова да е водещ студиото-те в БНТто са многофункционални 

-
- Контакти:
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
DeyanFCK написа:[offtopic]Пиша следните редове с уговорката, че аз съм един изключително праволинеен и злобен човек. И още много негативни неща съм, но за това по-надолу.
Няколко пъти съм чел и препрочитал правилата на този форум в стремежа си да не излизам от добрия тон и да не бъда разбран погрешно, макар че допускам - не винаги ми се е отдавало. Едно нещо ми е направило впечатление. Съществува следното правило:6. СПАМ-ът е забранен под каквато и да е форма (постове с една дума, емотикони, безсмислени коментари и т.н.) ще бъде премахван без предупреждение, а съответният автор наказан.Изключение прави Спам темата- когато има такава.
Аз лично това го тълкувам така: Изказванията на потребителите по съответната тема, определена от заглавието й, трябва да бъдат свързани с нейния смисъл и да не излизат от него, в противен случай постовете им се квалифицират като спам. Конкретно: Когато заглавието на темата е "ТВ Бисери СП 2010", то коментарите под тази тема трябва да посочват различни телевизионни бисери, направени във връзка със световното първенство по футбол през 2010 г. Ако заглавието на темата беше "Харесва ли ви коментарът и студиото на БНТ 1 за СП 2010?", то тогава дискусията по качеството, компетентността и професионализма на коментаторите щеше да бъде напълно уместна там. Там, но не и в темата "ТВ Бисери СП 2010". Защото гледам, че голяма част от мненията в настоящата тема са си спам отвсякъде.
Поради прословутата свобода на словото, останала неразбрана от голяма част от потребителите, всеки има право да пише тук "бисери" на телевизионни коментатори, които му са се сторили смешни. Хората имат различно възприятие за хумор и една и съща реплика може да разсмее някого до припадък, а друг - да остави в искрено недоумение. На мен също не всички публикувани цитати ми се виждат смешни, но няма да тръгна да обяснявам на този, който ги посочил, как няма чувство за хумор и т.н. Важното е, че на него това му се е видяло забавно. Въпрос на вкус! Такъв цитат спокойно се вписва в рамките на темата.
Не разбирам целта на геройските напъни на хората, които защитават БНТ. Хвърлянето на амбразурата по примера на героя на СССР Матросов (между другото именно Ники Ибришимов ни напомни за този подвиг по време на един от мачовете) вече не носи ордени, тъй като комунизмът в Източна Европа рухна. Всички сме наясно, че журналистите от националната телевизия не са съвършени и правят гафове. Не виждам какво толкова ако се позабавляваме малко на техните изцепки. Още повече, че има цели теливизионни предавания за гафове и грешки. Никой не протестира колко "злобни" и "праволинейни" са те.
Искам да призова всички нас, от позицията на един най-обикновен посетител в този форум, да спазваме правилата на този сайт, както и да се уважаваме взаимно. Аз си признавам, че някои от моите мнения са спам и се извинявам на всички за това. Открито моля модераторите да изтрият постовете ми, които се отклоняват от тематичния обхват, и да ме санкционират, ако сметнат това за удачно. Моля ви да не пишете нищо, когато нямате какво да казвате по съответната тема. Ако някоя тема ви дразни - не я четете. Аз поне правя така. Чрез постовете си в този форум аз съм се ръководил от две основни начала: 1. Да обогатя общата футболна култура на посетителите, като им осигуря нови и интересни четива и 2. Да призова открито за реформиране и подобряване на качеството на българската спортна журналистика. Извинявам се на всеки, който е разбрал моите намерения по някакъв различен начин.
Приятелски поздрави на всички! Нека модераторите изтрият и това мнение, ако решат, че темата трябва да се "почисти".[/offtopic]
Не си прав Деяне;) След като има тема за критки , а това е форум(да припомня, място където се изказват мнения), очаквайте освен хора, които като вас да критикуват- да има и такива, които са от другата страна! Това по ниакъв начин не е спам, тъй като обсъждаме гафовете, причините з атях и т.н...
То, ако това е спам- 90% от мненията в този, а и другите форуми могат да се борят за такъв!
И, да аз също се смея на бисерите, но извинявайте, но мнгоо хора в тази тема прекаляват и гледат само как да се заядат за откровени глупости!!!!
Пускайте шеги, а не заядливи неща...
Иначе, ако тръгнем да мислим за спам, считам, че този форум трябва да се пречисти от 90% от мненията...
И Бижутера да стане с 2 поуста

Айде да не бъдем толкова стриктни , а

Със здраве на всички...
И да не кажете, че аз сам защитавам понеже работя там...
Ето един бсиер, който повечето от вас едва ли са го чули понеже е от нашия сайт..
"Испания трябва да си припомни как през 1986 година ХИКСИРА хикс с Хондурас"