Кой е виновен за случая Да коща?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Кой е виновен за случая Да коща?
На всеки е ясно че БФС изпълнява сини поръчки и поради тази причина БФС си взе прякора "синьото политбюро". Така че "синьото политбюро"(БФС) прави всичко възможно да отскубе от рацете на ЦСКА Да Коща и да го прати в Лефски.
Re: Кой е виновен за случая Да коща?
mom4eto iska6e pari,ne mu gi dadoxte i tva e ,!
Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!
-
- Контакти:
xi4o_93 написа:mom4eto iska6e pari,ne mu gi dadoxte i tva e ,!
Не евярно
Бях го на писал в една друга тема - той си пада по подобни номера! Преди, няколко години е направил подобен номер и на Политехника Тимишуара! Тогав щял да ходи в Динамо Букурещ, но в последствие полвин сезон не е играл никъде! Та, кой е виновен?
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
-
- Контакти:
hlucho написа:Бях го на писал в една друга тема - той си пада по подобни номера! Преди, няколко години е направил подобен номер и на Политехника Тимишуара! Тогав щял да ходи в Динамо Букурещ, но в последствие полвин сезон не е играл никъде! Та, кой е виновен?
БФС и лефски са виновни
- Син Терор.
- Контакти:
Бате Лупи защо нищо не казвате за него? А винаги Левски и БФС ви е виновно, а това че Томов не е плащал заплатите на Да Коща нищо не казвате! Аиде малко повече обективност 

UGO CHAVES написа:hlucho написа:Бях го на писал в една друга тема - той си пада по подобни номера! Преди, няколко години е направил подобен номер и на Политехника Тимишуара! Тогав щял да ходи в Динамо Букурещ, но в последствие полвин сезон не е играл никъде! Та, кой е виновен?
БФС и лефски са виновни
И на Политехника ли?
Да Коща ще играе в ЛЕВСКИ , може да ми се подигравате , но го знам от достоверен източник 

Буфон написа:Да Коща ще играе в ЛЕВСКИ , може да ми се подигравате , но го знам от достоверен източник
След края на пролетния полусезон и на вас ще врътне, някое номерче! То си му е в кръвта!
hlucho написа:Буфон написа:Да Коща ще играе в ЛЕВСКИ , може да ми се подигравате , но го знам от достоверен източник
След края на пролетния полусезон и на вас ще врътне, някое номерче! То си му е в кръвта!
няма да се учуда , аз лично не го искам в ЛЕВСКИ , но той е избрал сините , сигурен съм