Давид Силва: Би било страхотно да играя в Челси

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Pro.Daeg
Контакти:

Re: Давид Силва: Би било страхотно да играя в Челси

Мнениеот Pro.Daeg » 20 юни 2010 18:24

veidar45
Човече ти си от онези който мразят Челси това го усещам но друга причина поради която ги мразите неможетели да дадете освен факта,че имат зад гърба си човек като Абрамович ? Някакъв друг атестат за умразата която изспитвате към този отбор ?
,да те са силни защото имат пари' ?????
Братче във днешно време нямаш ли финансова подкрепа си загинал нали се сещаш..... неможе да искаш да печелиш преди да си вложил нали се сещаш ?
Челси е истински футболен клуб и това го доказа последните години...... само да вметна ,че последните 2,3 сезона не сме взимали повече от 2 сериозни имена............. докато клубове като Ман.Ю ,Ливърпул хвърлиха достатъчно средства за играчи... .но тях никой Не ги съди нали така..... но когато Челси постигне нещо значимо като титла на Англия вместо да кажем : Абе бяха си най-добрите тази година и заслужено триумфираха' вместо това :а те станаха щото имат пари и незнам си кфо' ДА АМА НЕ !
Без шампионска воля и дух нищо не става.........Челси няма историята на Реал(Мадрид), Ливърпул и останалите клубове но Челси във момента кове своята история,свойте традиций.......... всичко става със течение на времето...........

ПП: Челси има добра школа просто по-някаква необяснима и за мен причина не се опитваме да ги налагаме......... виж имена като Джефри Брума, Фабио Борини,Мансиен,Ръш Тейлър,Ван Аанхолт,Ди Санто .... има има млади кадри просто трябва човек който да им даде необходимия ,тласък'!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 21 юни 2010 00:29

THE G.A.M.E написа:Ама .... една груба справка показва, че "Сините" имат повече трофеи .... преди идването на Роман ? ! ?

А колко години Челси не беше печелил титлата преди да дойде Абрамович със тлъстата си чекова книжка?! - гледай реално на нещата! Преди Абрамович да се появи Челси бяха средняшки отбор, със доста отдавна отминало величие... Ако не се лъжа сините от Лондон не бяха ставали шампиони 50 години!!!

THE G.A.M.E написа:А и, ако ми твърдиш, че Арсенал, Ман. Ю. и Ливърпул, са станали големи .... без солидни финанси ? ... :lol:

Ъъъ Ливърпул от 20 години не са печелили титлата, и на шано през 2005-а спечелиха КЕШ в най-невероятният финал, който историята на този турнир помни! Та цялото величие на Ливърпул е от преди доста години и изобщо не се дължи на пари! Арсенал и МЮ вече са друго нещо...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 21 юни 2010 00:38

Значи като си избираме отбор,трябва да има възможно най-много титли и да е възможно най-комерсиалния ;) Ехааа...как не се сетих ! Ма сега почвам да се чудя,от Реал ли да стана или от Ман Ю ? :roll: Какво лошо има в това някой като има пари и желание,да инвестира в отбор ?! В днешно време футбола е пари,и за да имаш голям отбор,си трябват големи суми ! Chelsea създаде звездите си ! 90 % от днешния отбор бяха добри играчи,но като дойдоха на Стамфорд Бридж се превърнаха в звезди,защото превърнаха Chelsea в един от водещите клубове в Света ! Радвам се,че за разлика от други отбори,Chelsea сега пише предстоящата си велика история !

BLUE IS THE COLOUR,FOOTBALL IS THE GAME,WINNING IS OUR AIM CUZ' CHELSEA IS OUR NAME :!:
Изображение

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 21 юни 2010 01:49

Не съм казал, че човек трябва да избира любимият си отбор заради трефеите на отбора..., ако беше така сега сигурно щях да съм фен на Реал, но аз избрах преди 20 години Барса заради... Стоичков. :oops: :oops: :oops:

А това, което написах за Челси бе с цел да се напомни, че те станаха гранд изцяло благодарение на парите! Има отбори, които са имали доста отличия и титли преди във футбола да влязат големите пари и преди спортта да се комерсиализира толкова много! ;) От английските отбори такъв е само Ливърпул! Другите днескашни грандове са такива, каквито ги виждаме благодарение на парите. :( Ест това не прави Челси лош отбор, напротив! Както виждаме има отбори, в които се наливат много пари, но си остават средняци, докато Челси се превърнаха в истински гранд! ;)

П.П. Много се отклонихме от темата, а тя беше за Силва. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 21 юни 2010 09:39

Аз не говоря за теб конкретно,но ако се чустваш,че по някакъв начин това което съм написал се отнася и за теб,ок :) Говоря принципно срещу хората който казват,че щом Chelsea има три титли е смешен отбор и т.н. !
Изображение

Потребителски аватар
ChElSeA_FaN
Контакти:

Мнениеот ChElSeA_FaN » 23 юни 2010 17:27

Аз лично мн ще се радвам Силва да дойде на СБ :) Той и Милнър са играчите ,които искам за новия сезон ама мен кой ли ме пита .. :lol:
[wrapimg=]http://chelsea-blues.ru/0000news/lampschampion.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Челси”