http://topsport.ibox.bg/news/id_1530147514
Дали е истина, какво мислите?
ЕРАНОСЯН- съдът в Лозана?
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ЕРАНОСЯН- съдът в Лозана?
Мдам, септември месец Едо ще може да е селекционер на Локомотив официално. Преди това не може, защото са много стриктни и не трябва да се рискува!
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
NUP-1995 написа:Мдам, септември месец Едо ще може да е селекционер на Локомотив официално. Преди това не може, защото са много стриктни и не трябва да се рискува!
Ммда...няма да е лошо,ако Едо се върне.Мисля,че рано или късно,това ще се случи.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Има горчилка в мен оставена от Ераносян.Спомням си много добре, как Едо, който на всеослушание твърдеше, че обича Локомотив повече от семейството си, след като загубихме Жоро Илиев най-много мрънкаше за пари и първи напусна Локомотив Пд!Иначе на думи мнооооого голям...едни дебели ги къдреше, но когато трябваше да докаже любовта и признателността си към Локомотив се изниза като мишок!Казват, че капитанът последен напуска кораба, а мишките - първи.Като мишок си тръгна Ераносян, а не като капитан.Едо е там, където има пари...свършат ли парите любовта му моментално се изпарява.Ако Едо наистина обичаше Локомотив Пд в труден момент щеше да подаде ръка, и щеше да си тръгне като мъжкар.За мен лично Едо обича парите повече от Локомотив!Пример за мъжкар и герой е Илиян Илиев, който с оскъден бюджет се мъчеше като грешен дявол с "Берое", но въпреки всички трудности остана и се бори докрай.Накрая си тръгна като гладиатор - смъртно ранен, но прославен, спечелил заминаги сърцата на феновете в Стара загора!

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Ванко_Ултраса написа:Има горчилка в мен оставена от Ераносян.Спомням си много добре, как Едо, който на всеослушание твърдеше, че обича Локомотив повече от семейството си, след като загубихме Жоро Илиев най-много мрънкаше за пари и първи напусна Локомотив Пд!Иначе на думи мнооооого голям...едни дебели ги къдреше, но когато трябваше да докаже любовта и признателността си към Локомотив се изниза като мишок!Казват, че капитанът последен напуска кораба, а мишките - първи.Като мишок си тръгна Ераносян, а не като капитан.Едо е там, където има пари...свършат ли парите любовта му моментално се изпарява.Ако Едо наистина обичаше Локомотив Пд в труден момент щеше да подаде ръка, и щеше да си тръгне като мъжкар.За мен лично Едо обича парите повече от Локомотив!Пример за мъжкар и герой е Илиян Илиев, който с оскъден бюджет се мъчеше като грешен дявол с "Берое", но въпреки всички трудности остана и се бори докрай.Накрая си тръгна като гладиатор - смъртно ранен, но прославен, спечелил заминаги сърцата на феновете в Стара загора!
Ванко,майна,ти колко пъти си гледал мачове с Армандо на живо ?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Гледал съм мачове на Христо Бонев, така че доволно отговарям на въпроса ти!
С кое от нещата, които съм казал в поста си по-горе за Едо не си съгласен!Кажи, че не беше така де.
В най-трудния момент за нас Едо си тръгна! В "Берое" няма пари, но Илиян не си тръгна нали?Затова говорим де, ако въобще ме разбираш, какво точно искам да кажа!
Не искам да се получава конфликт.Пиша това, което чувствам в душата си, без да се страхувам!
С кое от нещата, които съм казал в поста си по-горе за Едо не си съгласен!Кажи, че не беше така де.
В най-трудния момент за нас Едо си тръгна! В "Берое" няма пари, но Илиян не си тръгна нали?Затова говорим де, ако въобще ме разбираш, какво точно искам да кажа!
Не искам да се получава конфликт.Пиша това, което чувствам в душата си, без да се страхувам!

Ванко,друг въпрос, колко мачове посещаваш на сезон... пееш ли 90 минути... !Ераносян си тръгна и в разгара на парите- ПОМНИШ ЛИ- не се умилква, не се съобразява, макар и да го гонят, щом е прав- ако беше меркантилно копеле, щеше да си трае, НАЛИ Е ВЛЮБЕН В ПАРИТЕ!?
И като посещаваш 15-20 мача на година- значили, че си копелдак, като викаш 75 минути- значили , че си за линчуване, че не си Локомотивец!?
Като се върне ЕДО, ще му кажеш ли в Лицето- "без да се страхуваш".- Едо , ти си мишка!!?
КАТО НЯМА , КОГАТО ПИЕШ И СТАНЕШ "БЕЗСМЪРТЕН"- ИЗЛЕЙ НЕЛЕПОСТИТЕ СИ ДРУГАДЕ- има подфорум на ботев, много ще те заобичат, спомени им мислите си- ще те поздравят и наздраве ще ти дадат!
И като посещаваш 15-20 мача на година- значили, че си копелдак, като викаш 75 минути- значили , че си за линчуване, че не си Локомотивец!?
Като се върне ЕДО, ще му кажеш ли в Лицето- "без да се страхуваш".- Едо , ти си мишка!!?
КАТО НЯМА , КОГАТО ПИЕШ И СТАНЕШ "БЕЗСМЪРТЕН"- ИЗЛЕЙ НЕЛЕПОСТИТЕ СИ ДРУГАДЕ- има подфорум на ботев, много ще те заобичат, спомени им мислите си- ще те поздравят и наздраве ще ти дадат!

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Ванко_Ултраса написа:Гледал съм мачове на Христо Бонев, така че доволно отговарям на въпроса ти!

пп.Илиян си тръгна от Берое в крайна сметка.
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Stiks написа:Ванко,друг въпрос, колко мачове посещаваш на сезон... пееш ли 90 минути... !Ераносян си тръгна и в разгара на парите- ПОМНИШ ЛИ- не се умилква, не се съобразява, макар и да го гонят, щом е прав- ако беше меркантилно копеле, щеше да си трае, НАЛИ Е ВЛЮБЕН В ПАРИТЕ!?
Eeee ама и ти си един сръдльо, човек да не каже по-различно мнение, веднага сте готови като хиени да го разкъсате.
На мачове ходя редовно, момче и сигурно съм гледал повече мачове на Локомотив от теб.Няма да си мерим пишките, като хлапаци, все пак се намираме във форум, а не в казарма, където всички са съгласни със старшината!
Аз казах, че съм огорчен от Едо, и се обосновах защо! А и следвайки кариерата на Едо следите го водят там където има пари.Никой не знае причината, поради която Едо си тръгна, Стикс! Спомням си, че тогава някой от ръководството беше казал, че не искат да кажат защо освободиха Ераносян, тъй като не искат да опетнят името му!Помниш ли?!На Мода ще кажа, че за временета, за които говори се играеше за бира и кебапчета.Сега хората са се превърнали в материалисти...човек се променя, брат.Ако застана очи в очи с Едо със сигурност ще го попитам защо тогава напусна кораба като мишок, а не като капитан? Защо да не го попитам? Хем ще ми отговори, хем и обидата може да заличи.Щото аз не твърдя, че съм прав за нищо...може и да греша за Едо. Засега обаче немога да забравя, как Едо си тръгна тогава, когато ни беше най-тежко!И за справка - не пия, Стикс, освен джин с тоник и много лед, но в умерени количества!
И не се сърди! Не е казано, че като сме локомотивци всички ще мислим като един...не сме клонинги!
Именно за това всеки трябва да бъде откровен и да си изразява мнението свободно, така всеки може да си свери часовника!