old - delete

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

SFHC
Контакти:

old - delete

Мнениеот SFHC » 20 юни 2010 19:33

.
Последна промяна от SFHC на 23 май 2012 23:57, променено общо 1 път.
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Re: СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА РОСЕН КЪНЕВ

Мнениеот Angoff » 20 юни 2010 19:47

Може и да е невинно момчето както казваш нищо няма да ме учуди от нашите власти ... но да пускаш разни подписки в фейсбук и т.н. е малко пресилено най-малкото защото няма как нито един от четящите този форум да се убеди в невинноста на момчето ... препрати я към хора които го познават момчето . Нелепо е да го пускаш такава тема :!:
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 20 юни 2010 20:01

.
Последна промяна от SFHC на 29 сеп 2012 20:08, променено общо 1 път.
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 20 юни 2010 20:04

Батенца тоя процес трябва да даде зрелище на хората и да ги отклонява от истинските рпоблеми. Свърши се с кучето, сега гоним фашисти, ама не били фашисти, ама не били виновни, ама някои хора даже не били там - няма такова нещо... трябват ни процеси (иначе всички, дето оказват натиск по тоя случай, ще оказват начин по други теми). Съжалявам за момчето, съжалявам и че в БГ няма истинско гражданско общество...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 20 юни 2010 20:10

Alex написа:Батенца тоя процес трябва да даде зрелище на хората и да ги отклонява от истинските рпоблеми. Свърши се с кучето, сега гоним фашисти, ама не били фашисти, ама не били виновни, ама някои хора даже не били там - няма такова нещо... трябват ни процеси (иначе всички, дето оказват натиск по тоя случай, ще оказват начин по други теми). Съжалявам за момчето, съжалявам и че в БГ няма истинско гражданско общество...

Съгласен съм, в затвора няма да вкарат Маргините или Доган, а хора откраднали две кокошки на село или хванати с 3 грама марихуана. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Пепо
Контакти:

Мнениеот Пепо » 20 юни 2010 20:11

SFHC написа:няма нищо нелепо. Първо - момчето е мой приятел и по време на цялата случка е бил вкъщи. Второ - темата е нещо много по-голямо от единичния случай - става дума за тоталния полицейски произвол в държавата ни!!! Росен е фен и е редовно на стадиона. Утре може теб да те изведът от вас и да те оставят да гниеш по кафезите за нещо, с което нямаш нищо общо. Темата отдавна е ясна на хората, които го познават, но това не значи, че не и е нужна малксимална гласност! Нужна е солидарност и всеобща подкрепа, защото това може да се случи на всеки - на теб, на твой познат или на сина ти!

а относно фейсбук - да, реално не е някакво оръжие но показва гражданската позиция на повече от 1700 човека, присъединили се за броени дни!

Няма как да изразя гражданска позиция без да съм запознат със случая. Ти просто представяш едната страна, а за да може човек да прецени са нужни две позиции. Или повече. Принципно аз съм скептичен към така представяни случаи - еди кой си е света вода ненапита и лошите чичковци милиционери го държат против волята му. Моля те да не се засягаш, а просто да се замислиш как изглежда отстрани. По-скоро съм на мнението на Ангоф.

Искрено се надявам да се уредят нещата по най-добрия начин и за двете страни и приятелят ти да получи справедливо отношение, също както и пострадалите. Макар и с нашата правосъдна система да не разчитам много, но все пак. Късмет!

Пепо
Контакти:

Мнениеот Пепо » 20 юни 2010 20:13

Madridist написа:Съгласен съм, в затвора няма да вкарат Маргините или Доган, а хора откраднали две кокошки на село или хванати с 3 грама марихуана. 8-)

Това по принцип е жалкото, но онези са си по реда. Гледай кво стана и с големия бабаит Галев - що народ проплака от него.

red_guy
Контакти:

Мнениеот red_guy » 20 юни 2010 20:16

За тоя случай чух доста неща, има голяма вероятност да е показна акция. Късмет на момчетата, в случай че са невинни (а за голяма част от тях чувам, че нямат нищо общо, просто са регистрирани покрай мачове и се явяват необходимият виновен).

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 20 юни 2010 20:23

.
Последна промяна от SFHC на 29 сеп 2012 20:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 20 юни 2010 20:26

Пепо написа:
Madridist написа:Съгласен съм, в затвора няма да вкарат Маргините или Доган, а хора откраднали две кокошки на село или хванати с 3 грама марихуана. 8-)

Това по принцип е жалкото, но онези са си по реда. Гледай кво стана и с големия бабаит Галев - що народ проплака от него.

Сега той ще поплаче малко .

Върни се в “Свободна зона”