Ще прескочи ли България ''група А'' на Световната лига?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Re: Ще прескочи ли България ''група А'' на Световната лига?
Абе странен жребий има тая година всички фаворити в 2 групи
Само полша се мъдри в друга ама нещо са го закъсали и там
Русия не я споменавам там всичко е ясно 
Следя много внимателно отбора ни и мога да кажа, че видимо много е израснал като отбор! Не знам на какво се дължи, дали на треньора или на това, че доста от играчите ни натрупаха повечко опит. Но важното е, че вече сме отбор! Андрей Жеков е много стабилен и спокоен (за разлика от първите си години, когато го направиха титуляр), останалите момчета играят за всяка топка! Психологически също сме добре - за двата мача не се огънахме нито ведъж, а преди години винаги имахме и спадове в играта. Първите 2 мача с Бразилия не ги слагам в тази графа, защото още не бяхме се обиграли. Така че, моета лично мнение е, че вече може да гоним нещо повече в големите турнири - световна лига, а после и световно първенство. Дано да ни зарадват много тези момчета, аз вярвам в тях!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
- Синьо сърце
- Контакти:
е що да не я прескочи?
Че що да не я прескочи?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Притесняваме единствено факта че играем у нас! И задължителните 2 победи с/у Кореа и Холандия ме присняват! Защото са задължителни и защото холандците ще се втурнат да играят срещу нас като за световно! По малко ме притеснява факта за последния ма1 с Бразилия! Но от друга страна програмата е супер за нас, зашото от утре вече ще си бъдата у дома. Колкото и да е за 2-3 седмици наште направиха обиколка на света! Но за разлика от едни други национали (няма споменавам името на на нац.отбор по футбол), те не "подпечатаха" визите си в Бразилия, Корея и Холандия, а напротив! ДАНО ДА ГИ СМАЧКАМЕ ВЪВ ВАРНА ВСИЧКИТЕ, особено БРАЗИЛИЯ! УСПЕХ НА НАШИТЕ ВОЛЕЙБОЛИСТИ!!!
- modor
- Контакти:
Мачкаме всичко наред и се класираме 1-ви 
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
1912BOTEV написа:Следя много внимателно отбора ни и мога да кажа, че видимо много е израснал като отбор! Не знам на какво се дължи, дали на треньора или на това, че доста от играчите ни натрупаха повечко опит. Но важното е, че вече сме отбор! Андрей Жеков е много стабилен и спокоен (за разлика от първите си години, когато го направиха титуляр), останалите момчета играят за всяка топка! Психологически също сме добре - за двата мача не се огънахме нито ведъж, а преди години винаги имахме и спадове в играта. Първите 2 мача с Бразилия не ги слагам в тази графа, защото още не бяхме се обиграли. Така че, моета лично мнение е, че вече може да гоним нещо повече в големите турнири - световна лига, а после и световно първенство. Дано да ни зарадват много тези момчета, аз вярвам в тях!
абсолютно съм съгласен с мнението ти!
Сега националния отбор по волейбол е обединител на българските фенове, 1994 г. беше футболния...
Дано,но честно казано много се съмнявам мисля ,че пак ще се издъним. 
- david_villa
- Контакти:
По-добре да сгънем бразилците и да сме първи, а най-добри втори да са италианците. Лига без Бразилия! Какво по-сензационно и хубаво от това!
-
Naruto_Uzumaki
- Контакти:
Да много ценни победи. Мисля, че сега сме фаворити за първото място.
Ето ви снимки от мачовете с холандия ----->>> http://..net/?p=55930
- modor
- Контакти:
Naruto_Uzumaki написа:Да много ценни победи. Мисля, че сега сме фаворити за първото място.
Абе Наруто.ама ти не представаш с тая реклама а
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.