Liverpool_FC написа:Ибришимов: “Отново палавият ляв лакът на Фалън влиза в действие...”
Ибришимов: “Стадионът създава позитивно усещане и у играчите, и у зрителите...”
Първото го казаха, а второто не е смешно и даже не е бисер
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Liverpool_FC написа:Ибришимов: “Отново палавият ляв лакът на Фалън влиза в действие...”
Ибришимов: “Стадионът създава позитивно усещане и у играчите, и у зрителите...”
Liverpool_FC написа:Ибришимов: “Ха-ха, какво можеше да стане!” - абсолютно инфантилно държание, но сме свикнали...
Ибришимов: “Това би била първата точка за Нова Зеландия на световни финали.” – няма значение, че преди няколко дни срещу Словакия новозеландците вече спечелиха първата си точка...
Madridist написа:Това за първата точка на Нова Зеландия го повтори няколко пъти. Ако я беше казал още веднъж вече щях да му повярвам
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта