Мач №28: Италия - Нова Зеландия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
- unist_gp
- Контакти:
Re: Мач №28: Италия - Нова Зеландия
браво на новозеландците. ако играеха някъде в източна европа, нямаше да са толкова добри 

Те 7 гола могат да вкарат и без да хабят много усилия.Ако покажат добра успеваемост при ударите защо не.Пък и срещу вратар като Пастън не е голям проблем.[/quote]
Много точно изказване
Много точно изказване

- edmon_dantes
- Контакти:
Европейските грандове тотално разочароват - Англия, Германия, Испания, Франция и Италия. Сигурен съм, че някой ще изгърми от тях и ще отпадне още в групите. Дано Испания се съвземат, защото ми са симпатични.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

Шампионът ще е южноамерикански 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
edmon_dantes написа:Европейските грандове тотално разочароват - Англия, Германия, Испания, Франция и Италия. Сигурен съм, че някой ще изгърми от тях и ще отпадне още в групите. Дано Испания се съвземат, защото ми са симпатични.
Пак ще кажете , че съм пристрастен , но сравнете играта на Германия с 10 човека срещу силните сърби от една страна , и играта на Англия , Франция и Италия с много по-слаби тимове от сърбите от друга

И пак видяхме измисления световен шампион как се налага да го крепят съдии за да вземе поне точка от хора,
за които футбола до вчера беше само понятие от енциклопедията.
Дано отпаднат омразните ми жабари, дано!

за които футбола до вчера беше само понятие от енциклопедията.
Дано отпаднат омразните ми жабари, дано!

slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

- edmon_dantes
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:edmon_dantes написа:Европейските грандове тотално разочароват - Англия, Германия, Испания, Франция и Италия. Сигурен съм, че някой ще изгърми от тях и ще отпадне още в групите. Дано Испания се съвземат, защото ми са симпатични.
Пак ще кажете , че съм пристрастен , но сравнете играта на Германия с 10 човека срещу силните сърби от една страна , и играта на Англия , Франция и Италия с много по-слаби тимове от сърбите от другаЗа Испания мисля , че би трябвало да бият с лекота Хондурас , но знае ли човек вече
![]()
Прав си. Като казвам разочароват, имам предвид като резултати. Иначе като игра само Испания и Германия показаха класа, докато Англия, Италия и Франция разочароваха и с играта си.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
За съжаление , когато първенството е било извън Европа , никога европейски тим не го е печелел 

paskal40 написа:За съжаление се оказах прав...1:1 и пак съдиите помогнаха псевдо световният шампион.Този път дуспата поне беше в наказателното поле...а не както преди 4 години срещу Австралия...
Спомням си го този мач. Да, имаше пак подпиране (дуспа).
Накефи ме вратарят на Нова Зеландия. Обсолютно спокойствие, граничещо с непукизъм. Супер спасяване с една ръка направи и извади отбора още няколко пъти. Треньорът им взима най-малко от треньорите на световното. Научил ги е добре момчетата.
Черни в отбора няма, но играят няколко маори, малко по-матови са.

- vladitol
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:За съжаление , когато първенството е било извън Европа , никога европейски тим не го е печелел
Шампионът е Аржентина ясно то,интересно ще е кой ще е 2ри,3ти и 4ти

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,