Мач №28: Италия - Нова Зеландия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Мач №28: Италия - Нова Зеландия

Мнениеот acmilan » 20 юни 2010 17:57

enguerino написа:Канаваро е трагичен. А иначе така ще е докато Липи пуска и Якинта и Джилардино, двама еднотипни играчи. Пък какво вижда толкова в тоя Маркизио незнам.

Напълно съм съгласен.Липи си пуска целият отбор на Ювентус,при положение,че сезонът им беше един от най-слабите в историята...Маркизио,Якинта,Джилардино,Канаваро нямат никакво място на терена.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
rugby_man
Контакти:

Мнениеот rugby_man » 20 юни 2010 17:57

Защо да ходя на лекар , не им ли е най лека групата , дузпа имаше ли . дузпите за Левски и за Локото дето ги свириха са по дузпи от тази :oops:
По добре с корем от бира , от колкото с гърбица от работа

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 юни 2010 18:00

rugby_man написа:Защо да ходя на лекар , не им ли е най лека групата , дузпа имаше ли . дузпите за Левски и за Локото дето ги свириха са по дузпи от тази :oops:

А фаул при гола на Нова Зеландия и червен картон за техен футболист имаше ли?А на Англия трудна ли е групата?А на останалите водачи на групи като без Бразилия?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
rugby_man
Контакти:

Мнениеот rugby_man » 20 юни 2010 18:02

enguerino написа:Канаваро е трагичен. А иначе така ще е докато Липи пуска и Якинта и Джилардино, двама еднотипни играчи. Пък какво вижда толкова в тоя Маркизио незнам.

Няма кой , какво като играят в Юве , Милито , Ето от Интер или Пато и роналдинъо от милан да вземе .Липсват нападатели в Италия

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 юни 2010 18:03

Добре де,Липи малоумен ли е,че оставя любимото си дърво Якинта на терена :evil: Защо вади Пепе,като беше един от най-активните :roll:

Потребителски аватар
rugby_man
Контакти:

Мнениеот rugby_man » 20 юни 2010 18:04

acmilan написа:
rugby_man написа:Защо да ходя на лекар , не им ли е най лека групата , дузпа имаше ли . дузпите за Левски и за Локото дето ги свириха са по дузпи от тази :oops:

А фаул при гола на Нова Зеландия и червен картон за техен футболист имаше ли?А на Англия трудна ли е групата?А на останалите водачи на групи като без Бразилия?

Словакия най слабия европейски отбор , Нова Зенландия без коментар и най слабия представител на Южна Америка . не виздам аз по лесна група

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 юни 2010 18:07

rugby_man написа:
acmilan написа:

Словакия най слабия европейски отбор , Нова Зенландия без коментар и най слабия представител на Южна Америка . не виздам аз по лесна група

Аз не съм казал,че е трудна,напротив,но и доста от останалите фаворити се издъниха,не е ли така?А за съдийството на този мач,каквато и да е дузпата,макар че за мен има,никой не казва нищо за гола на кивитата и спестеният червен картон...Карай,да гледаме мача :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 юни 2010 18:10

Италианците, ако не вкарат до 10-на мин. ще е голяма мъка и треперене до края !
Подобни отбори, като - "Кивитата" ..... все повече се надъхват, колкото повече удържат благоприятен резултат !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
rugby_man
Контакти:

Мнениеот rugby_man » 20 юни 2010 18:11

Аз не съм казал,че е трудна,напротив,но и доста от останалите фаворити се издъниха,не е ли така?А за съдийството на този мач,каквато и да е дузпата,макар че за мен има,никой не казва нищо за гола на кивитата и спестеният червен картон...Карай,да гледаме мача :)[/quote]
Съгласен съм сипи си една бира и наздраве :)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 юни 2010 18:13

rugby_man написа:Аз не съм казал,че е трудна,напротив,но и доста от останалите фаворити се издъниха,не е ли така?А за съдийството на този мач,каквато и да е дузпата,макар че за мен има,никой не казва нищо за гола на кивитата и спестеният червен картон...Карай,да гледаме мача :)

Съгласен съм сипи си една бира и наздраве :)[/quote]
Наздраве и на теб :)

Върни се в “World Cup 2010”