Холандия-България пряко по БНТсат от 16 часа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Холандия-България пряко по БНТсат от 16 часа
Гордея се с тези момчета! Страхотни са! Така да мачкат почти всички отбори е невероятно изживяване за мен. Много мощни, мниго добри... Вече започвам да вярвам, че може и да бием Бразилия тук.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
- venci_1913
- Контакти:
След този мач какво е класирането в нашата група? 2рия най-добър отбор от всички групи ли се класира?
Славия София
безапелациони! 3:0! Чао Холандия! Още по-надъхващ е факта ,че се чуваше по-ясно българската агитка. Незнам как е било по БНТ САТ ,аз го гледах от неква он-лине теливизия тотално неизвестна ала там се чуваше само мощно Българи Юнаци! 
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
1 Бразилия 5 победи 1 загуба 14 точки
2 България 4 победи 2 загуби 13 точки
3 Холандия 3 победи 3 загуби 9 точки
4 Корея 0 победи 6 загуби 0 точки
Втория най добър отбор от групите се класира за световната лига също,според мен сме ПЪРВИ В НАШАТА ГРУПА
Втория най добър отбор от групите се класира за световната лига също,според мен сме ПЪРВИ В НАШАТА ГРУПА
venci_1913 написа:След този мач какво е класирането в нашата група? 2рия най-добър отбор от всички групи ли се класира?
Изпреварвами "лалетата", а Бразилия са с мач по-малко. Ако "селесао" паднат 3-0 или 3-1 от Корейците ще станем първи, но това е само на теория...Сега сме с 13 точки, а ако логичното се случи Бразилия ще е евентулно лидер с 15т....Да, вторият с най-добри показатели от групите се класира...Някой може ли да даде класиране в останалите групи
parvanoff написа:Гордея се с тези момчета! Страхотни са! Така да мачкат почти всички отбори е невероятно изживяване за мен. Много мощни, мниго добри... Вече започвам да вярвам, че може и да бием Бразилия тук.
ЕВАЛА на нашите !!!!!!!!!!!!!!!!11 НЕВЕРОЯТНИ
CSKARCHETO-BS написа:1 Бразилия 5 победи 1 загуба 14 точки
Колега, за малко ме изпревари
-
THE G.A.M.E
Re: Световна лига по волейбол: Холандия - България
Днес определено ни беше по трудно .... но пък "Лалетата", бяха наистина доста надъхани !
И това не им помогна обаче ....
Айде, следващата седмица, отново два пъти по 3-0 срещу корейците .... и да влизат следващите ! ...
... 
И това не им помогна обаче ....
Айде, следващата седмица, отново два пъти по 3-0 срещу корейците .... и да влизат следващите ! ...
TodorT написа:CSKARCHETO-BS написа:1 Бразилия 5 победи 1 загуба 14 точки
Колега, за малко ме изпревариБразилия е с 14 точки
т.е. победили са с 3-2 Корея
Щом Бразилия е с 14 точки то това значи че са били корея с 3:0 или 3:1 ...

Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!!

DmG написа:parvanoff написа:Гордея се с тези момчета! Страхотни са! Така да мачкат почти всички отбори е невероятно изживяване за мен. Много мощни, мниго добри... Вече започвам да вярвам, че може и да бием Бразилия тук.
ЕВАЛА на нашите !!!!!!!!!!!!!!!!11 НЕВЕРОЯТНИ![]()
![]()
а сега каде са пюещите разбирачи ( бижутерчето и ники 87 ) ?????? МАШИНИ СА ВОЛЕЙБОЛИСТИТЕ НИ !!!!!!!!
Приятел ,еничарски орди тук с лопата да ги ринеш.Тоя същият кенеф бижутера не един или два пъти е храчил гнусно по българщината и е възхвалявал германци и незнам си кви катили други.Даже си мисля ,че съм срещал негов коментар в ,който е изпаднал в умиление по турските футболни "грандове".
Иначе пращящ от мозък ,готов да ти направи забележка за щяло и нещяло този предател на България искам да видя баннат.
Ала той си има "Алъш-вериш" с модовете и по-скоро ще баннат мене или тебе но той ще си лее мозък тук.
Още веднъж Честито на БЪЛГАРСКИТЕ ЛЪВОВЕ,ред е на Бразилия!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!