megan fox написа:Tommi написа:На Иниеста не му е там мястото
Точно и аз това щях да кажа!
Лично според мен Фабрегас е най-добре да си седи в Арсенал, а ако дойде при нас, да търка скамейката! Иниеста се връща в халфовата линия до Шави, а в нападение много зависи дали ще задържим Ибра! Ако шведа остане Вия минава вляво като крило, а Ибра ще е таран, а ако това не сработи или клуба продаде босненският-швед Вия ще е централен нападател, а Педро ще е ляво крило, Боян ще е златната резерва.![]()
Отделно бих желал да задъжим Туре Яя и той да бъде титуляр, а не тоя колеблив ръб Бускетс! Тоя прави далеч повече грешки, отколкото помага на отбора! Туре е много по-класаен играч от него и в момента е един от тримата най-добри опорни халфове, така че ако някой от тях двамата трябва да търка скамейката... то това е Бускетс! Тъпото е, че и Гуардиола демонстрира шуробаджинащина! Навремето Пеп и бащата на Серхио Бускетс бяха съотборници, а дори и сега са добри приятели и аз лично на това отдавам това упорито налагане на Серхио, въпреки, че се вижда, че е много под нивото на Туре!
Меган, не съм много съгласен с теб по отношение на Бускетс. Според мен Туре тази година не направи най-силния си сезон. Въпреки, че в много мачове беше резерва. Бускетс е страхотен футболист и дори приятелството с Бускетс старши да е някаква причина, смяташ ли, че щеше да намери място в 23-мата на Ла роха. Бускетс да играе мачове с по-отворени отбори, докато Туре с отбори мачкащи топката.