Вероятният състав на Барселона за сезон 10/11

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Re: Вероятният състав на Барселона за сезон 10/11

Мнениеот tibidabo » 11 юни 2010 17:41

megan fox написа:
Tommi написа:На Иниеста не му е там мястото ;)

Точно и аз това щях да кажа!

Лично според мен Фабрегас е най-добре да си седи в Арсенал, а ако дойде при нас, да търка скамейката! Иниеста се връща в халфовата линия до Шави, а в нападение много зависи дали ще задържим Ибра! Ако шведа остане Вия минава вляво като крило, а Ибра ще е таран, а ако това не сработи или клуба продаде босненският-швед Вия ще е централен нападател, а Педро ще е ляво крило, Боян ще е златната резерва. :P
Отделно бих желал да задъжим Туре Яя и той да бъде титуляр, а не тоя колеблив ръб Бускетс! Тоя прави далеч повече грешки, отколкото помага на отбора! Туре е много по-класаен играч от него и в момента е един от тримата най-добри опорни халфове, така че ако някой от тях двамата трябва да търка скамейката... то това е Бускетс! Тъпото е, че и Гуардиола демонстрира шуробаджинащина! Навремето Пеп и бащата на Серхио Бускетс бяха съотборници, а дори и сега са добри приятели и аз лично на това отдавам това упорито налагане на Серхио, въпреки, че се вижда, че е много под нивото на Туре! :(

Меган, не съм много съгласен с теб по отношение на Бускетс. Според мен Туре тази година не направи най-силния си сезон. Въпреки, че в много мачове беше резерва. Бускетс е страхотен футболист и дори приятелството с Бускетс старши да е някаква причина, смяташ ли, че щеше да намери място в 23-мата на Ла роха. Бускетс да играе мачове с по-отворени отбори, докато Туре с отбори мачкащи топката. :) :) :) :)
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Velko
Контакти:

Мнениеот Velko » 18 юни 2010 16:36

Според мен както и да ги редите, Гуардиола вече го е направил в главата си много преди всички нас :lol: И аз съм на мнение, че и тримата - Фабрегас (ако дойде) ,Шави и Иниеста могат да играят заедно. Меси отдясно и Педро от ляво.А я тогава ми кажете ако дойде Мата ,къде ще отиде Педро ( за мен Педро е изключителен талант,нещо като Меси ще видите...) ?! Мнението ми за този Бускетс не е много добро - много е хилав за опорен халф. Дано да не изпуснат Туре. И кво пречи на някой от горепосочените халфове да играе като опорен?

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 юни 2010 16:49

Какво общо има пък Мата?! Той си е играч на Валенсия и клуба няма интерес към него!

А колкото до схемата ти на игра... с Меси и Педро по крилата, а Шави, Иниеста и Фабрегас като халфове.... е кажи ми кой от тях тримата ще играе като опорен халф?! Или може би искаш отбора да няма опорен халф, а да играе с 3 плеймейкъра едновременно, които повече ще си пречат, отколкото да си помагат! - Това нещо сме го виждали вече в Реал Мадрид! Продадоха Макелеле на Челси, а в халфовата линия събраха двама плеймейкъри - Зидан и Фиго + един подавач - Бекам и както знаем, точно от този момент отбора на Реал почна да гълта вода и да потъва! Хайде нека да постъпим умно и да се поучим от чуждите грешки, вместо и ние да се вкараме такъв нелеп автогол! ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 20 юни 2010 12:56

Мен пък ми харесва идеята Иниеста да е ляво крило :)
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 юни 2010 17:28

Yanev написа:Мен пък ми харесва идеята Иниеста да е ляво крило :)

Ок, ама се вижда, че Андрес изпитва затруднения на този пост и не е така пълноценен за отбора, както когато играе в центъра на терана до Шави! Те двамата се допълват перфектно!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 22 юни 2010 19:33

Селекционерът на Испания Висенте дел Боске коментира качествата на част от футболистите си в националния отбор. Мустакатият специалист похвали опорния си халф Сержи Бускетс, който често е критикуван, че не пасва на отбора.

"Ако бях футболист, бих искал да съм като Бускетс", заяви изненадващо наставникът на иберийците. "Той прави всичко. Винаги е на разположение на тима. Играе защитно и същевременно е сред първите, които повеждат атаката", обясни избора си Дел Боске.

В петък вечер "червените" играят за задължителни три точки срещу Чили, които биха осигурили място на 1/8 - финала. "Наше задължение е да вземем победата. Няма да променяме стила си на игра", зарече се треньорът на испанците.

:( :( :(
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
stoicho_317
Контакти:

Мнениеот stoicho_317 » 29 юни 2010 20:10

vratar-valdes zashtita dani alvesh,pike,poyol,abidal halfove iniesta,shavi,fabregas napadateli messi,villa,mata

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 29 юни 2010 21:00

stoicho_317 написа:vratar-valdes zashtita dani alvesh,pike,poyol,abidal halfove iniesta,shavi,fabregas napadateli messi,villa,mata

Ето го поредният "капацитет" и велик "тактик"! Айде кажи ми, моля те кой по дяволите в твоят титулярен състав ще играе на позицията ОПОРЕН ХАЛФ?! Или може би искаш отбора да играе с 3 плеймейкъра и без дефанзивен халф?! Т.е. отбора да си направи харакири :?: :!:

Преди да напишете нещо помислете поне малко, мама му стара! Един титулярен състав не трябва да се сглобява въз основа на имената на играчите, а въз основа на техните качества и постовете, на които могат да играят!!! Да, срещу отборите борещи се да не изпаднат може да не се играе с опорен халф, но в ШЛ и в мачовете срещу преките конкуренти това е самоубийство!
Ясно, че повечето хора изобщо не оценяват важността на черноработниците (опорните халфове) и че реално не виждат всичката работа, която вършат, но без тях модерният футбол не може! Не случайно Реал Мадрид се сгромолясоха, когато продадоха Клод Макелеле на Челси, а събраха в титулярният си състав двама плеймейкъри (Зидан и Фиго) + още един подавач (Бекъм)! Резултата бе КАТАСТРОФАЛЕН! Това ли искате да стане и с Барселона? Стига сте мечтали за халфова линия Шави, Иниеста и Фабрегас! Това само ще вреди на отбора, няма да му помага!

А всеки, който не го осъзнава това нещо... значи изобщо не трябва да се занимава с футбол, защото нищо не разбира от този спорт! Или може би всички вие се смятате за по-големи капацитети от Дел Боске (примерно), който също не пуска едновременно Шави, Андрес и Сеск, а на мястото на един от тримата пуска БУСКЕТС, който е ОПОРЕН ХАЛФ!!!

f0rbidden
Контакти:

Мнениеот f0rbidden » 29 юни 2010 21:13

Първото което е, че Фабрегас няма да дойде в Барселона, за което съм сигурен. Лапорта утре си заминава..

megan fix@ Не мога да разбера защо се нервиш на някакви дето си нямат хал-хабер за какво става въпрос? Пише на латиница, Пуйол го прекръстваме на Пойол.. n/c ;]

stoicho_317@ Аз не съм съгласен с теб. Милито е по-ориентиран от Абидал. ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 29 юни 2010 21:23

f0rbidden написа:Първото което е, че Фабрегас няма да дойде в Барселона, за което съм сигурен. Лапорта утре си заминава..

Дано да си прав! :)

f0rbidden написа:megan fix@ Не мога да разбера защо се нервиш на някакви дето си нямат хал-хабер за какво става въпрос? Пише на латиница, Пуйол го прекръстваме на Пойол.. n/c ;]

Сбъркал си ми ника! :evil: :evil: :evil: Не съм "fix"! И бтв все още имам съмнения, че ти си имаш хабер за какво става въпрос..., дори долните ти думи затвърждават съмненията ми!

f0rbidden написа:stoicho_317@ Аз не съм съгласен с теб. Милито е по-ориентиран от Абидал. ;)

И от кога Милито е ляв бек, че да играе на позицията на Абидал?! Милито е централен защитник! Леви бекове на отбора са Абидал и Максуел! ;)

Върни се в “Барселона”