Гласуваха близо милион бюджет за Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Re: Гласуваха близо милион бюджет за Ботев

Мнениеот bnborisov » 19 юни 2010 17:41

loko2004 написа:
Шврнц Тпрунков написа:Да си чувал за "бюджетна рамка"? Ама какво ли ти обяснявам, питай там Динев колко е бюджета, и колко от него е за "билетчететата" на Узунов... Как пък не ви писна да човъркате там, където никой не ви иска!

Чувал съм, но ми стана смешно това 869 447 лв. щото 100% е написана тая сума само и само да изглежда, че нещо са смятали да си бяха сложили една кръгличка сума 870 000 ок.

сумата не е кръгла защото може би е от друга валута към лев (примерно), а защо те я цитират толкова буквално, защото може би искат да покажат че в Ботев вече ще е така "всичко до стотинка"

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 19 юни 2010 17:44

loko2004 написа:
Шврнц Тпрунков написа:Да си чувал за "бюджетна рамка"? Ама какво ли ти обяснявам, питай там Динев колко е бюджета, и колко от него е за "билетчететата" на Узунов... Как пък не ви писна да човъркате там, където никой не ви иска!

Чувал съм, но ми стана смешно това 869 447 лв. щото 100% е написана тая сума само и само да изглежда, че нещо са смятали да си бяха сложили една кръгличка сума 870 000 ок.

Този бюджет е правен от икономисти. Така са решили - това са сложили. Хайде стига дребнавост!
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 19 юни 2010 17:48

loko2004 написа:
Alternative написа:Стига глупости.Нямаш ли си друга работа?

Не събота почивен ден чакам да почне волейбола и съм във форума той нали е за това за дъра бъра или греша

Дъра-бъра да,но ти задаваш въпроси на които и да ти отговорим,пак няма да разбереш отговорите.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 19 юни 2010 17:53

loko2004 написа:

Мойто момче, ако хванеш бюджета на България, ясно ще видиш че там милярдите са закръглени до стотинка. Това само показва че наиситна е смятано и изготвяно професионално и точно. А закръглянето както ти викаш, означва вятърничеви приказки. Но самоят факт че се хвана да коментираш това, показва колко те е яд в момента ;)

А наиш ли кво се оказва. Ние с бюджет от мильонче за В група, сме почти колкото вашето бюджетче което не вярвам да е повече от 1.5-2 ? А кво ще кажеш. Ние може да сме малка пица, ама В група не е много гладна!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 20 юни 2010 12:02

loko2004 написа:Не събота почивен ден чакам да почне волейбола и съм във форума той нали е за това за дъра бъра или греша

Не, грешиш! Не е за дъра-бъра!
Бюджета ни е идеален за В група. Много ме радва факта, че успяхме да заложим пари за 8 детско-юношески отбора, както и за отбора на ветераните. Въпреки разрухата след селския доказваме, че Ботев е жив и в клуба се работи на професионално ниво!
Да си пожелаем успех и скорошно завръщане в професионалния футбол!

Върни се в “Ботев”