Илчев (Пиргов)
Стънката(Лазаров, Пихочис), Дяков, Александров(Домакинов), Периш(Бачев)
Алекс, Жоро Илиев, Милен Петков(Рикардо), Юруков(Тошко Колев)
Георги Какалов(Олег Маласенокс)
Миро Манолов (Фернандес)
Май това се очертава новият ни състав за 2009
Съставът на Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Съставът на Черно море
Последна промяна от aaaaz-ve на 13 яну 2009 01:09, променено общо 2 пъти.
БЕЗБРОЙ СЪДБИ, БЕЗБРОЙ МЕЧТИ - В ЕДНО ЗА СЪРЦЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ

''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''

Re: Съставът на Черно море
Всъщност си прав за Станислав Стоянов, усещах, че нещо му липсва на този отбор и забравих точно Стоянов, голяма издънка направих, но ще я поправя, той ще е десния бек по-скоро и вариант за заместник и на някой от халфовете ако е контузен или наказан, а Теодор Атанасов ще поиграе отново при дубала ако покаже напредък може и да го пробват в официален мач
БЕЗБРОЙ СЪДБИ, БЕЗБРОЙ МЕЧТИ - В ЕДНО ЗА СЪРЦЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ

- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Малко ме притеснява перхидроления глезльо - пловдивския Азис
Ако Какалов не се прояви отново като хулиган,мисля си че с Миро ще направят страхотна двойка в нападение.И с Каручата като вариант,мисля че ще имаме най-доброто нападение в България и то съставено от двама млади български футболиста.И аржентинеца като вариант,въобще не е зле.Дано се сработят бързо и да направят убийствен тандем какъвто очакват всички които обичат Черно море.А останалите са ясни.Единствено ме притеснява Периш.Дано се разбере с шефовете за нов договор!А иначе,никой не е по-голям от клуба в който играе и не е незаменим.Може да се получат някакви сътресения,но Ради ще се впише добре.Все пак отдавна е в отбора и като го нямаше Периш играеше много стабилно.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
аз лично искам тази година вие да сте шампиони,стига вече със софииските идиоти.успех
Отбора е страхотен.Новия латвиец,национала им(дясно крило-плеймекър) е много много впечатляващ като визитка,че той вкарва като истински таран гол след гол,че и на световно ниво в квалификациите!Дано да е скритата перла в селекцията,свежа кръв,опция за разнообразие отдясно,опция и за смяна на КРИВИЯ и ЖОРО,ако има наказания и травми.Колкото до Какалов аз казах - точно неговоя характер пасва перфектно на ЧЕРНО МОРЕ.Пасва перфектно и на МАНЧО като партньор в атака,те ще се допълват перфектно,убеден съм в това.Пиргов пък е отличен вратар,наистина много добър.Писхочис макар и само 19 годишен направи невероятно впечатление в мачовете на дубъла и ще е чудесен десен защитник.Общо взето вземаме 3(дай Боже 4 с другия латвиец) класни играчи,3 готови титуляра,които няма да се крият в резервите,в дубъла,а ще са реална конкуренция,реална алтернатива и твърдо вдигат нивото на отбора.