Германски футбол (сезон 2010/11)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Германски футбол (сезон 2010/11)

Мнениеот Viktor4o_Rs » 18 юни 2010 23:37

Баси кефа , всичко се връща на този свят :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Злобееха английските фенове , а ако не победят Словения , почти на 100 % отпадат :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 19 юни 2010 11:43

след вчеращния полски саботаж на бундестима, се сетих за тази песен :mrgreen:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7HE1GDIN1YE[/youtube]

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 19 юни 2010 13:34

ПРЕС НА ДФБ от днес

Мемет Шол и Андреас Бекман (модератори към АРД)
Мезут Йозил не трябваше нито на миг да се връща в защита и да помага. Той е играч, който трябва да играе само напред с идеи, а не да помага на защитата. Странно защо нямаше план Б. Когато имаш на игрището Гомес, не е безсмислено да се опитваш да го намериш с дълги и високи топки. Все пак в последните минути можеше да се помисли и за тотално нападение.

Йоахим Льов (Йоги) бундесселикционер
Днес следобедната тренировка ще бъде водена от Ханзи Флик. Ще съм в Рустенбург за да гледам Гана-Австралия. Утре ще има едно занимание сутринта след което играчите ще имат половин ден почивка....
Днес се събудих с по-добро настроение. Отборът ни има сигурност, играчите са ядосани, но вярват в себе си. турнирът до сега напомня за Евро 2008, където загубихме втория мач от Хърватия. Все пак не искам да сравнявам двата турнира, защото тогава нямахме никакъв шанс срещу Хърватия.Тогава бяхме бавни и неориентирани, до като вчера имахме сериозни положения за друг изход от мача.....
Налага се титулярният състав да претърпи известни корекции. Ще играем без Клозе. Кой ще го замени все още не мога да кажа....
Преди мачовете имаме разбор, в който се коментира и съдията. Знаехме как ще свири господинът от Памплона. Всеки фаул отзад и всеки по-груб фаул отстрани е за картон, в това съм съгласен и аз. Все пак вчера имах усещането вчера,че играчите се страхуват да влизат в единоборства, за да не бъдат декорирани. Всеки контакт, всяко съприкосновение в този коректен мач можеше да бъде наказано от съдията и играчите осъзнаха това след изгонването на Клозе. Получихме доста жълти картони, но аз като треньор не се чуствам като прецакан.... Никой от играчите няма да се пази в мача срещу Гана.
Гана не съм ги гледал на живо. Гледаха ги помощниците ми, а аз ги гледах само на видео. Те са технични и обичат да играят на контраатака. Сърбите разполагат с двама много силни играчи, които знаят да бавят темпото.
Подолски и Швайнщайгер бият дузпите. Те са на игрището и могат да се разберат кой ще бие в момента. Лукас вчера нямаше късмет в обувката. Не само заради дузпата, той стреляше няколко пъти опасно няколко пъти, но топката не влезе.....

Филип Лам (капитан на ДФБ)
Нямаме притеснение, че ще изпуснем осминафиналите... Това не беше лош мач за нас.
За гола на Сърбия. Центрирането стана защото Холгер (Бадшубер) не внимаваше. който играе футбол знае,че не всяко центриране може да бъде блокирано. Аз и Пер (Мертезакер) не успяхме да предотвратим гола, бях на втора греда и не се намесих много сполучливо....
За феновете ни. Мисля, че нашите симпатизанти ще държат на нас, защото ние нямаме желание да ги разочароваме.
За съдията. Мачът имаше много моменти, в които съдията трябваше да вземе важни решения. Имаше червен картон, дузпа... но накрая остава впечатление за повече грешни отсъждания. Не загубихме заради съдията. Все пак бяхме 11 на 11 никога нямаше да изгубим мач. Швайни и Лукас се бяха разбрали кой ще бие дузпата, не е имало дискусии....
За Гана. Гана не са световна класа, но са добър отбор.... Ще играем бързо и нападателно срещу тях.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3dCTgmdQgjY[/youtube]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 19 юни 2010 17:22

Aко Австралия победи Гана , на Германия ще й трябва само равен срещу Гана , за да се класира :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 юни 2010 17:51

Както е тръгнало няма да гледаме Англия-Германия на 1/8, ама не защото и двата отбора ще са първи, ами защото и двата ще са втори :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 19 юни 2010 17:57

rhaegar написа:Както е тръгнало няма да гледаме Англия-Германия на 1/8, ама не защото и двата отбора ще са първи, ами защото и двата ще са втори :lol:

А може и двата да отпаднат :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 19 юни 2010 19:11

Оливер Бирхоф (тийммениджер) след Гана-Австралия
Гледахме мача и стискахме палци за Австралия. Вярваме във себе си срещу Гана, срещу Сърбия направихме с 10 човека 5 голови положения. Срещу Гана трябва да играем така,че да създаваме положения. В момента имаме 5 играчи, които висят с по един жълт картон. От ФИФА ни уведомиха, че жълтите картони ще се изтриват преди четвъртфинала, а не след мачовете в гупата.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 19 юни 2010 19:25

Хубаво е , че Австралия взе точка на Гана , сега ще се хвърлят и на сърбите , въобще всеки в групата си има своя шанс :) Но място за сметки няма, на Германия й трябва победа , за да са спокойни , при равен ще зависят от това дали Сърбия е победила или не :roll:
Изображение

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 19 юни 2010 22:36

германците може да направят като по чудо равен... аз съм за Гана :mrgreen:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GJjnZBhDfEY[/youtube]

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 20 юни 2010 00:14

не изневерявай на маншафта....само дойчланд 8-)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Архив”