Мач №25: ГАНА- АВСТРАЛИЯ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
- sven_goran
- Контакти:
Re: Мач №25: ГАНА- АВСТРАЛИЯ
След големите успехи на младежко ниво неминуемо ще доидат такива и в мъжкия футбол за Гана.Днес трябва да играят и за резултат защото в крайна сметка головата разлика ще определи кои ще се класира.Мисля едно 3-0 е чудесно за Гана.
Австралия води 0:1, 11 мин, Брет Холман.
1:1
1:1
Последна промяна от medenka на 19 юни 2010 17:33, променено общо 1 път.
Тук стана интересно.
Общо взето интересните моменти на първенството ги правят съдиите и топките. Мдааа...
Общо взето интересните моменти на първенството ги правят съдиите и топките. Мдааа...
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

щто ми се струва,че съдията прееба кенгурутата?Бахти нещасника дори да има дузпа това не беше за червен картон
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
- ZinedineZidane
- Контакти:
Red_Pride написа:щто ми се струва,че съдията прееба кенгурутата?Бахти нещасника дори да има дузпа това не беше за червен картон
Чиста дузпа и никаккъв червен картон! Кюъл не посегна, просто топката го удари в ръката! ОК - дузпа, но никога червен картон! Жабарски биклук!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Давай Гана смазвай наред
По добре с корем от бира , от колкото с гърбица от работа
И Тим Кейхел не беше за червен катон, максимум жълт в първия им мач. Кюъл не посегна с ръка, просто топката го удари по ръката. Жалко, че рефера е италианец.
А се съмняваха в уменията на узбекестанеца, беше перфекетн и не се забелязваше на терена.

Обаче картон нямаше. Поне според мен. Дълго не бях писал във форума, но никой да не рИве срещу нашите съдии. Като гледам какво чудо е на световното - 
Между другото само да напомня, че точно срещу Дойчланд ги позяраха Кенгурата. А за Хамериканците вчера изобщо не искам да говоря.

Между другото само да напомня, че точно срещу Дойчланд ги позяраха Кенгурата. А за Хамериканците вчера изобщо не искам да говоря.
Последна промяна от jul на 19 юни 2010 17:41, променено общо 1 път.
ЦСКА си е ЦСКА!
Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!
Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!
много ясно,след като ЮАР вече нямат шансове за класиране ще лансират други маймуни
но споко Вермахта им е приготвил газови камери за следващия мач 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]