Петър Василев - коментатор?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Re: Петър Василев - коментатор?

Мнениеот galin56 » 19 юни 2010 12:44

jindo написа:
sl321 написа:Погледнете примерно ARD и ZDF които са свободни телевизии с какво качество предват и ще разберете за какво говоря.( тук не става въпрос за HD а за много по добро качество на SD от предлаганото от БНТ).

Качеството е супер и е кеф да се гледа ХД, но... това "свободно" удоволствие струва 17евро месечно на телевизор + 5евро на радиоприемник. Това го пиша и за другите мрънкачи, които веднага скочиха при предложението да се въведе и в България такса за националната телевизия.

Много точно казано. В България някой им се ще демокрация да значи свобода до всичко и то безплатно. А то в чужбина изобщо не е така и за всичко се плаща. Имам колеги живели в Англия 3,4 години и от тях го знам не си го измислям.
Пример: около 100 паунда на месец се дават от всеки апартамент на фирма която им поддържа междублоковите пространства. Някой ще речат ама техните заплати са ..., абе и за тях 100 паунда никак не е малко но всеки си плаща без да мрънка. (става въпрос за Лондон)
Последна промяна от galin56 на 19 юни 2010 12:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 19 юни 2010 12:46

Петър Василев по принцип не ме е дразнил чак толкова много.... обаче снощи направо ме вбеси :!: Наистина е много дразнещо да дава някакви оценки и препоръки и да се прави на много велик.... щял да забрани на играчите да строят стена ако той бил треньор.... било несериозно да се пробва удар от 40 метра към вратата, даже го определи като "простотия" да опиташ такъв удар... при все, че топката е някаква много странна и както се видя могат да станат много смешни и неочаквани голове, но дори и да не беше такава топката, пак има достатъчно голове вкарани от подобно разстояние. То бива бива да си куха лейка, ама чак толкова некадърно мнение да налагаш е доста дразнещо :!: Пък покрай тия му неща взе да ме дразни още повече и тембъра му, докато преди не му обръщах особено внимание... ама пък като ме подразнят и явно почвам да обръщам внимание на повече неща :oops:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 19 юни 2010 12:47

1912BOTEV написа:
edmon_dantes написа:Ами иди коментирай ти като си толкова компетентен. Аман от плювачи и псевдо-специалисти. Още колко теми ще се направят за тези коментатори? Като не ти харесва коментара, изключваш го и си пускаш Дарик. Толкова ли е трудно? Но не, трябва първо хубаво да оплюем всичко и всички, ей така, за спорта.
Единствения коментатор от БНТ, който що годе ми харесва, това е именно Петър Василев. Изобщо не ме дразни, дразнят ме ей такива като автора на темата, едни злобни душички.

На мен за каквото ми плащат си върша работата! Не съм компетентен, затова и не съм станал коментатор! Точно и ясно си казах какво не ми харесва! А ти кой си че да ми даваш оценка каква "душичка" съм?! На теб сигурно ти е харесвало времето, когато за всичко се мълчеше, защото нямахме право на мнение!? И сега всеки, дръзнал да изрази такова е "дребна душичка"!?

Ами нещо, което не ти харесва, не го гледаш или съответно не го слушаш. Ти се ядосваш от коментара на Петър Василев, но в същото време си го слушаш :!: :?: Не те разбирам, честно. А за времето, за което говориш, няма как да ми е харесвало, защото нямам кой знае какви спомени по простата причина, че съм бил малък.
Между другото, аз ако започна да пускам тема за всеки коментатор, който не ми харесва, ще наводня форума. Пък и само погледни колко теми има направени за тези коментатори. Ами писва вече.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 19 юни 2010 13:14

на мене пък ми се струва че сте доста изнервени тука от издънката на Англия и се чудите на кой да си го изкарате и тъй като коментатора каза някои истини по време на мача които не ви харесват почнахте да го нападате.
според мене коментара си беше доста добър и дотук на това световно ме подразниха единствено коментарите на мачовете Бразилия-КНДР и този от САЩ-Словения който на отменения гол на американците до последно твърдеше че нямало нарушение, шъпреки че на едно от повторенията доста добре се виждаше как играча който вкара гола задържа преди това с ръка защитник на словенците и благодарение на това стига до топката преди него .

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 19 юни 2010 13:15

От край време го слушам и съм свикнал...Не ми пречи
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

urkoto

Мнениеот urkoto » 19 юни 2010 13:24

edmon_dantes написа:Ами нещо, което не ти харесва, не го гледаш или съответно не го слушаш. Ти се ядосваш от коментара на Петър Василев, но в същото време си го слушаш :!: :?: Не те разбирам, честно. А за времето, за което говориш, няма как да ми е харесвало, защото нямам кой знае какви спомени по простата причина, че съм бил малък.
Между другото, аз ако започна да пускам тема за всеки коментатор, който не ми харесва, ще наводня форума. Пък и само погледни колко теми има направени за тези коментатори. Ами писва вече.

Ми като ти е писнало, недей да влизаш в тия теми бе, философ! :!:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 19 юни 2010 14:19

Аз пък го харесвам много повече от Ники Ибришимов :!:
А и да пробваш шутове от 35-40 метра шансът ти да вкараш е да уцелиш тотото, а пък при резултат 0-0 е чиста глупост .
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Boogeyman
Контакти:

Мнениеот Boogeyman » 19 юни 2010 15:04

http://www.youtube.com/watch?v=rIAJMgXP ... re=related

еи на това му викам аз коментатори :mrgreen:
Fool got a big advantage over educated man: he is always pleased with himself.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 юни 2010 15:28

alcho написа:Искам да добавя:
6. "притежава добра линейна скорост" - е това никога не съм го разбирал - това някаква друга скорост ли е, различна от обикновената? И има ли нелинейна скорост - наистина не разбирам .....
7. "Спести усилия" - това Пепи Василев го употребява много често, обикновено придружено с укорителен тон .

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0% ... 1%81%D1%82
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 19 юни 2010 15:33

http://www.youtube.com/watch?v=gS6Np-g_h5w&feature=fvw

Ray Hudson.

Няма такъв коментатор.

Относно Пепо Метъра...както всичко в БНТ и както почти всичко в държавата ни от него смърди на посредственост.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Върни се в “World Cup 2010”