Петър Василев - коментатор?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Re: Петър Василев - коментатор?

Мнениеот Avenger » 18 юни 2010 23:56

toti75 написа:Ганю си е по отричането на всичко българско и родно и това си е! Вика му се манталитет из по-учените среди. Който и да коментираше пак щеше да има недоволни да го плюят. Не се сещам за коментатор от всички медии срещу който да е нямало тема в тоя форум. Ми като не са ви приятни - муте и търсиш субтитри! Пепи може да е тъпо парче кекс, обаче е в историята с много свои коментари и лафове - в добрия смисъл. Навремето през `94-та като биехме наред никой не го критикуваше, а напротив ... защо ли?!?

И също Ганю си се примирява с всичко поднесено без да има мнение, сравнение, борещ за промяна и развитие. Оставя си се на течението и каквото става... ТОВА също му се вика манталитет!
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
toti75
Контакти:

Мнениеот toti75 » 19 юни 2010 00:00

Avenger написа:
toti75 написа:Ганю си е по отричането на всичко българско и родно и това си е! Вика му се манталитет из по-учените среди. Който и да коментираше пак щеше да има недоволни да го плюят. Не се сещам за коментатор от всички медии срещу който да е нямало тема в тоя форум. Ми като не са ви приятни - муте и търсиш субтитри! Пепи може да е тъпо парче кекс, обаче е в историята с много свои коментари и лафове - в добрия смисъл. Навремето през `94-та като биехме наред никой не го критикуваше, а напротив ... защо ли?!?

И също Ганю си се примирява с всичко поднесено без да има мнение, сравнение, борещ за промяна и развитие. Оставя си се на течението и каквото става... ТОВА също му се вика манталитет!

Ами гледай мачовете по ал джазира тогава за да не те дразнят. Или иди стани ти коментатор - обещавам да ти се радвам! А може и бунт пред БНТ да направиш - пиши кога и ще дойда и аз :)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 19 юни 2010 00:00

Avenger написа:
acmilan написа:Каакъв,каакъв гол,кааква кааква поредна футболна драма :mrgreen: Смея да твърдя,че... :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=PCfrsF6BCn8 :) :) :) :) 4 мин цирк.... :)

:lol: :lol: :lol: Най-доброто от Петела
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 19 юни 2010 00:02

Avenger написа:

Тука гледам се биете кой е по-голям ганЬО (да така се пише) само да светна че и двамата колко сте прави толкова и грешите. Имам щастието да знам някой друг чужд език (немски, френски, англииски) и съм гледал мачове по техните телевизии. КОЙ ВИ ИЗЛЪГА ЧЕ Е ПОЧРАЗЛИЧНО ????? едно и също статистика клишета данни за футболистите от всичко има .. да не говорим че френския коментар е толкова заспал че няма накъде .. но нали всички сме капацитети ..
Изображение

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 19 юни 2010 00:08

toti75 написа:
Avenger написа:

Ами гледай мачовете по ал джазира тогава за да не те дразнят. Или иди стани ти коментатор - обещавам да ти се радвам! А може и бунт пред БНТ да направиш - пиши кога и ще дойда и аз :)

Трябва да съм коментатор ли, за да си дам мнението? Малко на темата стани тренер, за да изказваш мнение или пък влез ти играй като си толкова можещ. Това няма нищо общо. Бунт не знам дали ще правя, но щом ти харесва с парите ти(нз дали работиш) както и на вашите, да ти се предлага това качество.... добре поддържай си ги! Ама после да няма пак що не дават БГ контролата или евромачовете.... пълна излагация и.т.н, въпреки че тая година спасиха някои мачове в последния момент....
Последна промяна от Avenger на 19 юни 2010 00:14, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
sps
Контакти:

Мнениеот sps » 19 юни 2010 00:09

Абе хора, вие какво очаквате от комсомолския секретар на ВИФ "Г.Димитров (НСА), при това човек, който никога не е играл футбол. Те и другите толкова разбират, добре че беше Манчв онзи ден да им каже кога има засада и кога не

Optimus
Контакти:

Пешо Прасето - недоразумение и мъка

Мнениеот Optimus » 19 юни 2010 00:13

Не разбирам защо му казвате Петела? Винаги ми е бил известен като Пешо Прасето...

Този човек е жалко наследство от тоталитарното ни минало. Той просто не може да коментира и - което е още по-трагичното - не иска да се учи. А и да се учеше пак нямаше да е коментатор - гласът му е като реч на Хитлер произнесена през вувузела...

Той много добре знае че всички нормални запалянковци го мразят. Но не му дреме - там му е топло, вие му мислете. А май си и вярва...

Остава да се надяваме на следното:
1. БНТ ше стане нормална телевизия и ще започне да следи рейтингите на водещите. Шанс - 1 %
2. Пешо Прасето ще се осъзнае и сам ще си тръгне. Шанс - 0,5 %
3. Хората ще изгубят търпение и някой хубав, слънчев ден (може и мрачен) ще го причакат в някоя тъмна уличка около БНТ. И ще му наврат каскета в някоя неогрявана от слънцето част на тялото. Шанс - 20 %, прогресивно повишаващ се с всеки мач.

Няма човек който да ме дразни и отвращава повече. Осама бин Ладен и Емилия Масларова са далеч назад в тази класация, оглавявана от Пешо Василев. Бих предпочел да ме затворят с килия с Джек Изкормвача нежели с Пешо.

@ Пешо: молим те, молим те,молим те със сълзи на очи. Махни се! И кой знае, може би след 20 години няма да се будя с твоя глас в кошмарите си...

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Re: Пешо Прасето - недоразумение и мъка

Мнениеот rebelheartous » 19 юни 2010 00:17

Optimus написа:Не разбирам защо му казвате Петела? Винаги ми е бил известен като Пешо Прасето...

Този човек е жалко наследство от тоталитарното ни минало. Той просто не може да коментира и - което е още по-трагичното - не иска да се учи. А и да се учеше пак нямаше да е коментатор - гласът му е като реч на Хитлер произнесена през вувузела...

Той много добре знае че всички нормални запалянковци го мразят. Но не му дреме - там му е топло, вие му мислете. А май си и вярва...

1. БНТ ше стане нормална телевизия и ще започне да следи рейтингите на водещите. Шанс - 1 %
3. Хората ще изгубят търпение и някой хубав, слънчев ден (може и мрачен) ще го причакат в някоя тъмна уличка около БНТ. И ще му наврат каскета в някоя неогрявана от слънцето част на тялото. Шанс - 20 %, прогресивно повишаващ се с всеки мач.

Няма човек който да ме дразни и отвращава повече. Осама бин Ладен и Емилия Масларова са далеч назад в тази класация, оглавявана от Пешо Василев. Бих предпочел да ме затворят с килия с Джек Изкормвача нежели с Пешо.

@ Пешо: молим те, молим те,молим те със сълзи на очи. Махни се! И кой знае, може би след 20 години няма да се будя с твоя глас в кошмарите си...

Пак ли нова регистрация бе, мамин? :lol:

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Re: Пешо Прасето - недоразумение и мъка

Мнениеот Avenger » 19 юни 2010 00:18

Optimus написа:Не разбирам защо му казвате Петела? Винаги ми е бил известен като Пешо Прасето...

Точно за гласа не съм съгласен. Напротив точно такъв глас искам да чувам за коментатор, но другото...

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 19 юни 2010 00:29

Един коментатор не трябва да натоварва зрителя с излишни клишета и да налага мнението си.Напълно съм съгласен с повечето мнения!Нищо лично към Бнт,но за мен не се справят добре. Повечето се опитват да изпъкват,или да имитират коментаторите от Диема с изрази като"Оооо,какво положение!"Всеки трябва да има стил на работа. ;)
Изображение
Изображение

Върни се в “World Cup 2010”