Райс М'Боли в Левски?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- levskar4eto123
- Контакти:
Райс М'Боли в Левски?
Zащо не се опита ръководството на левски да го вземе той може да е достоен замесник на Гошето дори и по добър нека един път направим хубав трансфер и качествен какво мислите вие 

и само левски оле и само левкси оле и само левски оле и само левски обичаме те !!!
- Червен_до_гроб
- Контакти:
Re: Райс МБоли
Жегата не ти се е отразила добре определено. 

- Roger_Federer
- Контакти:
Мисля че в Юнайтед няма да го вземат,но със сигурност до половин година ще отиде в някой добър отбор от чужбина,тоест не в Левски.
много е добър тоя неможете да се вредите ако и второто полувреме излезе сух,следващия сезон е в Англия,дори и в по долна дивизия, но там,а бате ви Венци доволно потрива ръце и пафка пиричка с удоволсвие
ПФК ЧЕРНО МОРЕ
млад вратар от такава класа , вече и национал, няма начин
Дано си опече работата на Световното и да отиде да играе я в Премиършип я в Примера!
На 100% във Висшата лига, даже и да получи гол второто...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Не го взимаме в Левски, защото си имаме Георги Петков, а да не забравяме и Митрев
, така че нови вратари не ни трябват 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
levskar4eto123 написа:Zащо не се опита ръководството на левски да го вземе той може да е достоен замесник на Гошето дори и по добър нека един път направим хубав трансфер и качествен какво мислите вие
Щото от Славия не го дават без пари.

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
levskar4eto123 написа:Zащо не се опита ръководството на левски да го вземе той може да е достоен замесник на Гошето дори и по добър нека един път направим хубав трансфер и качествен какво мислите вие
абееееее....пич и аз съм левскар ама...какво ви става на вас ?! преди време четох че някакъв фен на тича писа че!!!!!!!!!!! Чамак от Бордо щял да пасне много добре на схемата на Черно море!!!! четох как ривалдо идва в цска?!?!?!?!!?!?!? сега и Мболи в левски ...тои венци иска да вземе поне 6 ..700 000 еуро от него ...вие как мислите че ще ги платим тези пари....май лятото не ви се отразява добре...!!!