Tommi написа:Не може да не се викат такива съдии, защото има квоти.
Квоти,квоти, ама този съдия ми напомни на един друг,който беше от Кения
[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zbeY7tVr0vo[/youtube][/center]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Tommi написа:Не може да не се викат такива съдии, защото има квоти.

THE G.A.M.E написа:За "Янките" съм, защото ме радва надъхания и опростен .... но и много ефективен стил на игра, който практикуват.
Без при това, футбола им да е скучен !
Но ..... тук в този мач виждам ..... второ реми за тях.
Словения има изчистен стил, съчетан .... с някои доста качествени играчи.
Така, че според мен > 1 : 1 или дори 2 : 2 !
niki87 написа:Вики не спира да ни напомня за тоя мач от 2002г....За новия сезон трябва да си подготва клипчето с волейболиста Майкон и когато подпират Байерн да го поствам
![]()
...Иначе гола на САЩ си беше редовен.Но,ако победи Гана Германия ще е първа,така че предпочитам словенците за 1/8 финалите
Sagittarius написа:Абсолютна подигравка с американците.Станахме свидетели на един от най-красивите мачове от Световни първенства,в който след 2:0 пасив от първите 45 минути с дух и воля янките щяха и обърнаха мача до 2:3 по феноменален начин!Всичко това обаче беше опорочено от този малийски смешник.Това не е съдия.Не може на Мондиал да дават свирката на някакъв напълно безизвестен малийски...овчар,който очевидно е далече от професионалното съдийство.Да не говорим,че позволи и доста груба игра.Припомням и изстъпленията от Мондиал 2002 в Корея когато никому неизвестни палячовци Гамал Гандур???(на 1/4 Финал) и Байрон Морено(1/8 финал)??? се подиграха с Италия и Испания например.На Мондиала свирката трябва да се връчва на 12-16 от топ-съдиите в ранглистита на ФИФА,но топ-съдии,първите 16 доказани арбитри,не може заради квоти да има съдия от Хаити или Тонга,те там футбола им е по-слаб и безсмислен от нашата Фенкупа Каменица,а ще реферира мач на Мондиал!!!Абе мани ве,много ме е яд за янките,момчетата играят със сърце и ако отпаднат тоя малийски овчарин ще е единствения виновник накрая
Blue_Girl написа:Добър мач се получи.
Заслужено реми.
Никаква засада, при отменения гол на "Янките".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта