Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: БОТЕВ ПЛОВДИВ ИЗПАДА!!

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 12 яну 2009 22:28

CORNY написа:Не ме разбра май...повярвай ако не са жена ми и малката,да не казвам голяма дума,но сам почти 100% готов да му прасна тиквата Селска...мисълта ми беше:До колко е сигурно това,че ако извадим отбора Селяка ще ни освободи от присъствието си..?

аз съм така майна .ако не съм семеен и малко по малък до сега да съм хукнал по него

CORNY
Контакти:

Мнениеот CORNY » 12 яну 2009 22:41

Знаеш ли,началството ми е брат на адвоката на Селския...Не знам имаш ли идея кво ми е да съм толкова близо до извора,и същевремено толкова далече...Още със започване на темата Ботев,ми се казва:Тази година още не съм се виждал с брат ми...А и той е Ботевист,и баща му...обаче....дори и да знае нещо,ни вопъл,ни стон!Веднъж,в началото на сагата,ми беше казал,че брат му бил ядосан на Селския за някакви селски номера при преговорите и тва е!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 12 яну 2009 22:49

Оффф ,и аз имам близки хора до клуба а и работа във фирма близка до клуба.Просто селяка е неверроятно извънземно същество,което никой не може да разбеере...

CapO
Контакти:

Мнениеот CapO » 12 яну 2009 23:08

A то к'во излезе само от Черно море си обичат собственика не мога да разбера сега е модерно да се хранят собствениците ли .... за Ботев и Локо много добре ви разбирам .Вие сте много все по някакъв начин можете да натиснете. Левскарите ... к'во псувате Батков той бащицата от Израел си ви управлява псувайте си го него.Смешни сте първо му се кланяте после го проклинате ...същата работа като с Гонзо . Мен ми стана жал за Гонзо такива псувни от левскари да отнася ... От Цска пак ги разбирам що хранят се пак изпуснаха Европата ама и те ту хранят -ту кроят планове за полуфинали сега всички станхте приятели утре пак ще се псувате в темата левски или цска момчета ако ще се правите на омрази правете се на омрази ако ще се правите на съпричастни към мъката на останалите правете ама изберете си едно и си го следвайте , а не всеки път различно смях голям сте ...

Потребителски аватар
nikytodorov
Контакти:

Мнениеот nikytodorov » 12 яну 2009 23:53

PARVI se rodihme-POSLEDNI 6te umrem!1912-zavinagi!Selskia van!Dori i ot nulata-pak 6te ima BOTEV ot PLOVDIV!!!
1912!Първи се родихме,последни ще умрем!!!

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Мнениеот Dexter Lord » 13 яну 2009 00:17

Стига сте мрънкали,сега в момента нищо не може да се направи освен мирни протести,а полза от тях вече няма!Остане ли селския до първия мач ще се започнат всякакви провакации,умишлени поразии и.т.н. с една единствена цел - ДА НИ ИЗВАДЯТ ОТ ГРУПАТА!Защо селю взимаше играчи като бяхме в Б и се връщахме веднага,напираше да се върнем.От срам ли?Или от това,че му пука за Ботев?Не,има интерес.Трябва му отбор в А група,било то и на дъното.Извадим ли отбора никак няма да му хареса.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 13 яну 2009 00:21

Dexter Lord написа:Стига сте мрънкали,сега в момента нищо не може да се направи освен мирни протести,а полза от тях вече няма!Остане ли селския до първия мач ще се започнат всякакви провакации,умишлени поразии и.т.н. с една единствена цел - ДА НИ ИЗВАДЯТ ОТ ГРУПАТА!Защо селю взимаше играчи като бяхме в Б и се връщахме веднага,напираше да се върнем.От срам ли?Или от това,че му пука за Ботев?Не,има интерес.Трябва му отбор в А група,било то и на дъното.Извадим ли отбора никак няма да му хареса.

щото 'стига сте мрънкали' сме на тоя хал вече толкова години.

Botevultra
Контакти:

Мнениеот Botevultra » 13 яну 2009 04:50

Trqbva da ima protesti i provokacii sreshtu selkiq postoqnno. V srqda ot 10.00 na koleja trqbva da idat kolkoto se moje poveche hora. Za syjalenie sum mnogo dalech ot BG i nqma da imam tozi shans, no duhom shte sum s vschki neprimirimi Bultrasi!

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 13 яну 2009 09:03

По скоро трябва да знаем правилника на БФС за кой простоти и се налагат големи финансови санкции и да направим така ,че СЕЛЮЮ да плаща възможно най големите глоби,тогава по скоро би продал отбора. ;) ;) ;) :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ktulu

Запалиха ресторанта на Христолов

Мнениеот ktulu » 13 яну 2009 09:21

Рано тази сутрин пожар е лумнал в ресторант "Българи" в ЖК "Тракия". Информацията беше съобщена от читател на Plovdiv24.bg и потвърдена от инспектор Георги Кунев от пожарната. Сигналът е подаден в 5.28 днес. На място са били изпратени шест пожарни автомобила и, благодарение на бързата намеса на огнеборците, е спасен складът и офисът на заведението, както и фабрика за маратонки, намираща се в непосредствена близост. Залата обаче е напълно съсипана. Причините за пожара не са известни. Кунев обясни, че по случая ще се води следствие.

Обществена тайна е, че ресторантът е собственост на шефа на Ботев Димитър Христолов.

Бавно, мъчително и систематично унищожение на ДХ-С...
http://vbox7.com/play:a1576ca3

Поздрав за Lokomotif Kulubu, Зулум Свински и сичкото сиган от Лаут джамия !!!
http://www.youtube.com/watch?v=troBqe3sxvY

Върни се в “Архив”