Камбуров в ,,Черно море'' ?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: Камбуров в ,,Черно море'' ?

Мнениеот Sole » 18 юни 2010 13:57

Миро Манолов не играе от декември миналата година и не се знае кога ще се възтанови.В най-добрия случай,че влезе в игра октомври-ноември.А, отделен е въпроса след колко време ще си възвърне формата и дали ще успее въобще да си върне нивото на игра от преди контузията.

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

Мнениеот I love Black Sea » 18 юни 2010 16:32

MTK написа:Той си е точно за такива малки отборчета.Момчето не е за големи отбори.

още ти е горещо под задника за 1 на 0 във Варна а смешко ;) може да сме малко отборче но ваще играчи бягат не наще нали ... ? замисли се преди да ставаш смешен пиклио

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 18 юни 2010 16:49

зеления написа:
MTK написа:Той си е точно за такива малки отборчета.Момчето не е за големи отбори.

Затова ходихте и свещи палехте за да стане работата да го вземете, но тъй като никой не желае да играе при вас в това число и Камбуров - "гроздето било кисело, а?"

:) Браво Зелен.Аз бих добавил и Аргиров,който реши да иде в Спартак Пловдив и Дончо Атанасов,който предпочете нас,пред ''големия им отбор''. :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 юни 2010 17:01

ogrizko написа:Дано да успее да се аклиматизира към черноморския климат.. :roll:

Догодина усещам как ставаме шампиони :!: Вътрешният глас ми казва, че следващия сезон е сезонът на Черно море, даже сънувах титла и купа снощи... чак сега разбирам каква е била причината :twisted:

AA ми честита титла и купа тогава
Изображение

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 18 юни 2010 19:19

Още от края на сезона щом чух,че Камбуров напуска Локо Сф ме подгони предчувствие,че може да акостира при нас.Дано.Точно един такъв ни трябва да пометем всичко и всички безапелационно.А относно малките отборчета-вашите селекцийки от безработни циганчета полуумрели от глад,полуаматьори,некъдърници и безданици ги знаем.Грозденцето е кисело а?Как боли,че най-добрия играч в А група за последните години буквално плюе и се подиграва с офертите на 2-те най-жалки отборчета в елита.Ужас,той ги резили всеки полусезон,всеки полусезон им плюе в лицето,плюе на измислените им успехи,а после в мачовете ги разпорва и унижава.Така е било винаги,така и ще бъде.Където и да играе Камбуров винаги ще се подиграва и ще унижава 2-та комунистически галеника.И защото не го вземате - успех в селекцията с гладните циганета :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 18 юни 2010 19:42

аде поспрете и говорете след официалното представяне,ако има тракова,че ако е само партенка после ще ни спукат сини и червени а и оранжеви.стига сте се дървели на един слух
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 18 юни 2010 19:45

Аз съм суперизненадан,че се обсъжда подобен трансфер. :shock:
Камбуров ми харесва,има убийствен КПД.Обаче мислех че ще иде в Локо Пд или чужбина.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 18 юни 2010 20:18

Интересното е, ако наистина дойде... дали ще играе забит напред, или ще играе зад Божилов примерно, защото по-удобно му е да играе зад нападателя. Или пък зад Миро Манолов като се възстанови... но каквато и да е схемата, играят ли двама от тримата на терена, очаквам да мачкаме напред :twisted: Дано наистина да се осъществи този трансфер :oops:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 18 юни 2010 20:34

Няма смисъл да коментираме нещо докато не е станало факт, кой знае какви космически суми иска Гигов, за да се навие да го продаде на конкурент на Локо Сф
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 18 юни 2010 21:00

Не знам какви "космически" суми иска,но иначе му плаща по 20 000 на месец,което за закъсалия Гигов си е бая пари...
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”