ДЕКЛАРАЦИЯ ОТ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ДЕКЛАРАЦИЯ ОТ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ
Абе пичове,не че нещо ама Айде на "ЛС" да се разбирате кой-кво и защо 

- LEVSKARINYT
- Контакти:
Blue_Lion написа:Абе пичове,не че нещо ама Айде на "ЛС" да се разбирате кой-кво и защо
Виж си личната!
И аз съм ЗА! Но,има едно голямо НО! Модераторите да са коректни,не като сегашните жалки подобия,дето и те незнаят защо са тука!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
гласувайте за мен да стана Модератор,ще ви оправя веднага
иначе ЗА !

САМО СПАРТАК ВАРНА
- Sleepwalker
- Контакти:
Ще изчакам до утре вечер около 20.00 часа и колкото хора сме се събрали,пиша никовете и пращам писмото.Радвам се,че за около час се събрахме почти 40 човека,надявам се до утре вечер да сме повече!
П.С. W84me,де факто в момента форумът няма действащ модератор.
И да,модераторите трябва да са независими,но това ще го решават хората от Гонг,все пак форумът,както и сайтът,е техен. 
П.С. W84me,де факто в момента форумът няма действащ модератор.

ZA
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
Sleepwalker написа:Ще изчакам до утре вечер около 20.00 часа и колкото хора сме се събрали,пиша никовете и пращам писмото.Радвам се,че за около час се събрахме почти 40 човека,надявам се до утре вечер да сме повече!
П.С. W84me,де факто в момента форумът няма действащ модератор.И да,модераторите трябва да са независими,но това ще го решават хората от Гонг,все пак форумът,както и сайтът,е техен.
Не е ли по-добре,да има общи правила и да има няколко модератора ! Т.е.всеки Форум да си има модератор,който разбира се,да е безпристрастен ! Примерно : Левски - Левскар ; ЦСКА - ЦСКАр ; Ботев - Ботевист

- Sleepwalker
- Контакти:
Blue_Lion написа:
Не е ли по-добре,да има общи правила и да има няколко модератора ! Т.е.всеки Форум да си има модератор,който разбира се,да е безпристрастен ! Примерно : Левски - Левскар ; ЦСКА - ЦСКАр ; Ботев - БотевистЛоко - Локомотивец и т.н.
Могат да се измислят много варианти за подобряване на "микроклимата" във форума.Аз също имам някои идеи,но за сега е важно от Гонг да вземат нещата в ръце и да сложат ред.А как ще го направят,ще го решават те.Но поне знам едно-от това по-зле не може да стане(колкото и тъпо да звучи)!

Върни се в “Футбол - България”