Има такава грузинска мъдрост: "Ако искаш да вземеш правилно решение, посъветствай се с жена си и направи точно обратното!"
Да пием за нашите жени, които ни помагат да намираме правилното решение в сложни ситуации!
Наздраве !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
angelov написа:birabecks написа:plan-2012 написа:БИРАБЕКСВДИГНИ ЕДИН ТОСТ БЕ МАЙНА
FOR THOSE ABOUT TO ROCK & FOOTBALL - WE SALUTE YOU!!! НАЗДРАВЕ!!!
![]()
![]()
Наздраве
![]()
![]()
plan-2012 написа:Сега аз ще вдигна един тост![]()
Има такава грузинска мъдрост: "Ако искаш да вземеш правилно решение, посъветствай се с жена си и направи точно обратното!"
Да пием за нашите жени, които ни помагат да намираме правилното решение в сложни ситуации!
Наздраве !
PLOVDIV PEE 1912 написа:plan-2012 написа:Сега аз ще вдигна един тост![]()
Наздраве !
хахахахахах да ,чакай да питам жена ми дали да пия оща тая вечеер .НАЗДРАВЕ
PLOVDIV PEE 1912 написа:Братле преди няколко години имах ресторант на Слънчев Бряг и бях заредил в началото на сезона blu label.ейй така и не го пипна никой дори и аз .върнах си го в склада целичко...бебенцето!!
plan-2012 написа:Хайде Блу сега си ти
PLOVDIV PEE 1912 написа:plan-2012 написа:Сега аз ще вдигна един тост![]()
Наздраве !
хахахахахах да ,чакай да питам жена ми дали да пия оща тая вечеер .НАЗДРАВЕ
PLOVDIV PEE 1912 написа:Ми кво е тва,че няма да протестираме?Вярно ли е?
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта