Мач №20: ФРАНЦИЯ- МЕКСИКО

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

georgisd
Контакти:

Re: Коментаторите по БНТ

Мнениеот georgisd » 17 юни 2010 23:37

Абе нали трябва нещо да каже...какво да го правиш!
Иначе гледахме френска мъка ... ммм да! :mrgreen:

WeReWoLf
Контакти:

Re: Мач №20: ФРАНЦИЯ- МЕКСИКО

Мнениеот WeReWoLf » 17 юни 2010 23:48

Аз съм фен на мексиканския футбол и за мен това беше нещо напълно очаквано. "Ацтеките" се отнесоха изключително сериозно към турнира, като играчите от местното първенство се събраха на лагер още през април и провеждаха тежки тренировки.
Освен това те са една от държавите, в които напоследък се отделят най-много средства за развитието на юношеския футбол и първите резултати са вече налице - Барера, Хуарес, Морено, Кастро, Вела, Дос Сантош, Агилар, Ернандес, Гуардадо - това са все играчи на по-малко от 24 год и са бъдещето на световния футбол. Така че тепърва "Ацтеките" ще вървят напред и нагоре. ;)

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 18 юни 2010 00:17

Сега, ако не са идиоти Уругвай и Мексико, с един равен, продължават и двата отбора. А французите, даже след втория гол, когато беше ясно, че на практика отпадат, не можаха даже някакъв опит за натиск да направят.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 юни 2010 00:18

защо написа:Сега, ако не са идиоти Уругвай и Мексико, с един равен, продължават и двата отбора.

По принцип си прав, но и двата отбора ще се хвърлят да играят за първото място в групата, защото Мексико няма да иска да играе срещу Аржентина, а вторият в групата на гаучосите, който и да е той ще е преодолим съперник!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Kalts
Контакти:

Мнениеот Kalts » 18 юни 2010 00:34

Няма какво толкова да се коментира този мач. На такива големи турнири най-важният елемент е отборната игра и колективът, чак след това идват отделните футболисти, засадите, дузпите и студеното време. Факт е, че Франция няма отбор, няма колектив, има сбирщина от футболисти, които не могат да играят заедно, има и треньор-лунатик. Радвам се, че Мексико спечели, хареса ми желанието и заряда в тези момчета, хареса ми поведението на публиката - 80% от феновете на стадиона бяха мексиканци, при положение, че Мексико е бедна страна на пичка си лелина от ЮАР, за разлика от франсетата. Там просто футболът е издигнат в култ, хората живеят с играта. През целия мач мексиканците бяха по-добри, като цяло футболът триумфира в този мач. Успех на Мексико :)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 18 юни 2010 00:50

Сборният отбор на Африка,играещ за Франция очаквано за мен е най-слабият на световното,заедно с Австралия досега.Браво на Мексико,добър отбор имат,много се радвам,че легендата Бланко вкара дузпата 8-)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 18 юни 2010 01:28

Уго Лорис, Бензема, Насри, Гюркуф, Рибери, около тези играчи ще трябва да гради новия отбор на Франция Лоран Блан, Доменек не знам как го изтърпяха толкова време, малко като при нас работата със Стоилов
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

WeReWoLf
Контакти:

Мнениеот WeReWoLf » 18 юни 2010 01:44

Mourinio написа:Уго Лорис, Бензема, Насри, Гюркуф, Рибери, около тези играчи ще трябва да гради новия отбор на Франция Лоран Блан, Доменек не знам как го изтърпяха толкова време, малко като при нас работата със Стоилов

Искаш да кажеш СтоиЧКов?

Потребителски аватар
paskal40
Контакти:

Мнениеот paskal40 » 18 юни 2010 20:09

WeReWoLf написа:
Mourinio написа:Уго Лорис, Бензема, Насри, Гюркуф, Рибери, около тези играчи ще трябва да гради новия отбор на Франция Лоран Блан, Доменек не знам как го изтърпяха толкова време, малко като при нас работата със Стоилов

Искаш да кажеш СтоиЧКов?

Ми сегашният ни супер треньор се казва Стойлов...не Стоичков...
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 юни 2010 14:21

Конкретно за Бензема може да се поспори! Да, докато беше в Лион играеше много силно, но в Реал се оказа пълен провал! Да не говорим, че за един сезон при "кралете" Бензема придоби фигурата на мечка стръвница! Ако франсето не подобри играта си и не успее да се прибори за титулярно място в тима на Реал... (а това трудно ще стане в конкуренция с Игуаин) Бензема не го чака нищо друго освен забрава и посредственост! Само още един такъв сезон да направи в Испания и после и другите отбори няма да го искат, а кариерата му като нищо може да се окаже провалена...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “World Cup 2010”