Иначе гледахме френска мъка ... ммм да!
Мач №20: ФРАНЦИЯ- МЕКСИКО
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
-
georgisd
- Контакти:
Re: Коментаторите по БНТ
Абе нали трябва нещо да каже...какво да го правиш!
Re: Мач №20: ФРАНЦИЯ- МЕКСИКО
Аз съм фен на мексиканския футбол и за мен това беше нещо напълно очаквано. "Ацтеките" се отнесоха изключително сериозно към турнира, като играчите от местното първенство се събраха на лагер още през април и провеждаха тежки тренировки.
Освен това те са една от държавите, в които напоследък се отделят най-много средства за развитието на юношеския футбол и първите резултати са вече налице - Барера, Хуарес, Морено, Кастро, Вела, Дос Сантош, Агилар, Ернандес, Гуардадо - това са все играчи на по-малко от 24 год и са бъдещето на световния футбол. Така че тепърва "Ацтеките" ще вървят напред и нагоре.
Освен това те са една от държавите, в които напоследък се отделят най-много средства за развитието на юношеския футбол и първите резултати са вече налице - Барера, Хуарес, Морено, Кастро, Вела, Дос Сантош, Агилар, Ернандес, Гуардадо - това са все играчи на по-малко от 24 год и са бъдещето на световния футбол. Така че тепърва "Ацтеките" ще вървят напред и нагоре.
Сега, ако не са идиоти Уругвай и Мексико, с един равен, продължават и двата отбора. А французите, даже след втория гол, когато беше ясно, че на практика отпадат, не можаха даже някакъв опит за натиск да направят.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
защо написа:Сега, ако не са идиоти Уругвай и Мексико, с един равен, продължават и двата отбора.
По принцип си прав, но и двата отбора ще се хвърлят да играят за първото място в групата, защото Мексико няма да иска да играе срещу Аржентина, а вторият в групата на гаучосите, който и да е той ще е преодолим съперник!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Няма какво толкова да се коментира този мач. На такива големи турнири най-важният елемент е отборната игра и колективът, чак след това идват отделните футболисти, засадите, дузпите и студеното време. Факт е, че Франция няма отбор, няма колектив, има сбирщина от футболисти, които не могат да играят заедно, има и треньор-лунатик. Радвам се, че Мексико спечели, хареса ми желанието и заряда в тези момчета, хареса ми поведението на публиката - 80% от феновете на стадиона бяха мексиканци, при положение, че Мексико е бедна страна на пичка си лелина от ЮАР, за разлика от франсетата. Там просто футболът е издигнат в култ, хората живеят с играта. През целия мач мексиканците бяха по-добри, като цяло футболът триумфира в този мач. Успех на Мексико 
Сборният отбор на Африка,играещ за Франция очаквано за мен е най-слабият на световното,заедно с Австралия досега.Браво на Мексико,добър отбор имат,много се радвам,че легендата Бланко вкара дузпата 
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Уго Лорис, Бензема, Насри, Гюркуф, Рибери, около тези играчи ще трябва да гради новия отбор на Франция Лоран Блан, Доменек не знам как го изтърпяха толкова време, малко като при нас работата със Стоилов
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Mourinio написа:Уго Лорис, Бензема, Насри, Гюркуф, Рибери, около тези играчи ще трябва да гради новия отбор на Франция Лоран Блан, Доменек не знам как го изтърпяха толкова време, малко като при нас работата със Стоилов
Искаш да кажеш СтоиЧКов?
WeReWoLf написа:Mourinio написа:Уго Лорис, Бензема, Насри, Гюркуф, Рибери, около тези играчи ще трябва да гради новия отбор на Франция Лоран Блан, Доменек не знам как го изтърпяха толкова време, малко като при нас работата със Стоилов
Искаш да кажеш СтоиЧКов?
Ми сегашният ни супер треньор се казва Стойлов...не Стоичков...
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.
Mourinio написа:Уго Лорис, Бензема, Насри, Гюркуф, Рибери, около тези играчи ще трябва да гради новия отбор на Франция Лоран Блан, Доменек не знам как го изтърпяха толкова време, малко като при нас работата със Стоилов
Конкретно за Бензема може да се поспори! Да, докато беше в Лион играеше много силно, но в Реал се оказа пълен провал! Да не говорим, че за един сезон при "кралете" Бензема придоби фигурата на мечка стръвница! Ако франсето не подобри играта си и не успее да се прибори за титулярно място в тима на Реал... (а това трудно ще стане в конкуренция с Игуаин) Бензема не го чака нищо друго освен забрава и посредственост! Само още един такъв сезон да направи в Испания и после и другите отбори няма да го искат, а кариерата му като нищо може да се окаже провалена...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]