Тони, тук не иде реч точно за главчо, чомака или гърневски, а за общината като цяло, независимо кой е начело в момента.
NUP-1995, не е въпроса при вас и при нас. Дадох примери, че все пак има някакво гражданско общество, което засега обаче се проявява основно покрай Ботев и Локомотив. А повод има - просто прегледай темата и си задай въпроса, какво още чакаме? Аз лично си го задавам и не намирам отговор.
Харчи ли и колко Община Пловдив пари за спорт?
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- sorcererals
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: Харчи ли и колко Община Пловдив пари за спорт?
sorcererals на 17 Юни 2010 12:40
Тони, тук не иде реч точно за главчо, чомака или гърневски, а за общината като цяло, независимо кой е начело в момента.
Поплитиката на общината се определя от кмета и екипа с който работи
Докато над 10 години екипите на чомака и гърневски и самите Те -спаха,шляха и си деляха нямаше и 1 концесия с изключение на тази за подлеза на гарата за Локото.
Не живея в Пловдив но чета,че СлавчоАтанасов един достоен човек и ботевист когото имам честта да познавам с неговият екип създадоха почти 3 концесии за стадиони ,а от Колодрума ще стане модерна спортна зала.
Сигурно има и други по дребни неща за които се е писало,но аз не знам
Докато над 10 години екипите на чомака и гърневски и самите Те -спаха,шляха и си деляха нямаше и 1 концесия с изключение на тази за подлеза на гарата за Локото.
Не живея в Пловдив но чета,че СлавчоАтанасов един достоен човек и ботевист когото имам честта да познавам с неговият екип създадоха почти 3 концесии за стадиони ,а от Колодрума ще стане модерна спортна зала.
Да, съгласен съм, но това не може да стане просто така, айде излизаме да се борим за спорта в Пловдив майна! Сега ако излезем по улиците единственото, което ще стане е неудобните хора в 2те агитки да бъдат арестувани и да получат нови забрани. Или да се дискредитира проявата по един или друг начин. Знаем всички колко много обичат журналята думи като лумпени и наркомани.
Трябва да се направи едно гражданско сдружение, да се изисква от общината всичката информация за спорта в Пловдив какво и как е работено по него и това да стане под тежък медиен натиск, да се бучи всеки ден по всички възможни канали, да дадът тази информация и после пак с медиен натиск да се изисква прокуратурата да се самосезира!
Като вече нещата са поставени по този начин може да се направи митинг-шествие за пловдивския спорт примерно! И тогава вече ще бъде отразен като пловдивчани милеещи за спорта си, а не като лумпени наркомани и пияници крещящи срещу общината, която няма пари за улици, а те искат стадиони да им прави...
Трябва да се направи едно гражданско сдружение, да се изисква от общината всичката информация за спорта в Пловдив какво и как е работено по него и това да стане под тежък медиен натиск, да се бучи всеки ден по всички възможни канали, да дадът тази информация и после пак с медиен натиск да се изисква прокуратурата да се самосезира!
Като вече нещата са поставени по този начин може да се направи митинг-шествие за пловдивския спорт примерно! И тогава вече ще бъде отразен като пловдивчани милеещи за спорта си, а не като лумпени наркомани и пияници крещящи срещу общината, която няма пари за улици, а те искат стадиони да им прави...
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995
toni petrov написа:sorcererals на 17 Юни 2010 12:40
Като го познаваш Славчо, го питай коя година ще стане залата на колодрума. И как така се построиха първо блоковете, пък залата още седи. И това, че го познаваш не го прави честен човек. Славчо е поне толкова боклук и крадец, колкото предишните 5 кмета, ако не и повече! И аз познавам предните два кмета и мога да ти кажа, че и двамата нямат нищо общо с Локомотив, локомотивския дух или каквото и да е било свързано с нас, а са просто алчни, бездарни и крадливи престъпници!
И тези престъпници сега си живеят спокойно, защото 4 годинки си крадоха, никой не ги притесняваше и сега са ЯЙЛЯК! И ги боли кура, че няма един стадион като за А група в Пловдив. Щото "на мене баце си ми е добре"!
- sorcererals
- Контакти:
Тони, защо главчо и сие не стават за чеп за зеле по отношение не само на спорта, ще ти обясня някой път като се видим. Имам повече информация за малоумията им, по стечение на обстоятелствата.
NUP-1995, това гражданско сдружение може да се направи, след като се превъзмогнат причините, описани някъде по-напред в темата. Между другото, можеш да питаш Ангел и рам-а, те знаят каква беше идеята на едно от нашите момчета, която беше точно за такова сдружение с широко участие не само от фенове от двете страни, а и като цяло от спортни ветерани и общественици. Мисля, че двамата ще се сетят за какво говоря.
NUP-1995, това гражданско сдружение може да се направи, след като се превъзмогнат причините, описани някъде по-напред в темата. Между другото, можеш да питаш Ангел и рам-а, те знаят каква беше идеята на едно от нашите момчета, която беше точно за такова сдружение с широко участие не само от фенове от двете страни, а и като цяло от спортни ветерани и общественици. Мисля, че двамата ще се сетят за какво говоря.
-
- Контакти:
всеки си има мнение,аз се доверявам само на своята преценка за хората
- локофанатик
- Контакти:
Тони, ти си голям тъпунгер... Съжалявам, че трябва да ти го кажа... Не ме вълнува кой кмет ти харесва, на кой правиш.... еди какво си... Харесвай и Садам и Ким Ир Сен и Мао... Ама да кажеш, че някой е направил каквото и да е за спорта в Пловдив, трябва да си или кретен или Тони Петров! Какво, бе, майна, е направил,някой кмет? Зала ли, стадион ли, какво! 20 години никой не е забил един пирон на 9-ти Септември ... Тоя красавец се руши пред мен и направо ми се плаче, като го видя... И не ме занимавай с някакви концесии - това е начин Общината да се измъкне от ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ... Ама и това не може да направи като хората... Айде, изчезвай от тук, смотаняк....
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
sorcererals написа:Тони, защо главчо и сие не стават за чеп за зеле по отношение не само на спорта, ще ти обясня някой път като се видим. Имам повече информация за малоумията им, по стечение на обстоятелствата.
Проучих въпроса и се оказа, че нещо явно ентусиазма на организаторите е замрял. Можеш ли да провериш какво се случва с този "проект" и да ме ъпдейтнеш по въпроса. Ако хората подели тази идея нямат желание да докарат до край, можем да започнем някаква нова инициатива.
- sorcererals
- Контакти:
Мисля, че не е замряла, а просто в момента е на заден план, след всичко случващо се и при вас и при нас. Ще говоря по въпроса и ще видим какво точно е дереджето.
sorcererals написа:Мисля, че не е замряла, а просто в момента е на заден план, след всичко случващо се и при вас и при нас. Ще говоря по въпроса и ще видим какво точно е дереджето.
Говори с хората и дай да видим какво се случва...