Ако Меси днес играе така, както игра срещу Нигерия би трябвало да вкара поне 1 гол.

Прогноза 3:0 или 4:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
megan fox написа:Прогноза 3:0 или 4:1
THE G.A.M.E написа:megan fox написа:Прогноза 3:0 или 4:1
Нещо такова ми се върти в главата и на мен ...![]()
Дано да излезем добри пророци .... и да погледаме малко повечко голове, че от тая голова суша досега на това световно - не ми е сладка дори бирата !
megan fox написа:Аржентина ще направи всичко по силите си, за да победи и да се класира на 1/8 финалите още днес - това ще намали напрежението най-вече върху Марадона.
Ако Меси днес играе така, както игра срещу Нигерия би трябвало да вкара поне 1 гол.
AnalBreaker написа:megan fox написа:Аржентина ще направи всичко по силите си, за да победи и да се класира на 1/8 финалите още днес - това ще намали напрежението най-вече върху Марадона.
Леле пак се изказа компетентно
Дано да се спази твоята прогноза от 4:1
Според мен 1-0 за "дръпнатите"
THE G.A.M.E написа:megan fox написа:Прогноза 3:0 или 4:1
Нещо такова ми се върти в главата и на мен ...![]()
Дано да излезем добри пророци .... и да погледаме малко повечко голове, че от тая голова суша досега на това световно - не ми е сладка дори бирата !
megan fox написа:Това, че искам да гледам атакуващ футбол, а не измъчени мачове завършващи 0:0 или 1 на мъка не ме прави некомпетентен... Просто съм ценител на красивото!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта