Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот stenly » 17 юни 2010 09:54

slavia_forever написа:Защо плачеш stenly, все едно си изненадана?! Малко останахме ентусиастите, не мислиш ли?!

За съжаление, трябва да си призная, че аз не съм от ентусиастите вече... Преди 2-3 дни взеха един нов програмист и ме уверяват, че вече всичко ще е различно, но някак не ми се вярва... предполагам, че форумът пак ще им е последна грижа. (Без емотикон този път, защото ми се изпариха емоциите на тази тема)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 юни 2010 11:59

То поне да имаше подходящи емотикони, ама нейсе :)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 17 юни 2010 13:47

stenly написа:
slavia_forever написа:Защо плачеш stenly, все едно си изненадана?! Малко останахме ентусиастите, не мислиш ли?!

За съжаление, трябва да си призная, че аз не съм от ентусиастите вече... Преди 2-3 дни взеха един нов програмист и ме уверяват, че вече всичко ще е различно, но някак не ми се вярва... предполагам, че форумът пак ще им е последна грижа. (Без емотикон този път, защото ми се изпариха емоциите на тази тема)

И на мен не ми се вярва, но все пак да видим :)

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 17 юни 2010 19:22

kartago написа:
Alternative написа:
kartago написа:"Недей давай акъл на Локо феновете. Гледай си там собствената купичка с попара, балък", Асене, брат, знаеш, че те обичам, но я ми обясни как това може да бъде причина за БАН?!.....................Просто нещо не разбирам май аз?!...........

Това е предица от няколко мнения в подфорум Ботев.В една друга тема видях следните изрази:
1926 написа:Типични паразити са жълтурците. Бацили и вредители за пловдивския футбол. Винаги е било така и винаги ще бъде.

Plovdiv1926 написа: Цяла България ви гледа какви сте лекета. И с всяка простотия ставате все по-ясни и по-ясни. ... ставате не неприятни, а гнусни на всеки, който следи малко от малко футбола в България. И за това сте си виновни само вие. Защото сте долна аморална утайка.

Plovdiv1926 написа:Винаги сте били безочливи селяни и такива ще си останете до последно.

Plovdiv1926 написа:Пак ти казвам, безочливи селяни сте и такива ще си останете. ... показва каква долна и лицемерна паплач сте.

Този ако не е за бан,не знам. ;)

Ами в тоя случай ти направо си намерил какво да ни дадеш като пример!!!!! Той във всяко друго изречение е за БАН, ти даде най-мекия пример! :lol: :lol: :lol:

Преди това изтрих 4,5 мнения на този профил."Балък" го разбирам като "Глупак",въпреки мекия характер на обидата. ;) Все пак не бих си позволил да давам Бан заради това изречение,това е натрупване от безсмислици и дребни заяждания в нашия подфорум.Обидите които копирах смятах да ги оставя на вас,но след като мина известно време без да се вземе отношение...реших да се намеся,въпреки,че дадох за пример "по-меко" отношение. :lol: Другия път ще бъда "по-твърд",обещавам. :mrgreen:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 17 юни 2010 21:13

SkArY_9 написа:
stenly написа:

И на мен не ми се вярва, но все пак да видим :)

Просто не знам какво да ти кажа и на мен ми е много болно... все пак доста усилия се хвърлят и във форума, ама... явно винаги ще сме в периферията.

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 17 юни 2010 21:31

Нищо, все пак няма е лошо да поговорим с него, дано да те разбере ;)

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 18 юни 2010 10:39

SkArY_9 написа:Нищо, все пак няма е лошо да поговорим с него, дано да те разбере ;)

Момчето започна преди 3-4 дни и още навлиза. Предполагам, че ще му трябва време, но ще опитам. Дано и да е фен на футбола, тогава имаме шанс ;)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 21 юни 2010 03:01

Асенси, ами браво! Така се прави! ( разглеждах "Последни действия" и ти видях БАН-а), стискам ти ръка! Точно така! ...

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 21 юни 2010 12:02

kartago написа:Асенси, ами браво! Така се прави! ( разглеждах "Последни действия" и ти видях БАН-а), стискам ти ръка! Точно така! ...

Може да ти прозвучи странно,но не обичам да ме хвалят. :) Мерси за думите. :)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 22 юни 2010 10:37

Тъй като форумът на Локо Пд скоро ще има нужда, надявам се само временно, от нов модератор. Ето и предложенията от страна на феновете на Локо Пд. Нека ги обсъдим, но като цяло ми изглеждат доста сериозни хора, затова съм склонна да има двама модератори. Поне на мен ми е интересно да се запозная с тях. Обръщам внимание на това, че са били обсъдени от доста фенове на Локо Пд, което ги прави консенсусни кандидатури, а според мен това е похвално...

Ето:

Нашето предложение е да включите още двама модератори за Локомотив Пловдив. Нека Ви ги представим накратко.

Светозар Георгиев - с висше филологическо образование, изявен член на София Клуб Локомотив Пловдив. Семеен, живее и работи в София, което би дало възможност и на двете страни да поддържат както близка връзка, така и за личен контакт. Има познания в областта на информационните технологии, както и опит в модерирането в интернет среда, ползвана от различни групи потребители. Ще поднови регистрацията си при Вас и ще Ви се представи.
Бе модератор в популярния някога форум на футболните фенове в България bgplay , fenzona, а понастоящем и в lportala.net.

Христо Панджаров – компютърен специалист, също живее и работи в София. Поддържа един от популярните черно-бели сайтове loko-pd.com. Работата му там е лесно да бъде видяна и оценена. Има добри контакти с различни групи черно-бели привърженици. Предстои да си направи официална регистрация при Вас и да Ви се представи.

Всеки един от двамата е готов на лична среща с екипа на Гонг, ако изявите желание за това. Жоро Кисьов също познава тяхната работа.

Върни се в “Модератори”