Харчи ли и колко Община Пловдив пари за спорт?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NUP-1995
Контакти:

Re: Харчи ли и колко Община Пловдив пари за спорт?

Мнениеот NUP-1995 » 17 юни 2010 10:24

Би трябвало спортното да е получило милион и 400 хиляди субсидия. Интересно ми е дали това е станало факт и наистина ли от 4 милиона бюджет 35 процента от него трябва да отиват на едно място.
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 17 юни 2010 10:31

За спортното трябва да се отделят пари. И тези 1 400 000 дори са малко за момента. В самото спортно училище има много деца, които тренират всичко, което се сетиш. Въпроса е , дали е рентабилно да е така или трябва да се ограничат спортовете, което пък от своя страна ще съсредоточи субсидиите там, където наистина е нужно. Самото училище няма как да се издържа по друг начин освен със субсидии, все пак там освен момчета и момичета от града , учат и деца от цялата пловдивска област. Но определено има много сбъркано в бюджета за спорта, а май и на общината като цяло.

toni petrov
Контакти:

Мнениеот toni petrov » 17 юни 2010 10:56

Браво на всички вас,виждам че давате гласност и толерирате Истината.
След като го прочете ,премахнете и по долу написаното:

Динев отказва да подпише договора за концесията на спортния комплекс за 35 г. и задължителни инвестиции от 9,5 млн лева.,а проси пари с писма.

За 6години,ако ФК.Локомотив изпълняваше инвестиционната си програма относно концесията на подлеза или поне усвоените наеми от магазините даотиваха за подобряване на състоянеито на стадион Локомотив,то тогава от Локомотив имат маралното право да искат пари за ремонт на стадиона си.

няма друг клуб в Пловдив за който да е направено и на 50% от това което е направено за Локомотив.
Дадох им търговски обекти за стопанисване-не ги подържат пък и не плащат.

дадоха им концесия за стадиона,сега пък не я искат.

Stiks

Мнениеот Stiks » 17 юни 2010 11:37

toni petrov написа:Браво на всички вас,виждам че давате гласност и толерирате Истината.
След като го прочете ,премахнете и по долу написаното:

Динев отказва да подпише договора за концесията на спортния комплекс за 35 г. и задължителни инвестиции от 9,5 млн лева.,а проси пари с писма.

За 6години,ако ФК.Локомотив изпълняваше инвестиционната си програма относно концесията на подлеза или поне усвоените наеми от магазините даотиваха за подобряване на състоянеито на стадион Локомотив,то тогава от Локомотив имат маралното право да искат пари за ремонт на стадиона си.

няма друг клуб в Пловдив за който да е направено и на 50% от това което е направено за Локомотив.
Дадох им търговски обекти за стопанисване-не ги подържат пък и не плащат.

дадоха им концесия за стадиона,сега пък не я искат.

тончо,тончо...безпардончо, има едно специално нещо в главата- мозък му казват хората, вярно че си Гуро, но предполагам,че и ти така му викаш-ИЗПОЛЗВАЙ ГО!Като следствие от използването му ще звучиш аргументирано!
А не дилетантски!
Интересни проценти вадиш...само ти си знаеш как ги изчисляваш и го пазиш в тайна от нас-и 50 % процента не било направено за друг клуб...аз ли греша или ви казваха канарчетата...а не маймунките- къса памет имаш!За никой клуб в Пловдив(бих казал и България) освен ботев не се е заплашвал МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ(отвори конституцията и виш правомощията му) С БЛОКАДИ И БУНТОВЕ НАСРЕД СОФИЯ- ако не се върне стадион "Христо Ботев' на община Пловдив, за да го предостави Тя на своето дете!!!
Не бих си позволил да давам проценти, това на колко се равнява- но ти ,Тони, ще ни осветлиш, с твоята безпогрешна система- безпардонност в "нормални" граници!!!

п.п не ми се сърди за съветите, вярвам ще ги преживееш-и за Гурото не е късно да стане за смях, а както си я подкарал...

Потребителски аватар
NUP-1995
Контакти:

Мнениеот NUP-1995 » 17 юни 2010 11:56

Ето един елементарен пример как се работи в Община Пловдив. Направо не ми го побира ума, как такива ОЧЕИЗБОДНИ престъпления остават ненаказани и се продължава да се работи по този начин:

http://news.plovdiv24.bg/171171.html

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 17 юни 2010 13:19

sorcererals написа:"Много хора събрахте, браво. Майка ми казва, че този град ще се оправи, само когато феновете на Ботев и Локо се обединят и се вдигнат заедно срещу безхаберниците."

Честно казано, това ни е проблемът от години. Не става дума само за делене на Ботев и Локо, ние, пловдивчани, си се делим на всякакви възможни групи. Дали ще е по линия музика, спорт, политика или каквото и да е, идва един момент, в който забравяме, че сме пловдивчани и спираме да мислим за града, ами дърпаме чергата към себе си. То това си е част от чара на Пловдив, че като се съберат 10 човека и има 15 мнения, но това ни дърпа надолу от години. А отделен въпрос е, че прекалената и малко фалшива на моменти "аристократичност" също ни пречи. Мислим се за най-големите, ама не правим нищо, за да го поддържаме. Това не значи, че в България само в Пловдив го има това. Навсякъде го има, но ние имаме потенциал и база за развитие, докато други градове я нямат, и е жалко, че не го използваме.

ПП: Лично на мен ми се повръщаше, когато познати казваха, че ще гласуват за Гафчо Атанасов, щото бил ботевист...

Потребителски аватар
NUP-1995
Контакти:

Мнениеот NUP-1995 » 17 юни 2010 16:12

Тук според мен малко грешно се подхожда по въпроса! Значи след като изберем някой, автоматично решаваме, че ще го "накажем" като следващите избори не гласуваме за него ако той почне да прави мизерия. По този начин, тези престъпници (всичките ни кметове за мен са такива след арменеца) си имат 4 години в които обезпокоявани крадат колкото могат!

Много ми е интересно кой има контролни функции върху дейността на общината? Има ли обществена организация,която може да сезира прокуратурата и да предизвика проверка по определена сделка или решение на община Пловдив?

Какво му пука на Славчо, че на следващите избори няма да гласува никой за него? Оплете ли си кошницата - оплете я. Знаете ли сега Чомаков какво работи и как живее? Може да проверите... не е зле, само това мога да ви кажа.

Та мисълта ми е, след дъжд качулка. УЕФА затягат супер здраво критериите за тия стадиони а нашите се рушат. Същевременно бюджета преминава в лични джобчета както каза гандалф на предната страница със спортни дружества фантоми и завишени разходи.

И за съжаление не е само в спорта това, виждате ли какво стана с ремонта на главната и кредита ?! И тук говорим за цифри от порядъка на 50 милиона! Ебати, за 10 милиона ще има 4 стадиона за уефа лицензирани в тоя град.

Някой знае ли колко са печалбите от концерта на ACDC? Или колко ще са сега от Металика и Рамщайн? Дали с 2-3 такива лета пълни с яки концерти няма 1. да стане по-интересно в Пловдив 2. да живнат дребните търговци 3. да се върнат инвестициите в тези стадиони.

Направо ми се плаче за какво безхаберие става въпрос.

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 17 юни 2010 16:27

Няма кой да контролира общината, а и да има ще им бъде платено да си мълчат. Ако все пак надигнат глава, ще се наложи информационно затъмнение. Така се работи в цялата ни държава. А Главчо е в немилост пред ББ, щото го прееба за общинския съвет и вкара комунистите да ни управляват. Всъщност това едва ли е от някакво значение, при положение , че 3/4 от общинския съвет са хрантутници и са там заради далаверите. Проблема е, че като цяло ние нямаме гражданско общество и това важи в национален мащаб. Много хора ни се смееха за концерта , но е факт че ние изразихме нашата позиция и нашите искания публично. Факт е ,че изпразнихме клетката на дербито, а в последствие и стадиона ни(по 150 продадени билета в първите две домакинства). Факт е , че нивото и синхрона ви отидоха по-дяволите, когато организираните фенове бойкотираха галка. Явно има резон в думите на майката, на момичето от магазина. Само трябва хората да превъзмогнат егото си(или антипатията/омразата към противника) и да проумеят, че всички ние в крайна сметка живеем, работим и учим в този град и сме пловдивчани. И да поискаме общината да работи за нас, пловдивчани.

toni petrov
Контакти:

Мнениеот toni petrov » 17 юни 2010 16:32

т Flash1912 на 17 Юни 2010 11:19
ПП: Лично на мен ми се повръщаше, когато познати казваха, че ще гласуват за Гафчо Атанасов, щото бил ботевист...

На ,него му се било повръщало от Славчо!!!

С ония тъмно политическо-икономически субекти Гърневски и Чомаков близо 2 десетилетия,кое за Пловдив и спорта е било по-добре от сега

Потребителски аватар
NUP-1995
Контакти:

Мнениеот NUP-1995 » 17 юни 2010 16:33

Всъщност не е точно така, но нямам намерение да ти обяснявам тук вътрешни работи. Мога да ти гарантирам, че нашите армии са доста по-стройни ;) Ако има повод ще има и организация, която да изкара хилядите по улиците. Това не е проблем за нас.

Върни се в “Локо Пловдив”