Американци ли са футболистите на САЩ???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Американци ли са футболистите на САЩ?

Мнениеот Tommi » 17 юни 2010 02:02

MORSKI написа:Еми остава ми да се надявам, че нещо ще се промени... Макар, че това ме съмнява....
Но пък, ако всички мои набори и хора няколко години по-малки и по-големи забегнем на "гурбет", кой ще остане тук?
Хич не ми се нрави това...

Ще се промени, но няма да е скоро :(
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 17 юни 2010 02:04

PFC Litex написа:
paceto написа:Егати темата :shock:

Един марсианец се появи, много ти е позеленяло потребителското име ве.......... :lol:

Ми аз съм си марсианец :lol:

Направо като четох темата се хванах за главата :shock:
Какви доводи се дават само не си е истина за това кой е по тъп от другият.

Само да вметна нещо, че САЩ са малко над 300 млн души, а Европа към която е и България е малко над 700 млн население.
Е хубаво сега и аз да тръгна с една камерка сред това население и аз ще извадя такива уникални кадри, че направо ще се хванете за главата :lol:

Колко от вас например знаят къде се намира Тринидад и Тобаго и Буркина Фасо да речем :roll:
Еми естествено, че за толкова много народ ще има и мега тъпи такива каквито има у Европата та и в България.

Голяма част от вас пишете ей така по инерция и съм убеден и то само от това, което са чули, видели или прочели, ама не са и изпитали на собствен гръб какво е зад океана :)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 юни 2010 02:06

Въпроса е, че там е масово явление и не е от вчера ;)

tacinho87
Контакти:

Мнениеот tacinho87 » 17 юни 2010 02:49

Gonzo0009 написа:Ясно е само че са тъпа "нация"

Тъпа нация, която е на милярд светлинни години по-напред от нас. Де и ние да бяхме тъпа нация...

Относно темата, естествено, че са американци! Нали живеят в Америка (Северна). Все едно ние не сме балканци...примерно.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 17 юни 2010 04:58

Аз съм забелязал и друго , 90 % от българите като им кажеш САЩ и веднага - тъпанари , дебелаци , масонска държава , заяждат се с такива добри хора като Саддам , Кастро , Уго Чавес , Ким Чен Ир ... Кажете Русия и е обратното - аааа братушките , те са ни освободили , пичове са - жулят яко водка , дядо Иван , Путин - страшен политик и т.н. Същевременно обаче , сума ти народ ходи на бригади дори в Аляска , а в Мурманск , Архангелск и Ростов на Дон не съм видял да са се затичали особено :lol: :lol: :lol:
Дразни ме този двоен стандарт и заслепените русофили ,сред които голяма част са и комунисти де ... Колко хора знаят , че руснаците са били против Съединението и насъскват сърбите да ни нападнат ? Или това , че заради СССР сме обявени за победена държава във Втората световна война :evil: А това е съвсем малка част от престъпленията на "братушките" към страната ни , ама нали трябва и да се чете малко ;) В никакъв случай не казвам , че американците са цвете , супер мръсници са и те , но все пак предпочитам тях пред руската мечка :mrgreen:
Изображение

Reckless

Мнениеот Reckless » 17 юни 2010 05:25

Тъжното е, когато чакаш нещо да се промени и да ти оправи живота и в един момент усетиш, че си на 70 години и все още чакаш нещото да се случи. Чак тогава ще разбереш, че си си изгубил живота в чакане да се оправи нещо в живота ти. Живота ти има смисъл, когато си доволен от него. Щом си доволен от живота си в България, ок. Има българи, които са доволни от живота си в Америка, Австралия, Япония, западна Европа... и никой не може да ги упреква, че там се чувстват по-добре, отколкото в България. Не разбирам хората, които са на принципа "Лайно да е ама родно, българско да е..." Значи етикета "българско" оправдава всичко. Аз съм на 42 години, живея във Валенсия, Испания от 5 години, преди това живях в Ню Йорк 7 години. И в двете държави винаги съм се чувствал, като у дома си, имам много приятели, накоито мога да разчитам винаги, както в САЩ, така и в Испания, Германия, Холандия... Само ако не си имал пряк контакт с хора от други държави, можеш да твърдиш, че били тъпи, нямали обща култура и такива неща. Само ще ти кажа, че хората са специалисти всеки в областта си. Той може да не знае, кога е произведено първото радио, или коя е столицата на Мароко, но ако е електричар по професия примерно, ще те направи крив от теоретични и практически познания в рази област и ако на някой му изгори крушката в къщи, ще се обърне и ще плати на такъв човек да му я смени а не на теб, който знаеш, кога е започнала октомврийската революция. Още един мит, че в САЩ е много скъпо. Да имаш собствено жилище е скъпо наистина. По-евтино е да наема жилище за цял живот, отколкото да го купя. Защо да го купувам тогава ? А храната и дрехите са несравнимо по-евтини отколкото в България. Не ме карайте да ви поствам актуални цени на хранителни продукти и дрехи в САЩ, Испания и Германия примерно. А такива намаления на качествени дрехи има, че е равносилно на подарък. Говоря за намаления на чисто нови дрехи с 90%. От Германия си купих чисто ново кожено яке на Blue tribe, което е с нормална цена 340 евро, за 34 евро. С намаления си пазаруват всякакви хора, дори такива със успешен бизнес. Основната разлика в стандарта на живот идва от манталитета на хората. Само това, че в България съществува нещо подобно на поговорка от рода на: "Ще ходиш на запад да миеш чинии..." говори страшно много. Само ще кажа, че българина е единствения човек в света, който се срамува от работа. Работата и труда е нещото, което е дало прогрес на човечеството а българина се срамува от това. За какъв интелект и култура става въпрос !? А знаете ли, че боклукчиите в Испания взимат едни от най-високите заплати в страната. Във Валенсия взимат около 4,200 евро и работят 5 дни в седмицата по 4 часа на ден. Не рядко може да се види момиче с визия на фотомодел, която работи точно това и не се срамува от нищо. Така, че нямам си идея откъде му идва на типичния българин самочувствието, че е нещо повече от останалия свят, след като живота и фактите показват друго.

Eclipse99
Контакти:

Мнениеот Eclipse99 » 17 юни 2010 07:20

Авторчето много си прост....или да влезем в Комиците : "Много си тъп Саше" !!! Я кажи жителите на Зелени нос как да наричаме " Зеленоносовци " по твоята логика ?! Германия е Федерална Република Германия, значи на световното играят Федероребубликогерманци ?! А и ако бяхме толкова добре ние, нямаше да се налага студенти като мен да ходят на бригади в "тъпите" страни (в частност САЩ), за да мога да си плащам учението !! Аман от комплексари !

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 17 юни 2010 08:05

хахаха, те били тъпи пък ние умни :) смяташ че в България няма достатъчен брой галфони ли, че аз съм сигурен че поне 30 процента не знаят че земята е кръгла дори.

Потребителски аватар
alcho
Контакти:

Мнениеот alcho » 17 юни 2010 08:55

ами гражданите на Република България "републикобългари" ли трябва да си викаме? А пък тия дето сме раждани, преди 90-те - "народорепубликобългари" ? :?:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 юни 2010 08:57

MORSKI написа:
DmG написа:АМЕРИКАНЦИТЕ може да нямат огромна обща култура , но кое е по добре -
да знаеш малко , но по специалноста си и да взимаш 10 000 $
или да имаш голяма обща култура и да работиш за 500 $ ( и хората които имат обща култура в България ако не сте забелязали са над 20 години - малките които сега учат - нищо не научават )
Един голям българин го е казал : Америка са направили от пустинията рай , а ние от рая направихме пустиня !!!!!!!!! Кой е по тъпия сега ???????????

Мисля, че е по-добре да вземам 1000 -1200 лева, но да знам, че имам апартамент и утре няма да бъда изгонен!
От тези 10 000 знаеш ли колко змаинават за вноски за къщите им, апартаментите, колите, ексурзии и т.н... Храната им е ужасна, пълна е с ГМО, познати които са били там от фиданки станаха слонове :shock: :evil:
Промити мозъци със слаба култура, липса на идея за живот- цял живот ръководени от идеята за "американската мечта", която уж успяват да постигнат, а всъщност са в голяма илюзия! Ей такова население най-лесно се манипулира!

Баси, тъпите американци имат къщи, апартаменти, нови коли и ходят на екскурзии по цял свят? лелее...колко ли е гадно да си тъп.... добре че българите не сме тъпи, та не ни се налага да се разправяме с къщи, апартаменти, нови коли и екскурзии...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “World Cup 2010”