Американци ли са футболистите на САЩ???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Re: Американци ли са футболистите на САЩ?

Мнениеот aisogludingfioler » 17 юни 2010 00:55

MORSKI написа:
DmG написа:Морски само да ти обясня с тези 1000 лева трудно можеш да си вземеш апартамент .
В момента сигурно ги бием по това , че имаме повече собствени жилища , НО повечето е закупено или изградено по времето на комунизма , или е закупено на кредит , или е на някой баровец откраднал от държавата ( по един или друг начин )

Не знам за теб, но масата хора в България имат апартаменти!
А някои дори имат по 2,3!
И това не са кой знае колко богати хора... просто в България навремето е било лесно да се купи апартамент...
Точно за това ни завиждат западноевропейците, които също цял живот бъхтят за да имат нещо, което ние имаме- или по-голямата част от българите имат, но не ценят!

За стандартът и заплатите, които са в България и един обикновен българин ще се бъхти цял живот за да си осигури апартамент. Особено, ако този апартамент е в София или Варна, където цените са най-високи... Един обикновен човек би вързал двата края, само ако е в апартамент под наем, получил е имот по наследство или кара на изплащане цял живот и това въпросно изплащане не му тежи особено...

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 17 юни 2010 00:56

MORSKI написа:
DmG написа:Морски само да ти обясня с тези 1000 лева трудно можеш да си вземеш апартамент .
В момента сигурно ги бием по това , че имаме повече собствени жилища , НО повечето е закупено или изградено по времето на комунизма , или е закупено на кредит , или е на някой баровец откраднал от държавата ( по един или друг начин )

И това не са кой знае колко богати хора... просто в България навремето е било лесно да се купи апартамент...
Точно за това ни завиждат западноевропейците, които също цял живот бъхтят за да имат нещо, което ние имаме- или по-голямата част от българите имат, но не ценят!

Прочети ми внимателно мнението мисля , че това и аз казах . За един млад човек , на който роднините не са могли да му закупят апартаментче с тези 1000 лв никога няма да си закупи !!!!!
една средна вноска е над 600 лв

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 юни 2010 00:59

DmG написа:
MORSKI написа:

Прочети ми внимателно мнението мисля , че това и аз казах . За един млад човек , на който роднините не са могли да му закупят апартаментче с тези 1000 лв никога няма да си закупи !!!!!
една средна вноска е над 600 лв

Това е така, но и в Америка е същото ;) Ако си мислите, че е по-добре....
И там са облагодетелствани една определена група от хора, а масата не притежават дефакто нищо и парите им стигат колкото да не са на минус... И все пак има хора, които са на минус....

За "културата" им допри няма смисъл да говоря.... Тя тотално липсва, така че не виждам какво сте ги захвалили...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 юни 2010 01:01

Тук в тази тема половината пишат по инерция :)

Много ми е интересно как трябва да се наричат жителите на ОАЕ според автора на темата.

MORSKI, кое е същото?
Като се появи Пацето поразпитайте го за САЩ

С годишната си заплата един средно статистически американец може да си купи последен модел Калилак Ескладе, средно статистическия българин с годишната заплата не може да си купи чисто нова ЛАДА, дам то в САЩ е точно като в България :lol:
Последна промяна от PFC Litex на 17 юни 2010 01:06, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 17 юни 2010 01:04

човек от хубавото не бяха просто така , не съм чул за много американци избягали от там да дойдат тук , но обратното .........
Живота на всякаде може да е скапан , но тук ни бутат към пропаста отвсякаде . И положението ще си ебава майката още дълго време :)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 17 юни 2010 01:04

Не знам какво толкова се прехлсвате по тия Щати.Аз лично се възхищавам на немците,хората губят две световни воини в рамките на 30г.,а 60г.след втората са най-стабилната,във всяко едно отношение,държава в света :!:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 юни 2010 01:06

DmG написа:човек от хубавото не бяха просто така , не съм чул за много американци избягали от там да дойдат тук , но обратното .........
Живота на всякаде може да е скапан , но тук ни бутат към пропаста отвсякаде . И положението ще си ебава майката още дълго време :)

Бягат да ти кажа и все повече хотра ще се връщат защото в САЩ нещата хич не са добре сега....
Иначе при нас, че е зле работата е очеизбождащо, но все пак си е наше, родно... Аз не бих го замениил за нищо, макар и да е трудно и всичко тук вместо да те улеснява, да ти пречи....

Но както споменах и в САЩ не е розаво положението, в западна Европа също...

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 17 юни 2010 01:07

MORSKI написа:
хХХАХА- да си чул за израза, че човек се разполага според чергата си ;)
Не знам защо живеете с утопията, че в САЩ тези разходи ги няма?
Те освен месечната вноска по лизинги си плащат и текущите разходи, а там не е хич евтино и храната и другите неща- а качество-0! Та я сметни от тези 10 000 долара(които между другото са голяма сума и не всеки работи за такава там), колко ти остават чисто! Ако изобщо ти остане нещо!

Ха-ха? По това мнение разбирам, че нищо от това, което ти написах не ти е познато. Според чергата.....порасни малко, после пак ще говорим, незнам каква черга трябва да имаш, за да може да издържаш семейство с 1000 лева

Потребителски аватар
Molotov
Контакти:

Мнениеот Molotov » 17 юни 2010 01:07

niki87 написа:Не знам какво толкова се прехлсвате по тия Щати.Аз лично се възхищавам на немците,хората губят две световни воини в рамките на 30г.,а 60г.след втората са най-стабилната,във всяко едно отношение,държава в света :!:

А ние и след 200 години няма да сме на четвърт от стабилното,ама таккива сме си :) пиеме си ракийка и си мезиме,докато немците се скъсват да работят и да подпомагат икономиката на държавата :)
[center]Изображение
ИзображениеИзображение[/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 юни 2010 01:10

Еми на нашите месечния бюджет е приблизтелно толкова ... На месец ми отиват минимум 250- 300 лева разходи,тъй като уча в чужд град, но преди бяха 350- 450... Лично аз съм си намалим близо 100- 150 лева от разходите.... И то точно заради чергата!
Отлично знам, че е ужасно трудно- не съм сляп! На всичкото отгоре бачкам и ми с еналага да уча!
Но вие се опитвате да ми кажете едва ли не, че в САЩ е цвете картинката в сравнение с това у нас... Еми не е ;)
Последна промяна от MORSKI на 17 юни 2010 01:11, променено общо 1 път.

Върни се в “World Cup 2010”