Стадион Варна

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

MORSKI
Контакти:

Стадион Варна

Мнениеот MORSKI » 12 яну 2009 19:09

Значи,не съм 100% сигорен,но от доста места чух,че проекта за нашия стадион е замръзен,не исках да повярвам,днес минах от там........
Няма и помен от работници,машини и други :| Не ми се иска да го казвам,но от известно време къде заради кризата,къде заради това,че печалбата от стадиона и моловете и хотелите за Тим няма да са толкова големи,колкото разходите и аз не знам.
Обаче фактите говорят за едно,за сега проекта е спрян....
Да се надяваме,че докато сме живи ще псотроят поне 1 свестен стадион в България.....
Темата е доста наболяла и важна,дайте си мнението според вас защо спряха строежа :?:
Аз лично не вярвам само финансовата криза да е виновна,не ,че е от малко значение де.

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Re: Стадион Варна

Мнениеот hlucho » 12 яну 2009 19:14

Рано или късно и мафията я застига финансовата криза! Споко все някога ще го довършат! Все пак докато в София само говорят, то във Варна поне изкопаха дупка!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

aaaaz-ve
Контакти:

Мнениеот aaaaz-ve » 12 яну 2009 19:25

Е кой ще ти строи в тоя студ сняг и минусиви температури ве, бетона се напуква ако се излива в подобни условия и моловете не строят мини и покрай тях, споко никъде не са казали, че е замръзен строежът
БЕЗБРОЙ СЪДБИ, БЕЗБРОЙ МЕЧТИ - В ЕДНО ЗА СЪРЦЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ
Изображение
''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 яну 2009 19:28

aaaaz-ve написа:Е кой ще ти строи в тоя студ сняг и минусиви температури ве, бетона се напуква ако се излива в подобни условия и моловете не строят мини и покрай тях, споко никъде не са казали, че е замръзен строежът

Не си прав,октомври когато зпаочна кризата се строеше все още,но ноември когато навън беше 15 градуса,че имаше период от 20 пак не се строеше :!: Едва ли е само студа...
Вече 2 месец не се строи нищо.
Дано не е спрян строежа.

aaaaz-ve
Контакти:

Мнениеот aaaaz-ve » 12 яну 2009 19:29

MORSKI написа:
aaaaz-ve написа:Е кой ще ти строи в тоя студ сняг и минусиви температури ве, бетона се напуква ако се излива в подобни условия и моловете не строят мини и покрай тях, споко никъде не са казали, че е замръзен строежът

Не си прав,октомври когато зпаочна кризата се строеше все още,но ноември когато навън беше 15 градуса,че имаше период от 20 пак не се строеше :!: Едва ли е само студа...
Вече 2 месец не се строи нищо.
Дано не е спрян строежа.

По принцип при минусуви температури бетон ако се излива след това се напуква, а през Ноември не беше лято и тогава имаше дни, когато беше много студено
Изображение

karaibrahim

Мнениеот karaibrahim » 12 яну 2009 19:32

MORSKI написа:Значи,не съм 100% сигорен,но от доста места чух,че проекта за нашия стадион е замръзен,не исках да повярвам,днес минах от там........
Няма и помен от работници,машини и други :| Не ми се иска да го казвам,но от известно време къде заради кризата,къде заради това,че печалбата от стадиона и моловете и хотелите за Тим няма да са толкова големи,колкото разходите и аз не знам.
Да се надяваме,че докато сме живи ще псотроят поне 1 свестен стадион в България.....
Темата е доста наболяла и важна,дайте си мнението според вас защо спряха строежа :?:
Аз лично не вярвам само финансовата криза да е виновна,не ,че е от малко значение де.

AKO ИСКАШ ДА ВИДИШ ХУБАВ СТАДИОН,ИДИ ДО БУРГАС.КАКВО ОБИКАЛЯШ КАТО ПИЯН ГЛАРУС ИЗ ВАРНА.ВЯРНО,ЧЕ" ЛАЗУР " НЕ Е ВЪРХА НА СЛАДОЛЕДА,НО ЗА МОМЕНТА Е ЕДИНСТВЕНИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СТАДИОН В БЪЛГАРИЯ.ТОВА ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ,КОГАТО ПОСТРОЯТ НОВАТА АРЕНА НА"ПЕТРОЛ".

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 яну 2009 19:33

Нали ти казвам ве при минуси температури ако изливаш бетон се напуква как да строят пък и Ноември не знам колко студено е било[/quote]

Е не беше студено гарантирам ти :D Не знам дали е замръзен,но доколкото се чуваше заради тази прословута криза се е оскъпил целият строеж и е станал 160 мнл някъде,нищо чудно да са се отказали :roll:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 яну 2009 19:35

AKO ИСКАШ ДА ВИДИШ ХУБАВ СТАДИОН,ИДИ ДО БУРГАС.КАКВО ОБИКАЛЯШ КАТО ПИЯН ГЛАРУС ИЗ ВАРНА.ВЯРНО,ЧЕ" ЛАЗУР " НЕ Е ВЪРХА НА СЛАДОЛЕДА,НО ЗА МОМЕНТА Е ЕДИНСТВЕНИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СТАДИОН В БЪЛГАРИЯ.ТОВА ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ,КОГАТО ПОСТРОЯТ НОВАТА АРЕНА НА"ПЕТРОЛ".[/quote]

Тя вашата арена ли е какво беше само един надут балон :D Искаше ми се и при нас и при вас да има стадион,ама вашият преокт от 500 милиона разсмя цяла България,то Уембли е по-евтин стадион :D Така,че беше ясно,че при вас има някаква уловка,пък и доколкото разбрах вашите отдавна са се отказали да строят :!:
Лазур не е лош,но е твърде малък.
Последна промяна от MORSKI на 12 яну 2009 19:36, променено общо 1 път.

aaaaz-ve
Контакти:

Мнениеот aaaaz-ve » 12 яну 2009 19:36

karaibrahim написа:
MORSKI написа:Значи,не съм 100% сигорен,но от доста места чух,че проекта за нашия стадион е замръзен,не исках да повярвам,днес минах от там........

AKO ИСКАШ ДА ВИДИШ ХУБАВ СТАДИОН,ИДИ ДО БУРГАС.КАКВО ОБИКАЛЯШ КАТО ПИЯН ГЛАРУС ИЗ ВАРНА.ВЯРНО,ЧЕ" ЛАЗУР " НЕ Е ВЪРХА НА СЛАДОЛЕДА,НО ЗА МОМЕНТА Е ЕДИНСТВЕНИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СТАДИОН В БЪЛГАРИЯ.ТОВА ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ,КОГАТО ПОСТРОЯТ НОВАТА АРЕНА НА"ПЕТРОЛ".

Хахаха новата арена на Петрол, която беше измислена, за да залъже общианата и да даде стадиона на Събев, но той остана на Дражев, ще имаш арена ама на снимка :lol:
Изображение

aaaaz-ve
Контакти:

Мнениеот aaaaz-ve » 12 яну 2009 19:41

Големите молове във Варна тогава и тях трябва да сшрат стоежа им, просто съм наблюдавал блокове, които се строят до нас, че през зимата нищо не правят
Изображение

Върни се в “Футбол - България”