Мач №14: БРАЗИЛИЯ- КНДР
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Re: Мач №14: БРАЗИЛИЯ- КНДР
Аз лично се прекланям пред сърцатата игра и пред борбеността на КНДР.Ако групата им беше с една идея по-лесна,определено можеше да се говори за по-нататъчно класиране.Аз лично останах невероятно очуден от развититето на мача,защото си мислех,че срещата ще се играе не повече от 30 минути,а тя каква стана!?Наще ЗВЕЗДИ могат само да си водат записки от играта на Северно Корейците.
Последна промяна от emarkon на 15 юни 2010 23:38, променено общо 1 път.
emarkon написа:Аз лично се прекланям пред сърцата игра и пред борбеността на КНДР.Ако групата им беше с една идея по-лесна,определено можеше да се говори за по-нататъчно класиране.Аз лично останах невероятно очуден от развититето на мача,защото си мислех,че срещата ще се играе не повече от 30 минути,а тя каква стана!?Наще ЗВЕЗДИ могат само да си водат записки от играта на Северно Корейците.
Нашите звезди няма как да си водят записки,защото в момента са по дискотеките и слушат Тони Стораро или Анелия. А защитата на С.Корея за мен е с класа над разните му зетьове и шуреи от националния.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
rebelheartous написа:Стига с това КНДР, не ви ли омръзна? Държавите са Северна и Южна Корея. Дайте да прекръстим националите на РБ тогава и да се свършва.![]()
Само ще те поправя, че държавите са Корейска народнодемократична република и Република Корея
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Типичен отбор на тоталитарна затворена страна. Така играехме и ние преди 1989.
105 години / 4 поколения ботевисти!
- Синьо сърце
- Контакти:
Абсолютно случаен гол за Бразилия,тоя искаше да центрира,тя пък взе,че влезе...Прехвалени ягодки,пълни смешници-между другото онзи,дето одра коляното на корееца го изтърпя съдията цял мач!Ако кореец беше направил същото,щеше да е рев до бога!!!А защо само 2 минути продължение-странно...Въобще не разбирам какво им харесват на тия жмуляци-чак пък и фаворити за титлата???Обаче тренера на КНДР закъсня със смените-факт.И при контрата за гола трябваше да се направи тактически фаул в центъра-факт.Жалкият коментатор цвилеше при всяка бразилска атака.но при гола на КНДР се осра в гащите.Те и из квартала викаха на головете,пък накрая настана тишина...Самба играели-ПФУ!!!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- rebelheartous
- Контакти:
Tommi написа:rebelheartous написа:Стига с това КНДР, не ви ли омръзна? Държавите са Северна и Южна Корея. Дайте да прекръстим националите на РБ тогава и да се свършва.![]()
Само ще те поправя, че държавите са Корейска народнодемократична република и Република Корея
Е, аз точно това имах предвид. И ние се водим Република България, Дания е Кралство Дания и т.н. Това обаче не означава, че изписването и изговарянето трябва да включват отпред глупави формалности.
Голът изобщо не беше случаен
Това не беше опит за центриране. Гледай някое повторение и ще се убедиш.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Отдавна не бях гледал мач на Бразилия, но чак днес разбрах защо бразилските журналисти толкова критикуват Дунга. Просто този отбор на кариоките няма нищо общо с футболната философия и стил,който бразилците винаги са практикували. 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- rebelheartous
- Контакти:
Tommi написа:Голът изобщо не беше случаенТова не беше опит за центриране. Гледай някое повторение и ще се убедиш.
Шедьовър, няма спор. От друга страна ако не беше шансът, Бразилия трудно стигаше до повече от хикс. Без значение от проценти владеене и удари в очертанията.
rebelheartous написа:Tommi написа:Голът изобщо не беше случаенТова не беше опит за центриране. Гледай някое повторение и ще се убедиш.
Шедьовър, няма спор. От друга страна ако не беше шансът, Бразилия трудно стигаше до повече от хикс. Без значение от проценти владеене и удари в очертанията.
Не съм съгласен