Gonzo0009 написа:И после ще ме питате,защо ги мраза черните...Еми няма ли защо ?
Човече,не всички черни са такива,мрази тея,дето тероризират хората,а не другите или,ако мога да го нарека така "добрите" черни,но това си е твое решение..........
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Gonzo0009 написа:И после ще ме питате,защо ги мраза черните...Еми няма ли защо ?
denis_93 написа:Аз пък мразя тая тъпа религия ИСЛЯМА !!!! Хората дет я изповядват тая религия са хора без душа,малоумни,прости и гадни !!!
XTaz написа:Gonzo0009 написа:И после ще ме питате,защо ги мраза черните...Еми няма ли защо ?
проблема не е цвета на кожата, а религията. това ще е проблема на 21 век.
metodito написа:Заради такива радикални позиции именно стават простотиите, а не заради различието в религиите, понеже в основата си те проповядват едно - а именно - доброта.
TSHABALALA написа:човече ислямът както и христянството и всички останали религии ,в своята същност са добри нравствени учители и дори щеше да е много хубаво всичко хора да следват една или друга религия.И ислямът както и христянството има грешни интрепретации от хора с интереси.Едно време инквизицията е убивала всички червенокоси жени ,защото са ги смятали за вещици,това е грешна интерпретация ,но когато простия народ чуе ,че тове е правилно ,от устата на някой с по високо обществено положение ,тогава това се приема за истина.И с исляма е същото,внушават на отчаяните и прости хора разни идей,провиват им мозъците но това не е религията а само е представено така.Нито исляма е виновен за тези в Сомалия нито христянството за инквизициата виновни са духовните ръководители.. в случая
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта