ЦСКА ВИДЯ ЗАГОВОР ЗА СЛУЧАЯ С ДА КОЩА, ОБРЪЩА СЕ КЪМ ФИФА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ЦСКА ВИДЯ ЗАГОВОР ЗА СЛУЧАЯ С ДА КОЩА, ОБРЪЩА СЕ КЪМ ФИФА
Заговора е от ФБР,ЦРУ,ФСБ,МИ-6,ФИФА,БФС,БСП.ДПС,НДСВ,ГЕРБ,АТАКА,УЕФА,ФЕДЕРАЦИЯТА ПО ШАХМАТ И МНОГО ДРУГИ....
Re: ЦСКА ВИДЯ ЗАГОВОР ЗА СЛУЧАЯ С ДА КОЩА, ОБРЪЩА СЕ КЪМ ФИФА
Тоя португалец е лайно, това е проблема в случая. ФИФА, УЕФА, глупости на търкалета. Ръководството на БФС е ясно, че не струва, ама тук проблема е друг.
Представих си за момент Веско Топалов как реди фигурки на дъската с образа на лупи, дакоща и градев
Според мен той е мозъка на операцията, пък да не забравяме, че е говедо!

Според мен той е мозъка на операцията, пък да не забравяме, че е говедо!
Веско Топалов е фен на Дунав Русе от мъничък-явно федерацията по шахмат не е замесена в заговора...
Според мен виновна е тази по хокей на лед-справка последния уикенд!

Поредния цесекар, с обратна резба! Трябва да привлечете всички гей организации към вашия фенклуб 

Един картоф, една чорба, един коптор!
И Папазян е виновен от федерацията по федербал! 

Каквито и да ги дрънкате, цял свят видя, че уеWCки мътят главата на портокалчето с поредните административни хватки. Друг е въпросът, че той има куха лейка за мениджър, а и главата му не се мъти трудно 

-
- Контакти:
Заговорници срещу чорбата са също и Мосад, Светия синод, главното мюфтийство, Грийнпийс, ОПЕК, КГБ, Щази, ООН, ЮНЕСКО, Талибаните, Тамплиерите и клубът на анонимните алкохолици.FIDEL написа:Заговора е от ФБР,ЦРУ,ФСБ,МИ-6,ФИФА,БФС,БСП.ДПС,НДСВ,ГЕРБ,АТАКА,УЕФА,ФЕДЕРАЦИЯТА ПО ШАХМАТ И МНОГО ДРУГИ....

Лелее, простотийте на Лупи немат край, чорбата става за смях пред цяла Европа.
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.
-
CFKA -PAN4AREEVSKO ZNAME IM SE PRIVIJDAT NEKVI RABOTI XAXAXA I TOA GO IZTARVAHTE KAKTO ONIQ BRAZIL4ETA IZBQGAHA PO TROI4OVO VREME