днес се е провело занимание на стадиона ни занимани са провели 7 души сред който К.Кръстев,В.Василев,Ангел Рахов макар да си призная на мен това име не ми говори нищо и юноши от частната школа Ботев 2002.до утре бройката на футблистите щяла да набъбне на 20 .някой знае ли дали се чакат още някой от старите футболисти мисля че един илиян йорданов би ни свършил работа но не аз ги решавам тези работи но той е млад и преспективен дано се работи в тази насока.
инфото е от http://www.news4000.bg/gallery/b5-405cb6.jpg има и снимки .
дано вече ни се случват само позитивни неща и всичко лошо е зад гърба ни.САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ
Ботев започна подготовка
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Ботев започна подготовка
селски вземи си скункса не се сърди
Re: Ботев започна подготовка
НАЗДРАВЕ! Всичко върви по план. Трудно, с много усилия, но в правилната посока. Черните дни са зад нас, но "обецата" трябва да остане завинаги в съзнанието ни!
Никога повече не трябва да се позволява гавра с футболен клуб, като тази с Ботев! (както и с Берое, Черноморец, Спартак Вн, Марек, Спартак Пл, Дунав Рс ... ужас! Това са само отборите на прима виста! Какво позволихме да направят с най-популярната игра в България. Никога повече!
КАНАРИ НАПРЕД!
П.П. Страхотни снимки! Благодаря ти!
Никога повече не трябва да се позволява гавра с футболен клуб, като тази с Ботев! (както и с Берое, Черноморец, Спартак Вн, Марек, Спартак Пл, Дунав Рс ... ужас! Това са само отборите на прима виста! Какво позволихме да направят с най-популярната игра в България. Никога повече!
КАНАРИ НАПРЕД!
П.П. Страхотни снимки! Благодаря ти!
- plovdivchanina
- Контакти:
Гледам на снимките Коцето Костадинов някой знае ли какво ще му е длъжността в клуба.

- plovdivchanina
- Контакти:
Ето намерих някво инфо за Ангел Рахов и аз за първи път го чувач играел е в Евроколеж (Пловдив) http://www.ecem.org/Default.aspx?id=259&ln=1.

- plovdivchanina
- Контакти:
Иначе и аз искам Илиян Йорданов да се върне много работа ще ни свърши и съм сигурен, че ще се върне.

- Canaries front
- Контакти:
Рахов е добър футболист,може да играе навсякъде в защитата и халфовата линия.Незнам до къде е с подготовката ,но при една добра такава,ще се говорят само добри думи за него през сезона,можете да бъдете сигурни в това .
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
някой знае ли дали това на лявата ръка на васко василев е нова татуировка

тука май е няма

тука май е няма

А старши треньор имате ли ? Или ще чакате Пичони ?
- plovdivchanina
- Контакти: